entry'ler (155)

çocuk yapmak

ikinci bebeğim olunca bez konusunda bu kadar detay düşüneceğimi hiç düşünmemiştim açıkcası ilkinde molfix premium kullanmıştık ve memnun kalmıştım cildinde kızarıklık ya da pişik gibi sorunlar pek yaşamamıştık. ikinci çocukta bu sefer farklı bir marka deneyeyim dedim ama beklediğim gibi çıkmadı özellikle gece bez doldukça ağırlaşıyor ve sabah çıkardığımda cildi baya bi nemli oluyor. Bir de hareketlendikçe bezin duruşu değişiyor gibi geliyor bana.paket bitsin tekrar molfix premium alıcam…

sabah libidosu

sabah yiğidosu anladığım için cevap veremeyeceğim......

iç gıcıklayıcı bir şey söyle

dişlerini paslı demire sürtmek

alihan kuriş

güzel olmuş kökleri kurusun inşallah hepsinin

kredi kartı borcu

Normalde evdekilere ek kart tanımlamıştım ama bir süre sonra neyin nereye gittiğini kontrol etmek iyice zorlaştı. Sonra Hayat Finans Biz Kart’ı tavsiye ettiler, geçince farkı bariz gördüm. istediğin aile bireyine ayrı kart tanımlayıp limitini sen belirleyebiliyorsun, hatta hangi sektörlerde kullanılacağını bile uygulamadan seçebiliyorsun. Benim en çok hoşuma giden tarafı ise Arkadaşını Getir kampanyası oldu. Davet ettiklerin biz kart çıkartırsa kişi başı başı 500 TL veriyorlar, toplamda 25 bin TL'ye kadar kazanılabiliyor. Bir de senin kodunla üye olan kişi çocuklarına falan 5 kişiye kadar Biz Kart çıkartıp her birine en az1000 TL yüklerse, kart başına 500 TL daha yatıyor; yani oradan da toplam 2500 TL ekstra geliyor. Piyasadaki diğer hantal uygulamalara kıyasla bayağı pratik ve avantajlı duruyor, değerlendirmeye kesinlikle değer.

mehdinin sünneti

mehdinin sünnetini yapan kişi ne şanslı bir kişidir

transparan çorap giyen erkek yazar istemiyoruz

bizi bozar beyler transparanın her türlüsü

birikim

Birikimimi değerlendirmek için farklı hesap seçeneklerini araştırırken Hayat Finans’ın Avantajlı Hesabını detaylıca inceleme fırsatı buldum. Şartlarına ve detaylarına baktıkça, klasik bir banka kampanyasından çok daha fazlasını sunduğunu fark ettim. En çok hoşuma giden tarafı, acil bir ihtiyaç anında hesaptaki paranın bir kısmını çekebilmeniz ve kalan bakiyenin hiçbir kesintiye uğramadan kâr paylaşımı ile kazanç sağlamaya devam etmesi oldu. Mobil uygulama üzerinden tüm işlemleri kolayca yönetebiliyor olmak, masrafsız bankacılık yaklaşımı ve sunulan sade arayüz de kullanım deneyimini oldukça olumlu etkiledi. Bana göre hem finansal esneklik hem de günlük kullanım kolaylığı arayanlar için kesinlikle değerlendirilmesi gereken başarılı bir seçenek.

fuzul

Fuzul topraktan tarafında benim dikkatimi çeken tarafı ödeme sisteminin daha planlı olması oldu önce arsa payının alınması sonra yapı maliyetinin süreç içinde tamamlanması bana oldukca mantıklı geldi kredi derdi olmadan ilerlemek isteyenler için iyi bir seçenek olabilir ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor resmen uzun vadeyi düşünenler için uygun duruyor incelemeye deger kesinlikle kolay değil bugünlerde böyle fırsatlar bulmak.

babayla koridorda karşılaşmak

kenara doğru pısmama sebep olan durum...

düşünmek hakkında düşünmek

düşünmek hakkında düşünmek hakkında düşünmek hakkında düşünmek hakkında düşünmek .......

çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek

ölmeden önce denenmesi gereken 443. madde

şile

Şile'de fuzul topraktan yeni bir villa projesi yapacakmış, valla lansmanı iple çekiyorum şilede müstakil bir yaşam hayali kurmak bile insana huzur veriyor, üstelik fuzul topraktan gibi köklü bir firmanın bunu yapıyor olması da ayrıca güven verici bence projeye dahil olmak isteyenler için.

babalar günü hediyesi

Çalıştığım şirketin sonunda vizyona gelip logolu kupa, kalem, ajanda üçlemesinden vazgeçtiği hediyedir. bu sene direkt ticket gift hediye kartı verdiler. gittim o bakiyeyle teknoloji marketinden uzun zamandır istediğim kulaklığı aldım. yıllar sonra ilk defa bir şirket hediyesi gerçekten işime yaradı.

sevgiliye en güzel hitap şekli

hayatım ya da ömrüm güzel bi hitap şekli. ya da ilişkinin dinamiğine göre farklı şeyler de olabilir. aşkım olmasın da ne olursa olsun

çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu

Tek tanrılı dinlerde somut delil varlığı

konut fiyatları

Bir ev sahibi olmak için bankalara ömrünü vermek yerine bir miktar peşinatı olan adam bence gitsin fuzul topraktana peşinatini versin arsa payını alsın so ra inşaat başlayıncada evin maliyetini belirlediği plana göre taksit taksit ödesin ev sahibi olsun…

15 temmuz gazileri vs kurtuluş savaşı gazileri

15 temmuz gazilerinin dünyaya karşı savaştığını ve Kurtuluş Savaşı gazilerinin sadce yunan'a karşı olduğunu söyleyen şahıs sanırım okuma yazma bilmiyor ki tarih bilgisi eksik kalmış. kulaktan doğma bilgilerle gelmiş buraya. Kurtuluş Savaşında sadece yunan karşı değiş yine aynı şekilde Rusya, Fransa, ingiltere, italya gibi ülkelerle savaştık. biraz tarih kitabı okuyun ya da arama motorundan araştırın. olmadı yapay zekaya sorun. o da olmadı ilber Ortaylı videolarını izleyin.

bayram

bayramın en güzel yanı olan bayramlık alışverişini günümüz şartlarında kolaylaştıran modern şirket geleneği. artık işletmeler bayram için çikolata ve kolonya alıp vermek yerine çoğu edenred ticket gift gibi hediye kartlarına döndü. hem şirketi lojistik derdinden kurtarıyor hem de çalışana marketten giyime kendi ihtiyacına göre harcama özgürlüğü tanıyor. bu ekonomide motivasyon artıran, gerçek bir can suyu.

ek kart

Ek kart olayını deneyimlemiş birisi olarak yaşlı anne babaya çocuğa falan ek kart çıkartmaktan ziyade bence hayat finansın biz kartı daha mantıklı, dilediğin kadar limit koyabiliyorsun ve istediğiniz sektörlere açıp istemediklerinize kapatılabiliyor, çok daha kullanışlı ve güvenli ek karta göre…
© copyright 2005 - 2026