bugün

/163
an itibariyle fazla ara gazdan patlamak üzere olan türkücü.
'ilim deryasından ilim ettim talep, dediler en son dediler öncesinde edep' sözüyle bizi edepsiz yapan kişi.
şuan medya kralında tüm internetteki sözlüklere sitemde bulunarak türk insanı kendi dünyasına çekemeye çalışan zat.
coşturmuş efendim sözlükte...
vay anasını sözlükçülere nasıl sayıyor. ne yaran varmış abicim? yasemin'in penceresine döndü program. birazdan zall'ın stüdyoya girip nihat doğana ağız burun girişmesini temenni ediyorum.
boş konuşma rekorunu gerçekten kırmak üzere olan boş adam... azıcık "politika"ya dahil oldum diye, kendini bir şey sanmakta... üzücü.
(bkz: coştu durduramıyoruz)

(bkz: medya kralı)
an itibariyle ekşi'nin error vermesine, amı götü dağıtmasına sebebiyet veren adam.
o kadar entry girilince bir an ölmüş sandım. *
öperin.
an itibarıyla reaksiyona girmiş,küçük çaplı patalamalar yaşayan muşlu sanatı.
alkışlarla gaza gelip, kendini bi şey sanıp abuk subuk konuşan adam.
bugun program a gelmeden once "zulum" sozcugunu ogrenmis kisi. ayrica evet kendi deyimiyle; kasiktan dize kadar.. ehm.. ayak tirnagimdan sacima kadar nihat dogan a batmis biriyim.

hareket edeyim mi nihat, iyi mi boyle?
şu anda sözlüklere saldırmakla meşgu kişi. bütün yazarları 2 üniversite mezunu, hatta kendisine yazılanların kürt olduğu için yazıldığını düşünmekte. tam ben yazarken yazma kardeşim dedi ama yazıyorum kardeşim.
an itibariyle patlayan adam.
çoğu siyasetçi taş çıkaracak kapasiteye sahip olan , çok iyi demogoji yapan türkücü.
mekteplilere ders vermektedir.

he gülüm he.
sözlük yazarlarını üniversite bitirmekle adam olunmuyor diye yerden yere vuran ve sözlük yazarlarından nefret eder boyutta söylemleri ile galeyana gelen şahıstır.
yukardan aşağı tüm sözlükleri ... sıvadı.
(bkz: lan ne yaptık bu adama)
emo olmakta geç kalmış siyasetin içine etmekten çekinmeyen küçük duruma düştüğünün fakında olmayan arasıra küçük emrah taklidi yapan sanatçı sayılan adam.
kendi deyimiyle milletin yalakasidir.

sinirlenince pek bi tatli oluyor yahu.
senden benden sıkı bir sözlük takipçisidir.ve evet nihat bir medya şebeğidir hiç konuşma aklın yok, fikrin yok, zikrin yok birader.
Yalaka olduğunu itiraf eden gariban...
(bkz: milletin yalakası olan kisi)
(bkz: aboov ne dedii)
tehlikelidir, dikkat edin saldırabilir.
sözlüğün hayran olduğu er kişi. sol çerçeveyi bu kadar işgal ettiğine göre.
© copyright 2005 - 2026