bugün
- ketçaplı pilav10
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek12
- insanları dinsizliğe iten şey felsefe mi22
- oh shit here we go again28
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu21
- beni kıskanıyorsunuz15
- erkeğin çirkini makbuldür13
- okan buruk14
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi11
- bez bebek nana'ya sorular9
- larisalisa eksi ruyalar kavgası39
- minniemay is back22
- sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini19
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat22
- insan olmaya ceyrek kala30
- anın görüntüsü13
- ioçk'nın sözlüğün en yakışıklı yazarı olması10
- sari renkli seker8
- kadın yazarların daha çok beğeni alması14
- kasım 2025 erken genel seçimleri21
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil12
- küresel ıkınma8
- kız olsam orospu olurdum10
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak15
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar15
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması22
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
entry'ler (99)
Şahsen kulaklığı sadece oyun oynarken kullanıyorum başka zamanda gerek duyduğum pek söylenemez. Oyunda da sesin netliği önemli o yüzden bu konuda çok seçiciyimdir ben excaliburun gh21 gamig kulaklığını kullanıyorum, süngerleri kaliteli terletme yaşamadım ses kalitesi de baya iyi
ben şahsen bilgisayarım ve mouse’umla uyumlu olsun diye excaliburun gm21-m gaming mousepad’ini kullanıyorum hem kaydırma yapmıyor hemde rgb renkleri çok havalı duruyor konforlu bir alan tanıyor.
Benim emektar mouse'um bilek ağrısı yaptığı için yeni bir mouse'a geçtim . Bu sefer tembellik yapmadan mağazaya gidip kullanımı en rahat hangisidir acaba diyerek deneyerek Excaliburun GX21 gaming Mouse’unu aldım elimin içine tam oturuyor o yüzdende bileğim rahat ediyor, Oyuna devam.
Üst raflara yetişmek için sizi bir nesne olarak kullanmaları diyebiliriz.
Şu bir gerçek ki millerle ya da puanlarla alışveriş yapmak çok daha güzel. Sevmeyen yoktur dye düşünüyorum. Ayrıca sevmeyen varsa daha önce hiç puan ya da millerini alışveriş için kullanmamıştır net. En son yaptığım alışverişim Hotiçten kendime ayakkabı ve çanta almak oldu. Tabi fark markalarda var, siz ne isterseniz..
En son bu deneyimi kamil koç firmasının 2+1 otobüsünde yaşadım, ilk defa denk geldim internet hizmeti olan bi otobüs firmasına gerçi yıllardırda otobüs ile seyahat etmiyordum orası ayrı valla güzel bir hizmet heleki günümüzde...
Yaklaşık 15 gündür Excalibur G911’i kullanıyorum donanım bakımından çok başarılı donma kasma vs yok, ama en beğendim nokta fanları anında buzz makina, ama biraz daha hafif çok daha iyi olurdu.
daha yeni casper nirvana z100 almış bulunmaktayım 1 gündür aktif kullanıyorum genel manada memnun kaldıgımı soyleyebılırım donanım, tasarım, hafıflık malzeme kalıtesı vs bence su sartlarda Tr de alıcnabılecek en basarılı laptoplardan bırı
valla listekdekilerin önemli bir kısmını kullanmış bir gamer olarak gerek malzeme kalitesi gerek donanım gereksede soğutma bakımından benim güncel tercihim excalkibur g911 tabi renkler ve zevkler tartışılmaqz....
monster ve excalibur arasında kaldım 1 aydır araştırıyorum açıkçası sanırım excalibur alacağım hem servis ağının yaygın olması hemde ömğr boyu performans garatisi veriyor olmaları nedeniyle bakalım hayırlı artık *
valla şu dönemde hala tablet ile laptopun yeri ayrı ama mümkün oldugunca tablet ile halletmeye çalışıyorum işlerimi hem konfor hemde taşıma kolaylıgı acısından bence daha ıyı tablet hatta daha yenıledım tabletımı Casper VIA L40 aldım canavar gıbı makına
excalibur gaming monitör aldım baya güzel bi monitör, kavıslı olması cok buyuk artı ve oyun oynarken monitorun yenıleme hızı mukemmel ayrıca gosting vs cıkmadı.
Bende excalibur G870 var 2 senedir aktif kullanıyorum artıları çok tabi eksileri de vardır örneğin fps değerleri yükseldiğinde donma yapmıyor çift turbo fanı mevcut, donanım olarak yeterli benim için güzel fps ler alıyorum biraz ağır bi pc ama genel anlamda tüm gaming laptoplar öyle diğer laptopta aynıydı *
Gaming ve tasarım için alan arkadaşların kalitelisini alması elzem olan teknolojik ürün.. şahsım excalibur tercih ediyor ve kullanıyor hem Gaming hem tasarım için ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor..
Son yıllarda özelliklede 2023 de kamil koç diğer firmalarla arayı açtı bence hem kalite hemde hizmet açısından....
Monster da excalibur da kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki performans açısından kesinlikle excalibur derim soran olursa tabi bu monstera da kötü demek olmuyor tercih meselesi
excalıbur serisii bence yakın rakibine karşı son zamanlarda üstünlük sağladı hem teknik hemde tasarım olarak ama batarya adaptörleri biraz daha küçük olabilirdi malum bazen taşımamızda gerekiyor laptobu.
Daha önce casper markasından herhangi bir teknolojik ürün kullanmadığım için acabalarım vardı kafamda ama casper via x40 kullandıktan sonra fiyat performans olarak tatmin etti.
bir gaming olarak aksesurları excaliburdan alayım dedim ki iyiki excalibur tercih etmişim laptopları kadar aksesurlarıda oldukça başarılı ve sağlam ürünler, özellikle kalvyesini her gaming e öneririm aşırı rahat edersiniz ve çok da sağlam.