bugün
- hayattaki amacınız ne19
- küresel ıkınma13
- tarikatlara tapan cahil kitle12
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı14
- para için birlikte olan kadın10
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı10
- v a m p i r o v12
- hatundan istemek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın16
- evleniceğin kadını kaybetmek11
- 14 şubat sevgililer günü20
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- uludağ sözlüğün dirilmesi25
- uludağ sözlük 2025 hataları29
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- amerikancılık10
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı46
- 14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar12
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10
- merve taşkın'ın 14 şubat paylaşımı10
- tüsiad yik başkanına soruşturma açılması16
- garibanlığı savunmak15
- yaşasın kbb den randevu aldım12
- sözlüğün kapandığı gece14
- ilkcahilbukucu ile başlıksız şarkılar10
- şoförle tanışmak11
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı21
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali13
- berat kandili18
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi18
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu21
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- true yetkili olsun kampanyası8

entry'ler (853)
müzik+kahve+sigara+kitap.
(bkz: klişe değil klasik)
(bkz: klişe değil klasik)
Mfö - yalnızlık ömür boyu
Mfö - Benim hala umudum var.
Mfö - Benim hala umudum var.
jim parsons - sheldon cooper.
Beren Saat'in Firdevs Yöreoğlu'nu oynadığı dizi.
dünya tatlısı bir insandır. zerre egosu yoktur. kariyer denilen meseleyi de önemsemediğinden keyfi ne isterse onu yapmaktadır.
evlenip bir sürü çocuk yaptıktan sonra oturma odasıyla mutfak arasında bir yerde izdivaç programları izleyerek yaşlanmak istemeyen kızdır. konuşmak, öğrenmek, keşfetmek gibi akılcı ihtiyaçları olan kızdır.
4 saattir aralıksız dinlediğim ve sigara üstüne sigara yaktığım şarkı. "nilüfer hmmm, güzel bir şarkı ismine benziyor, bakalım neymiş" demez olaydım. bu zamana kadar sevdiğim, "benim" dediğim tüm şarkıların değerini azalttı gözümde. murathan mungan yazmış, müslüm gürses söylemiş. iki duygu adamı, insanın yumuşak dokularına bıçak değdiren bir şahasere imza atmışlar. yok bu tanım hafif kalır, şöyle söyleyeyim, bu şarkıyı dinledikten sonra yarın sabah uyanıp hayatıma nasıl devam edeceğimi bilmiyorum.
*ellerimi yıkadığımda, lavaboya akan kurşun kalem kiri
*bulduğum her kuytu köşeye saklanıp, peygamber olduğumu sandığım için, allah'tan bir işaret beklemem
*defterimin ne kadar düzgün kullansam da hep kıvrılan uçları
*bulduğum her kuytu köşeye saklanıp, peygamber olduğumu sandığım için, allah'tan bir işaret beklemem
*defterimin ne kadar düzgün kullansam da hep kıvrılan uçları
her ne kadar eski sevgiliyi hala unutamamış olmanın belirtisi olsa da bünyenin kendine gelebilmesi için lazım olan şeydir.
kulağıma geliyor ileri geri atıp tutuyorsun aleyhimde. çok ayıp... bu bizim özelimiz utanmıyormusun hiç? alıp başını giden kim sözünden cayıp? sende vefa duygusundan hiç eser yok mu? bu nasıl şey, öfken adabından çok mu?
8 sezon hatırına charlie sheen'siz bir bölüm izleyerek şans verdiğim dizi. ama charlie'yi o kadar yok saymış ve o kadar çabuk unutmuşlarki resmen zoruma gitti. "berta charlie öldü, alan abin öldü" diyerek gidip karakterlerin boğazına sarılmak istedim. neticede ben bir türk seyircisiyim, bihter için cenaze törenleri düzenlenip, çakır için mevlidler okutulurken charlie'nin ölümünün alelade, gündelik bir olaymış gibi çabuk hazmedilmesi kanıma dokundu. hadi alan kıskanç, berta vurdumduymaz sana ne oluyor rose demek istedim. charlie öldü kendinize gelin. ya da birinin bana bunların dizi olduğunu ve benim fena halde bağımlılık problemi yaşadığımı hatırlatması gerekiyor.
kendisinden haz etmesem de berrak tüzünataç kişisi, memleketteki en güzel ünlü hatundur.
teoman'ın evime gelip önce bendeki plağını imzalaması, sonra da saçlarıma fön çekmesi.
"hayat, ölümün garantisidir" olarak değiştirildiğinde daha umutlu bir hal kazanan önerme.
iyi öpüşen bir sevgili, dünyanın yarısı demektir.*
- ben bu gece sevgilimdeyim abi.
+ tamam taytını orda unutma sakın.
+ tamam taytını orda unutma sakın.
Günü özetlemek için henüz erken; ama benim için şudur:
"Ben hiç mükemmel değilim
Belki de sıradan biriyim
işin aslı sevgilim
Sen bana fazla iyisin."
"Ben hiç mükemmel değilim
Belki de sıradan biriyim
işin aslı sevgilim