bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- kötü biri olduğunu bilmek4
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- acıkmamak için öneriler5
- true denilen yazar10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- gecenin şarkısı5
- arkadaşlar nasılsınız6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- diyanetin abd'deki villaları8
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iç sesin sürekli konuşması3
- gammazlar çetesi18
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ışınlanma2
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- cilgincapkin221
- adalet duygusu2
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- bosna hersek2
- cibali sahil3
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- otobüs muavini3
- zaman baba birader bey birader4
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- iyi geceler arkadaşlar2
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- sarı yeleli aslan trump8
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- parası olduğu halde işe giden insan2
- en iyi türkçe klip3
- ölümü merak edip ölmek2
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- giden gider2
"oynayamadığınız oyun kalmasın" reklamları ile tanınan oyun bilgisayarı markası.
Şarjı aşırı hızlı gidiyor.
parasini hak eden bir cihaz.
vay amk sözlük erkeklerinin fotoğraflarıyla monster notebook entegrasyonu.
çok oyun oynamayan biri olarak (fm ve dost ısrarları neticesinde cod mw 2 online sadece) geçenlerde abra güncelleştirilmiş modelini aldım 8 bin tl ye. laptop 2 aya 10 bin tl üstüne çıktı fiyat olarak. performans olarak da gayet hızlı ve memnunum gidişattan. eğer böyle giderse 10 seneye yakın sorunsuz kullanırım gibi geliyor.
bu arada bu arkadaşlar bizzat ceo su linkedn de kendisine atılan tüm mesajları cevaplıyor ve arıza bildirilmerini yanıtlıyor o nedenle geri bildidrimleri oldukça iyi şimdilik.
bu arada bu arkadaşlar bizzat ceo su linkedn de kendisine atılan tüm mesajları cevaplıyor ve arıza bildirilmerini yanıtlıyor o nedenle geri bildidrimleri oldukça iyi şimdilik.
Bir arkadaş aldı rtx2060lı laptop şarja takmayınca fps düşüyor oyun kasıyor. tanık oldum bu duruma.
1 yıldır kullanıyorum 1 zararını dahi görmedim istediğim oyunu rahatça oynuyorum ama tabikide bir masaüstü değil ama şu masaüstcü arkadaşlar gailba tatile falan giderken sırtlarına asıyolar lol.
oynayamadığınız oyun kalmasın.
Geçen senelerde 6 bine sattığı ürünü 10 bin bandına çıkaran firma.
oyun için en ideal bilgisayar şuan ki kur dan dolayı biraz pahalı belki ama oyun için bi bilgisayar alıcaksan o monster.
$Ont 2 doları görürse ben de 40 bin doları göreceğim. Orda alırım bir tane, sözüm var.
Şimdilik evdeki Dell'e devam.
Şimdilik evdeki Dell'e devam.
pek kaliteli değildir. oyun için kullanınca anakart arızası çıkabiliyor sıklıkla. bir de soğutması pek iyi değildir.
Bunu alacağınıza gidin Asus ya da MSI nin gamer PC sini alın daha iyi.
Kimse kusura bakmasın notebook ile oyun oynanmaz.
Kesinlikle uzak durulması gereken...
Alacağımız workstation burada yaklaşık 39 bin lira daha ucuz diye tercih ettik. Cihaz alev alev. Klavyeye dokunmak için fırın eldiveni takmak gerekiyor. 6 ayda menteşeleri kırıldı.
Ucuz etin yahnisi...
Alacağımız workstation burada yaklaşık 39 bin lira daha ucuz diye tercih ettik. Cihaz alev alev. Klavyeye dokunmak için fırın eldiveni takmak gerekiyor. 6 ayda menteşeleri kırıldı.
Ucuz etin yahnisi...
Harun Can reisin ekmeğini yediği oyun bilgisayarı.
bok fırın gibi. bok menteşesi kırıldı.
canavar gibi makinedir
canavar gibi makinedir
beni oyundan soğutan illalah ettiren bir önceki gaming laptop markası olur kendileri yinede sevenleri kullananları vardır belki bendeki model sıkıntılıydı bilemiyorum ama şuan excalibur kullanıyorum kafam rahat açıkçası...
beni oyundan soğutan illalah ettiren bir önceki gaming laptop markası olur kendileri yinede sevenleri kullananları vardır belki bendeki model sıkıntılıydı bilemiyorum ama şuan excalibur kullanıyorum kafam rahat açıkçası...
Yetmez. internet de hızlı olmalı. Turknet gigafiber mesela.
bir gaming olarak aksesurları excaliburdan alayım dedim ki iyiki excalibur tercih etmişim laptopları kadar aksesurlarıda oldukça başarılı ve sağlam ürünler, özellikle kalvyesini her gaming e öneririm aşırı rahat edersiniz ve çok da sağlam.
monster ve excalibur arasında kaldım 1 aydır araştırıyorum açıkçası sanırım excalibur alacağım hem servis ağının yaygın olması hemde ömğr boyu performans garatisi veriyor olmaları nedeniyle bakalım hayırlı artık *
Yerli ve milli laptop firmasıdır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar