bugün

entry'ler (155)

ek kart dezavantajları

Ek kart yerine bence hayat finansın şu biz kart olayı bayağı iyi aile içi bütçeyi yönetmek için sektör kısıtlaması koymak falan çok mantıklı ayrıca arkadaşını getir kampanyasıyla kişi başı 500 tl toplamda 25k kazanılabiliyor, bir de diyelim senin kodunla biri kart çıkarttı onuda 5 kişiye kadar tanımlayabiliyor aile bireylerine bunların her birine 1000 tl atınca her biri için 500 tl daha yatıyor toplam 2500 tl oradan geliyor piyasadaki diğer hantal uygulamalara göre bayağı avantajlı duruyor değerlendirmeye değer

düşünmek hakkında düşünmek

düşünmek hakkında düşünmek hakkında düşünmek hakkında düşünmek hakkında düşünmek .......

şile

Şile gibi istanbulun dibi denilebilecek bir yerde villa projesi yapacaklarını duyunca baya sevindim açıkçası üzun zamandır müstakil ev hayalim var özellikle de Şile gibi sakin bir yerde olunca daha da cazip geliyor Bekleyelim bakalım lansmanı Fuzul Topraktan daha önce de takip ettiğim bir firma olduğu için insana güven veriyor projeyi merak eden çok kişi vardır diyye düşünüyorum hayırlısı

molfix

Kızıma 3 aydır kullandığım ve daha önce neden denemedim dedirten bez molfix premium, çok kaliteli denen marka ile başlayıp pişik sızdırma vs yapmasıyla molfixe geçti şimdi kafa rahat…

çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek

ölmeden önce denenmesi gereken 443. madde

ek kart dezavantajları

Geçen ay anneme ek kart çıkarttık başımıza iş aldık vallahi, marketti eczaneydi derken kart her yerde çalışıyo bi de bakıyom internetten bilmedik yerlerden alışveriş yapıyolar limiti falan takip edemiyom bi dünya ekstre geldi, sonra hayat finans biz kartı duyunca hemen geçtik bunda harcama alanlarını tek tek seçebiliyosun internet alışverişini veya başka gereksiz sektörleri kapatıp sadece ihtiyaç olan yerlere limit koyuyosun valla annem de rahat etti ben de kafamdaki o yükten kurtuldum tam kontrol bende olması çok büyük kolaylık oldu tüm bunlara ek olarak da arkadaşını getir kazan gibi karlı kampanyaları mevcut biz kartın..

şile

Şile'de fuzul topraktan yeni bir villa projesi yapacakmış, valla lansmanı iple çekiyorum şilede müstakil bir yaşam hayali kurmak bile insana huzur veriyor, üstelik fuzul topraktan gibi köklü bir firmanın bunu yapıyor olması da ayrıca güven verici bence projeye dahil olmak isteyenler için.

babalar günü hediyesi

Çalıştığım şirketin sonunda vizyona gelip logolu kupa, kalem, ajanda üçlemesinden vazgeçtiği hediyedir. bu sene direkt ticket gift hediye kartı verdiler. gittim o bakiyeyle teknoloji marketinden uzun zamandır istediğim kulaklığı aldım. yıllar sonra ilk defa bir şirket hediyesi gerçekten işime yaradı.

sevgiliye en güzel hitap şekli

hayatım ya da ömrüm güzel bi hitap şekli. ya da ilişkinin dinamiğine göre farklı şeyler de olabilir. aşkım olmasın da ne olursa olsun

molfix oksijen

Bu bebek bezi konusu cidden can sıkısı olabiliyor, şu an piyasadakiler sanki hiçbişeye yaramıyo, sürekli marka model değiştirip duruyoruz çocukta deneme tahtası oldu artık ilk çocuğa molfix oksijen vardı ondan kullanmıştık çok da rahat etmiştik yani çocukta bizde oksijen teknolojisi varken sızıntı mızıntı pişik falan derdi yoktu, şimdi tekrar çıkartmışlar elimdekiler bitsin hemen gidip stok yapıcam.

çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu

Tek tanrılı dinlerde somut delil varlığı

ev kredisi

valla şu bankaya bulaşmak istemeyenler için güzel bir alternatif yapmışlar, arsa payına girip inşaat maliyetini zamana yayarak ödemek çok mantıklı geldi. banka kredisiyle uğraşmadan, kira öder gibi kendi evine sahip olma şansı sunmaları ciddi anlamda cazip ben inceledim gayet şeffaf ilerliyorlar uzun vadede başını sokacak bir yer arayanlar için bence şu piyasa koşullarında resmen bir şans, değerlendirilmeli, sonuçta bankasız mülk sahibi olmak büyük fırsat.

katılım bankacılığı

Bir süredir hayat finansın avantajlı hesap tarafını inceliyorum olay sadece belirli bir süre yüksak oran verip sonra düşürmek değil gibi geldi bana çoğu bankadaki hoş geldin kampanyalarından farklı olarak fatura ödeme ya da kart kullanımı gibi günlük işlmlerle avantajlı seviyeyi koruyabiliyorsun ayrıca para lazım olduğunda vade bozulacak stresine girmeden hesabına para ekleyip çıkarabilmek de güzel detay olmuş her şeyin uygulama üzerinden ilerlemesi ve ekstra masraf çıkmaması da cabaşiı şubeyle uğraşmadan birikimini değerlendirmek isteyenler için mantıklı benc sözlük

barınma hakkı

Konut kampanyalarının arttığı şu dönemde kayda değer gördüğüm tek marka kampanya Fuzul Topraktan'ın yeni kampanyası 5k kolay olayıda şu kısaca aslında; kampanyada ilk önce konutun peşinatı veriliyor sonra belirlenen taksitlerle kalan meblağ ödeniyor, sonrasında inşaat başladığı durumda kalan kısmına faizsiz şekilde 60 aya kadar vade ile yine taksitlerle ödeniyor yatırım içinde ev sahibi olmak içinde gayet uygun bir sistem…

konut almanın tam zamanı

Fuzul topraktan 5K kampanyası diye bi süredir karşıma çıkıyor, kredisiz, kefilsiz, kolay konut falan filan diye. 5g'ye gönderme yapmışlar sanırım. aşamalı ev sahibi yapıyorlarmış güya. şu faiz oranlarıyla bankanın yanından geçilmediği için insanların ilgisini çekiyor haliyle. gerçekten peşinatsız ve kefilsiz mi süreç ilerliyor yoksa bi noktada tıkanıyor mu merak konusu. sistemi bizim bi arkadaştan da gördüm. herkes de bu şeylere meraklı gerçekten

avantajlı hesap

Hayat Finans Avantajlı Hesap, birikimlerinizi yüksek kâr paylaşım oranlarıyla değerlendiren, dijital bankacılığın tüm nimetlerinden faydalandıran bir hesaptır. Diğer bankalardaki "Hoş geldin" oranını gibi defaya mahsus değil; fatura ödeme veya kart harcaması gibi işlemlerle hesabınızı sürekli "Altın Derece" seviyesinde tutmanıza imkan tanır. Vade bozulma riski olmadan para çekip yatırabileceğiniz bu sistemde, tamamen masrafsız ve şubesiz bir şekilde kâr payı birikimi yapabilirsiniz.

konut fiyatları

Bir ev sahibi olmak için bankalara ömrünü vermek yerine bir miktar peşinatı olan adam bence gitsin fuzul topraktana peşinatini versin arsa payını alsın so ra inşaat başlayıncada evin maliyetini belirlediği plana göre taksit taksit ödesin ev sahibi olsun…

15 temmuz gazileri vs kurtuluş savaşı gazileri

15 temmuz gazilerinin dünyaya karşı savaştığını ve Kurtuluş Savaşı gazilerinin sadce yunan'a karşı olduğunu söyleyen şahıs sanırım okuma yazma bilmiyor ki tarih bilgisi eksik kalmış. kulaktan doğma bilgilerle gelmiş buraya. Kurtuluş Savaşında sadece yunan karşı değiş yine aynı şekilde Rusya, Fransa, ingiltere, italya gibi ülkelerle savaştık. biraz tarih kitabı okuyun ya da arama motorundan araştırın. olmadı yapay zekaya sorun. o da olmadı ilber Ortaylı videolarını izleyin.

bayram

bayramın en güzel yanı olan bayramlık alışverişini günümüz şartlarında kolaylaştıran modern şirket geleneği. artık işletmeler bayram için çikolata ve kolonya alıp vermek yerine çoğu edenred ticket gift gibi hediye kartlarına döndü. hem şirketi lojistik derdinden kurtarıyor hem de çalışana marketten giyime kendi ihtiyacına göre harcama özgürlüğü tanıyor. bu ekonomide motivasyon artıran, gerçek bir can suyu.

ek kart

Ek kart olayını deneyimlemiş birisi olarak yaşlı anne babaya çocuğa falan ek kart çıkartmaktan ziyade bence hayat finansın biz kartı daha mantıklı, dilediğin kadar limit koyabiliyorsun ve istediğiniz sektörlere açıp istemediklerinize kapatılabiliyor, çok daha kullanışlı ve güvenli ek karta göre…
© copyright 2005 - 2026