bugün

/48
yaş 70 iş bitmemiş yazarı. dogum gunu kutlu olsundur.
happy bird to you.* moruk üzülme nice seneler seni bekler.
heppi börttey du yu yazarı.

doğum günü çok, amelesi bol olsun. bim'den aldığımız osmanoğlu dilim pastanın üzerine yaktığımız mumu gıyabında üflüyoruz...
nice yıllara yazarıdır.doğum günün kutlu olsun delikanlı.
(bkz: ntc ye bim den doğumgünü hediyesi almak)
5dk sonra doğumgünü sona erecek olan yazar.
Hakkında bu kadar entry girilince öldü sandığım yazar.

(bkz: adettendir)
adını solda görünce huzurevine yerleşti sandığım. mutlu yıllar.

pastada mum dikecek yer kaldı mı?
(#21743442)

kesinlikle katılıyorum hocu ama sana tavsiyem bu tür markaların condomlarını tek katlı kullanmaman adına. en az 3 katlı kullanman nacizane bir önerim olur sana. mesela ben kullanmadım şuan 3 tane çocuğa sahibim.

edit: ha bir de 3 katlı kullanman teması azaltacağından erken boşalma gibi olası bir probleme karşı önlem olur.
izmir de and okumaya gitmiş gelemedi . haco " dün yine seni andım " *
(#21743442) bu yüzden 7. çocuğu yolda olan yazar. yok akıllanmayacak bu adam. *
görsel bimden real Madrid forması almış amünüm, mekan olarak bim'in üstünde oturması muhtemel yetkili yazar gardaşımız.
(#21743442)başına iş açacak delüü. olm eskiden kondom mu varmış, dedem usulüne geç yoksa çoluk çocuğa karışman an meselesi. *
nick the şopar'dır kendisi.
klima ızgarası buluyodu yazarı. kaç ay oldu lan. *
pasta falan ama , hocu sağlam ayar vemiş. * (#21778489)
(#21729215) e cevaben dönmeyen kaba saba yazar.

edit: döndü.
laf soyleyenlerin dikkatli olmasi gereken yazardir. iri kiyim ve sinirli biridir.
genelde kısa malbuş icen iyi bir insandir.
8 kasım 2012 büyük sinek katliamını unutmamış, unutturmamış olan yazar. çok yaşa e mi.
(bkz: #21852379)
(#21916141)

kemalpaşa bursanın tatlısı olum; öyle kemalistmiş şakirtmiş yedirmeyiz kimseye.
barış manço nun muhteşem bir şarkısıdır.
http://www.uludagsozluk.com/e/21937296/ gururlandırmıştır, tespit le cola tadında.
http://www.uludagsozluk.com/e/22142744/ bu adam güldürüyor aga bu adam kral yazar tanımını dolduran.
bu gözlerin gördüğü uludağ sözlük tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yazarıdır. yakında inşallah moderatör olacaktır, o zaman sözlüğün kalitesi daha da yükselecektir.
unutmayaq. güzel yazan güzel insandır.
© copyright 2005 - 2026