bugün

dini , her konuya malzeme eden kişiye denmelidir.
anca bir gödoşun kurabileceği cümleler arasındadır. dini ağza sakız etmek ne anlamsız.
(bkz: dünyanın en büyük insanı allahtır)
"kafir" tanımlamasından daha kötü olmayan tanımlama. Hani biri bana kafir dese; yerin dibine girerdim, "müslümal" dese; gülüp geçerdim.
yayak kafalı bir ateist beyanı.
hriskaşar, yandanyedi, atsikenist, deyusist, dudist... gibi saçmalıklar da ele alındığında bir ergen ürünü olabilir.
not: deistim, eskiden de müslümandım, yarın ne olurum allah bilir...***
müslümanların mallık yapan kısmı için kullanılan söz.

hepsi için değil, arada güzel kızlar çıkıyor. *
insanların hassas olduğu din konusunda yanlış anlaşılmalara sebep verecek söylem.

not: klebersona tapıyorum
edepsiz bir söylemdir. bir topluluğu tarif eden bir kelimeyi böyle kelime oyunlarıyla hakarete dönüştürmek sözlükte de başka ortamlarda da hiç hoş kaçmamaktadır.
müslüman birisi tarafından malına vurulmuş kişi.
(bkz: müslüman müslüman konuşmak)
nefret söylemi içeren kötü bir tabir. mallık yapan kendine aittir. müslümanlığa çamur atmak haddinize değil.
mal söylemi. net.
şeyh pipisi öperek cennete gideceğini sananlar için söylenir.
cemaatcı tayfasının geneline verilen ünvan.
tam olarak aşağıdaki videoda maymuna çevrilen insanlardır.

https://www.youtube.com/watch?v=D640lTen1HM

yalnız dikkat edin bak müslüman değil bunlar, müslümal.

ek: eksileyen müslümallar var. demek ki onlarda böyle şeyhlere iman eden adamlar. Bunların kuran a iman etmiş olması imkansız. Bir insanın ayaklarına kapananlar müslüman olamaz çünkü.
doğru bir terim. müslümanım deyip de alakası olmayan kişilere denir.
okuduğunu anlayamayan kişidir.
(bkz: ateit)
dini degerleri alenen asagılamaktan ceza alacak soylem. ve buna destek veren entryler de oyle.
kadınların baldırı çıplak dolaşması yasaktır diye bas bas bağırıp
8 yaşındaki çocuğu 65 yaşındaki "dede"nin sikmesini sorunca kısık sesle müslüman müslümanın ayıbını örtmekle mükelleftir diyen herifin sıfatıdır.
1,5 milyar civarında olduğu tahmin edilen topluluk.
iran'ın şiraz kentinde bir apartmanın patlayan kanalizasyon borusundan sızan su nedeniyle oluşan ıslaklığı mehdi diye yorumlayanlardır.

görsel

biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir!
(bkz: müslümal/#21214797) şu durumda olanlar için doğru bir tabirdir.
inançsız organizmaların salya akıtarak telaffuz ettikleri kelime. müslüman değilsen müslüman ülkede nefes alma aminüm.
© copyright 2005 - 2026