bugün
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- dinci ahlaksızlığı7
- yunan adalarına gitmek5
- rujlu erkekle öpüşmek13
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak5
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi23
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması16
- para için karısını tiktok ta oynatan erkek3
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler10
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak6
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması2
- 3 ayda bir duş almak3
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- evlenecek 35 40 yaşlarında kadın aramak2
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- ölüyorum lan ölüyorum6
- sarışın kadın vs esmer kadın2
- fred çakmaktaş2
- yazarların sabah kahvaltısı6
- kaliteli entryler girip eksi oy almak2
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- tulumba tatlısı5
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması3
- from gold from dust13
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- recep tayyip erdoğan27
- ekim2
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- nervio23
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- araba kullanırken uyumak4
- çin'e demokrasi gelsin10
- yazılımcı flörtü2
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- silikon memenin patlaması10
- fatma betül sayan kaya59
- halka filmini izlerken telefonun çalması4
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- rujlu kadınla öpüşmek6
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- gocu19
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
entry'ler (91)
top çizgiyi geçerse gol olur.
yapma volkan.
doldu.
direk olmasa gol olurdu.
ne işi var o direğin orada.
yapma volkan.
doldu.
direk olmasa gol olurdu.
ne işi var o direğin orada.
saçma-sapan-başlıklar.
harbi işini seven yazardır. işinden kastım sözlük yazarlığıdır; kendine bunu iş olarak edinmiştir. sözlük yazarı olduğu için dünyayı kurtaracağını sanan yazardır. yazıktır. hele bir de atarlanmaları var ki sormayın. sanal alemde kraldır kendince ne güzel herkesin kendini mutlu edecek bir şeyler bulması gerekir. ayrıca beni takip etmeyi bıraktı herhalde. peşimdeydi en son. sikecaadı herhal *
tabii buradaki kıllı; barzo, göbekli, tüy- kıl yumağı (bildiğin şahin k. işte)olarak kullanılmıştır. sırf parası var diye, jila gibi hatunun yapacağı davranışlar arasındadır. ben anlayamıyorum doğa neden bu kadar acımasız kadınlara karşı. kadın olmanın zorluğu diye bir başlık var, orada ilk entry de yazık yazmış hepsini. işte o kadar çileden sonra gidip böyle suratına bakılmaz bir herifin göbeğinin altına sırf paralı diye nasıl yatıyorlar anlamıyorum. ha bir de bu bahsettiklerim hayat kadını falan değil bildiğin aile kızı.
ingilizce anlamı kadındır, hayatımızı karartandır.
önceleri güzel anlarını çekip facebook'a koyan insanların zamanla sadece sosyal görünebilmek, bir başkasını kıskandırmak yada sadece facebook'a resim koyabilmek için dışarı çıkmaları ile oluşan döngüdür.
anca bir gödoşun kurabileceği cümleler arasındadır. dini ağza sakız etmek ne anlamsız.
(bkz: pamuk- ışık)
uyanır uyanmaz kafayı buz gibi su dolu kovaya sokup beklemektir. beethoven parçalarını yazmadan önce bunu uygulardı.
dükkan anahtarını verseler bile almayacağım sözlük. hani burayı da oraya benzeten yazarlar var. aman gözünüzü seveyim.
genelde entry girmeyip sadece diğer yazarları eksileyen yazarlardır. bol bol bulmak mümkündür.
bilindiği gibi red hot chilli peppers adlı grubun enfes şarkısıdır. 10 yıldır dinliyorum sıkılmadım. sıkılan da vardır muhakkak lakin bir insan bir şarkıyı 10 yıl dinleyebiliyor ve ben tanım bulmakta zorlanıyorum.
çıksa çıksa öğrenci evinden çıkabilecek bir cümle kalıbıdır. düşündürür.
çizerliğin zirvesini görmüş, marvell'in bütün karakterlerini (tümüne yakını) yaratmıştır. ayrıca mahkeme sonucu marvell şirketinin büyük bir hissedarı olmuştur. hakkıdır.
sesine soluğuna sokuvermek istiyor insan pervasızca. ne iniş ne çıkış, bu kızlar nasıl canlılar hey yarabbim ne buluyorlar böyle adamlarda. ulan ses yok tip yok. karakter desen duygusal- huzursuz gay karışımı bir şey. hele o klip var ya o klip... allah belasını versin ya. o sigarayı tellerin arasına sıkıştırması, parçanın sonunda o damlanın sigarayı söndürmesi... birader sen nasıl bir emo sun? hangi bayrağa selam veriyorsun? neyse sinirlenmiycem. harbi isyan ettirdi.
sonradan gelen edit: hay amına koyayım ne seveni varmış.
sonradan gelen edit: hay amına koyayım ne seveni varmış.
cümlesindeki kavram çatışması sanırım herkesçe aynı noktada birleşmekte. gizli bir sevişme var bu cümlede beyler bayanlar.