bugün
- emeklilerin maaşına haciz konması14
- israil'in kara ordusu20
- cuhapenin lgs için suç duyurusunda bulununması20
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin25
- akdavarlar8
- anın görüntüsü22
- biri sana ayı dese naparsın15
- mustafa varank vs ali mahir başarır20
- dünyada islam devletiyiz diyenlerin hali25
- ara verelim diyen sevgili11
- hz. muhammed ayı dikey mi yatay mı böldü20
- reisin günlük saray masrafı13
- erkeklerin astrolojiye inanan kadınları sevmemesi14
- prezervatif alırken utanmak16
- oylayıp reddedeceğiz9
- kemalistlerin kemoterapiye ihtiyaç duyması9
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu12
- kemalistlerin ülkeden tam olarak gideceği tarih10
- fethiye11
- uludağ sözlük kadrosu9
- sınav güvenliği konusunda parmakla gösterilmemiz15
- gocu21
- kiyafeti yüznden işten eve gönderilen tiktok kızı8
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten32
- sözlükte seviyenin düşmesi11
- kaç yaş büyüğe abi denir sorunsalı11
- gulmekicinyaratilmis11
- pkk lıların askere alınması12
- güneşten nefret etmek9
- susuzluğu en iyi alan içecek17
- her gün erkeklerle bağıra bağıra tartışan kadın11
- israil'in şam'a bomba yağdırması26
- yiğit bulut11
- eve girer girmez yapılan ilk şey9
- pandela 316
- spaceglider26
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi24
- siyan giyen adam16
- suriye10
- ellerim boş tarafından yaratılan kadın karakteri12
- ehliyet yenileme basvurumun onaylanmamasi10
- bir milyon dolar mı sevgiliniz mi deseler19
- ktç'nin yeterince online olmaması9
- şunun takip ettiklerine bak olm9
- pedofililere yapılacak işkenceler8
- israil13
- trafik cezası9
- yazarların gitmek istedikleri gezegen8
- bilgi paylaşabileceğiniz konularda entry giriniz12
- bik bik kaç yaşında13

entry'ler (128)
tekrar gitmek istediğim bir yerdir kendileri.
gerçekten faydasını gören var mı? pek sanmıyorum ama
Bütçeniz ve güzel bir iş fikriniz varsa yapabileceğiniz bir şey. Tabi bütçe dediğimiz şeyin de çok çok büyük bir bütçe olmasına gerek yok bence. Adım adım işinizi büyütebilirsiniz. Bunun e-ticaret ve pazaryerlerini kullanmak günümüzde çok daha mantıklı olan. Tabi bilmeyen varsa ideasoft gibi eticaret çözümü sunan bir firmadan yardım alırlarsa işlerinde çok daha mantıklı adım atmış olurlar.
eskiden çok yerdim de şimdi yemiyorum. malum kiloma dikkat etmem lazım.
Bayram hazırlığı diyince ilk akla gelenler şeker, çikolata ve bayramlıklar. tatlıyı da unutmayalım. Şirket bana verdiği ticket market kartı ile şeker, kuruyemiş, lokum ve çikolatayı hallettim de geriye bayramlıklar kaldı. Çocuklar sevinsin diye kendimizen önce çocuklara alışveriş yapıyoruz. Onlardan kalırsa kendimize de alıyoruz. Şirketin bayram için çalışanlara verdiği edenredin hediye kartı olmasa bu kadar rahat alamazdık tabi orası ayrı.
kardeşim eve daha geçen excalibur g911 aldım kendime doğum günü hediyesi niyetine ama sonra bir baktım hanım başına çöktü kalkmıyor gururlanamdım da değil ama ha meğersem gamermışta imkan verilmemiş o kadar iyi oynuyor şuan minecrafta kalsakta zamanla uff’de kapışıcaz.
damak zevki mükler anlar.
bir pazardan alabiliyom meyveyi.
Adam karşı parti kurdu daha ne kadar eleştirsin. Güçünüzün yetmediğine mındar demeye devam edin. Vatan hainleri.
Zafer partisinin olmayan maddi gücü ile, bir avuç teşkilatı ile milyonlarca vatan haininin g0tünü yapmasına hala hayret ediyorum. Artık bizimde zpli olma vaktimiz geldi. Artık durum vatan savunmasına geçti.
Eski? Biden'ın seçim vaadini yerine getiriyorlar. Batıyı yunan'a güneyi pkk'ya kuzeyi ermeniye kalanıda arap ve selefilere dağıtıyor.
casperden bir pc aldım yanında haliyle çanta hediye ettiler bu çanta ile okul bitirdim, işe gittim, pikniğe gittim, yurt dışına gittim. Laptop iyi hala çalışıyor ama up grade yaptık tabi oyun meselesine 4 yılda bir değiştiriyorum ama bu çanta sabit kalıyor.
Kim dedin gülüm?
pkklılar mecliste.
Bu ülke tekrar bağımsızlığına kavuşacak tekrar ihanet edenleri geldikleri çukurlara sokacak.
akp-chp-dem-mhp-hüdapar aktif olarak türkiye cumhuriyetini yıkmak istediklerini söylüyorlar. Bunlara fırsat verenler mutlu musunuz?
pkklılar bebek öldürdü, öğretmen öldürdü, soy kırdı, suç işledi yine en ayrıcalıklı azınlık olarak yaşamını sürdürebildi. Ama hala biz yok sayılıyoruz diye zırlanıyor hocam kürtler yok sayılmıyor. aksine siz kürtleri yok sayıyorsunuz. Naziları kıskandıracak kadar ırkçı ve canavarsınız. Kürtlere de bu ülkeyede yaptığınız ihanetin bedelini ödeyeceksiniz.
0rsplar kaynaşıyor.
kadın, çocuk, hayvan ve erkek. Dur yere öldürüyorlar canı sıkılan öldürüyor.
at gibi bacaklarını ayırıp oturan lavuklara çok kuruluyorum bak kilolu olursun amenna istesende olmaz ama kuru götünle ne yayılıyorsun, memleket olarak gelip kucağına oturalım da rahatlasın.