bugün
- hilafet gelsin mi6
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı7
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı21
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi7
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- anın görüntüsü32
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- sophie dee'nin memeleri2
- halife olacağım2
- gökten çikolata yağması4
- kürtsüz türkiye8
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- fesli alagavatın gençliği2
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- evliliğin anlamı8
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- fenerbahçe14
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- dünyanın en güzel evi3
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- atsızcı veletler2
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar3
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- gelmiş geçmiş en iyi türkiye ligi kadrosu2
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- washington stecanelo cerqueira2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- süleymancılar17
- sidiki cherif2
- eğitim sisteminin gizli amacı3
- 16 ağustos 20264
- ford flex2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık2
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- iyi ve zafer ittifak olmalı2
- asimilasyon harika bir şey5
- futbol taraftarlığı2
- sven jablonski2
alman otobüs firması. man'ın bünyesindedir. türkiye'de ulusoy tarafından kullanılmaktadır. farklı dizaynı ve konforu ile diğerlerinden ayrılmaktadır. * starliner ve skyliner olmak üzere iki modeli bulunmaktadır.
kedigillerden bir hayvan işte
Türkiyede starliner ve megaliner,avrupada ise jetliner,loungliner,spaceliner,tourliner gibi modelleri bulunan alman otobüs üreticisi
geceleyin web sayfasına girilmemesi gerken otobüs markasıdır. açılır açılmaz bir barok müzik çalmaya başlıyor yerinizden fırlıyorsunuz.
bu almanlar otobüs işinden anlıyor dedirten otobüs markası.
detayları için http://www.neoplan.de/dat...l/900/Starliner_Final.swf
detayları için http://www.neoplan.de/dat...l/900/Starliner_Final.swf
(bkz: napolyon)
önemli olan koltukların ergonomisi, yoksa uçak da olsa boş. hatta
- ne o plan mı yapıyon lan?
- ne o plan mı yapıyon lan?
süper tasarımlı ve rahat otobüs. ama tek rahatsızlık konusu kocaman otobüste sadece benim koltugumun gıcırdaması oldu. yinede insana çok raat yolculuklar sunan otobüs.
kent turizm tarafından da kullanılan otobüs çeşidi.
konforlu ve seyahatlarımda tercih ettiğim bir otobüs markası.
Her bindiğimde farklı özelliklerine dikkat ettiğim otobüstür. ilk bindiğimde koltuklarına, daha sonra da ön camına dikkat ettim sonra neye dikkat edeceğim bilmiyorum. 1, 2, 3 ve 4. koltuklarında ziyaret etmek oldukça güzeldir.
hiç haz etmediğim otobüs markasıdır. skyliner modeline binerken her koltuğun arkasında mutlaka ekran bulunur diye düşündürür fakat içinde 2 adet 37 ekran tüplü tv vardır. koltuklar ise insanı yutacakmış izlenimi verir.
(bkz: nerde o eski 304 ler)
edit:anadolu ulaşım her koltuğun arkasına ekran uygulamasını yapmış, izmir ankara arası denedim süper bir durum olmuş. 10 üzerinden 7 veriyorum. fakat koltuklar hala insanı yutuyor.
(bkz: nerde o eski 304 ler)
edit:anadolu ulaşım her koltuğun arkasına ekran uygulamasını yapmış, izmir ankara arası denedim süper bir durum olmuş. 10 üzerinden 7 veriyorum. fakat koltuklar hala insanı yutuyor.
http://www.anadolu.com.tr/SanalTur/ adresi aracılığı ile inceleyebileceğiniz otobüs markası. koltuk arkasındaki ekranlar her neoplan' da bulunmuyor malesef.
almanların, araba konusunda, yine tüm dünyanın eline verdiği karizmatik bir yapısı olan otobüs.
çift katlı körüklü otobüs üretmiş firma.
(bkz: neoplan jumbocruiser)
(bkz: neoplan jumbocruiser)
şehirlararası yolculuklarda ısrarla istenen, özlenen otobüs modeli. bir de travego vardı yamulmuyorsam bu şekilde yoğun istek alan. bizimki de öğrenci milleti işte, doymaz ki gözü bir türlü.
belki benim şansımdır ancak ilk sıra dışındaki koltuklarda bacaklarımın sığmadığı otobüslerin markası..
tourliner, cityliner, starliner ve skyliner olarak 4 çeşidi mevcuttur.
1986 yılından beri türkiyeye gerçek otobüs nedir öğreten otobüs markası.lakin son dönemlerde çok çeşidi çıktı siz siz olun o uzay mekiği görünümlü skyliner haricinde olan diğer modellerine itibar etmeyin. sadece bu model şehirlerarası uzun yolda konfor odaklıdır diğerleri tur otobüsü tadında olup aslen kısa mesafe için yapılmış gel gör ki bizim şehirlerarası firmalarda fiyat nedeni ile rağbet görüp yolculuğunuzu keyifsiz bir anı olarak hatırlamanız için peronlarda sizi beklemektedirler.
pamukkale turizm istanbul-ankara ve ankara-istanbul seferlerini bu otobüslerle yapmaya başladığından beri her yolculuğumu bu firmayla yapıyorum hatta yaptırtıyorum. *
kaliteli ve alman malı bir otobüs markası. megaliner,tourliner,jetliner,spaceliner,cityliner ve skyliner modelleri mevcuttur. ayrıca kedigillerden de bir hayvan türüdür.
henüz binmek nasip olmadı ancak binen arkadaşlarımdan aldığım duyumlara göre aşırı sarsıyormuş yolcuyu.
(bkz: süspansiyon)
(bkz: süspansiyon)
araçlarına bir türlü binemediğim otobüs firması. man motoru kullanıyorlar. o araçlarını terminallerde görünce içim gidiyor. yürüyen uçak diyorum kendi kendime, tabı fıs da çıkabilir. binmek lazım.
(bkz: ulusoy)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar