bugün
- futbol14
- yazarların favori oyun karakteri10
- islam barış dinidir4
- nelerin koleksiyonu yapılabilir4
- ispanya3
- la liga3
- brezilya7
- para mı aşk mı sorunsalı8
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- her filmde aynı karakteri canlandıran aktörler2
- süper lig7
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- hakan fidan3
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- milan skriniar8
- türkiye5
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- anın görüntüsü20
- her şeyden önce sadece allah'ın zihni vardı2
- osuruktan şiirler89
- 22 ağustos 2026 espanyol real madrid maçı2
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- nervio varıdı nerede o11
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- fenerbahçe21
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- telekinezi3
- yaprak3
- intihar aforizmaları2
- kanada3
- tai lung26
- nasreddinhoca3
- kasımpaşa4
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- telefonunuzu alabilir miyim diyen hatun2
- alçak puşt3
- gece yürüyüş yapmak2
- bir şey yokken gelen bir şey var hissi2
- velvet50
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- dolar isterse 100 olsun41
- 1948 arap israil savaşı8
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
mustafa sandalın aşka yurek gerek adlı klibinde rol alan ve kouragio gi agabi adlı (diğer adı cesaretin var mı aska) sarkısı ile kendisine hayran oldugum sarkıcı.
8 temmuz 2006 uludag sozluk tv makinasi zirvesine konuk sanatçılardan sadece biri. allah sahibine bağışlasın.
kıymeti anlaşılamamış harika ses ve fizik sahibi yunanlı kız.
zirvede uludağ sözlük yazarları, kıza hak ettiği değeri vermektedir. helal olsundur.
zirvede uludağ sözlük yazarları, kıza hak ettiği değeri vermektedir. helal olsundur.
ZIRVEYE KATILAN ERKEKLERIN ICINE DUSTUGU VE DUSMEKTEN ALI KOYAMADIKLARI BAYAN YUNANLI.
göz zinası yoluyla sözlüğe neredeyse gelin olarak getireceğimiz 8 temmuz uludağ sözlük tv makinası zirvesi konuğu.*
bizlerden utanmıs olacak ki 8 temmuz uludağ sözlük tv makinası zirveside karsımızda dans etmedi hiç.
hep yan taraftaki abazanlara oynadı. *
hep yan taraftaki abazanlara oynadı. *
ya acep ben yunanlımıyım, yada bu kız türk mü, bu ses bana sanki önceki hayatımdan birşeyler anlatıyor, sesini duyunca boyut değiştiriyorun, cok yakından tanıdığım kokular duyuyorum, tavırlar hissediyorum, gecmişte yaşadığım ama detaylarını bilmediğim hatıralar geliyor aklıma. bu kız öyle büyülü birşey,
kendinden emin, beklentisi olmayan,ama şarkı söyleyince ,kendine özgü farklı bir dişiliği olduğu hemen farkedilen, bunu yaparken bile fazla kasmayan, "sen nasılsa bana carpılacaksın" sonuç şimdiden belli mesajı veren biri.
iç dünyasında çok kuvvetli biri. günlerce tek başına kalabilir. yüzünde en ufak bir sıkıntı belirmez.
kendinden emin, beklentisi olmayan,ama şarkı söyleyince ,kendine özgü farklı bir dişiliği olduğu hemen farkedilen, bunu yaparken bile fazla kasmayan, "sen nasılsa bana carpılacaksın" sonuç şimdiden belli mesajı veren biri.
iç dünyasında çok kuvvetli biri. günlerce tek başına kalabilir. yüzünde en ufak bir sıkıntı belirmez.
(bkz: natalia hanikoglu)
bir ara yabancı damat dizisinde oynayan yunan çıtır. sesi çok güzeldir. fiziğide sesi gibi çok güzeldir. en güzel şarkısı ise ola t'alla. buyrun birde dinleyin :
http://www.youtube.com/watch?v=-kHkaxzYqTE
http://www.youtube.com/watch?v=-kHkaxzYqTE
türkiye-yunanistan arasında bir geçiş formu niteliğinde olan şarkıcı-oyuncu.
fiziğine ve yüzünün güzelliğine hasta kaldığım, sesinin güzelliği her yerine yansımış yunan şarkıcı.
(bkz: natalia cumhuriyeti)
(bkz: natalia doussopoulos)
Bu kadını yıllar önce 30-35 li yaşlarında sanırken meğerse o Zamanlar 21 yaşındaymış koca burnuna rağmen çekici kızdı sonra piyasadan çekildi gitti.
Peşin alan kişi.
Bu isimdeki hatunlara kısaca natti denir.
Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" denecek bir kadın hanım ablaydı adeta. Çok başarılı bir veeleybolcumuzdu ayrıca.
Natalia hanikoğlu.
görsel
Natalia hanikoğlu.
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar