bugün

entry'ler (176)

muhafazakar oteller

Biz her sene muhafazakar otel bakmaktan gerçekten yorulduk. Hem fiyatlar aldı başını gitti hem de uygun yer bulunca bu sefer tarih, rezervasyon derdi çıkıyor bir arkadaş önerisiyle Sinpaş Reserve'i görünce devremülk tarafını biraz araştırdım da kadın ve erkek için ayrı plajların, havuzların, spa ve termal tesisilerin olması ve tabi çocuklara kalacak tapulu bir yerin olması çok mantıklı geldi.

işteyken entry girmek

sanki bi çıtırdan rahatlatıyor ya insanı

tahammül etmek

katlan tahammül et katlan yetti be abiiii

ölümden korkuyor musunuz

Korkmam. Ölmek için geldim bu dünyaya ben....

yemek arası

iyileşen yemek ücretleriyle birlikte her öğlen ayrı bir şölen yaşamama vesile olan tatlı olay. eskiden menü hesabı yapmaktan ciğerimiz solardı, şimdi her gün başka bir yerden sipariş çakıyoruz. birde üzerine ticket restoranın online yemek platformlarıyla entegrasyonu ve qr ile şıp diye ödeme kolaylığı gelince iyice tadından yenmez hale geldi. fakir sevindiren, çalışanın yüzünü güldüren nadir gelişmelerdne.

iblis'in sesini duymak

aaaa hergün duyuyoruz canım orda burda şurda....

bilinçaltı kontrolü nasıl alır

önce bilinç sarayına varman gerek sonra kontrol

hoslanilan kızın adının makbule olması

ne var bunda benim babannemin adıda makbule

ayran içen erkek

ayran herkesin uykusunu getirir.

okul alışverişi cep yakıyor

Okul alışverişi bazen tam anlamıyla zıvanadan çıkabiliyor. Hele ilk kez alışveriş yapıyorsan tamm. Harcadığın paranın haddi hesabı olmuyor. Allahtan bu sene işyerin ticket gift verdi okul alışverişini nerdeyse hepsini ordan karşıladım. Yoksa işin içinden çıkılamaz bir hal almaya başlıcaktı.

ferrariye lpg taktıran barzo

Bi insan ferrari alabiliyosa ona neden lpg taktırır ki. parası var ki alıyo.

fuzul topraktan

Fuzul topraktanı bir süredir görüyorum ama açıkçası ne olduğunu tam anlamadan geçiyordum geçenlerde biraz kurcaladım sistemi toprak payı üzerinden başlayıp proje ilerledikçe devam ediyormuş benim asıl dikkatimi çeken tarafı yatırım için bütün parayı baştan ortaya koymak gerekmemesi oldu çünkü kenarda bir miktar birikim tutup aynı zamanda konut yatırımı yapmak isteyen biri için bu tarz bir sistem daha mantıklı gelebiliyor tabi herkes için uygundur diyemem ama klasik yöntemlere alternatif bakıyorsanız incelenebilir sistem ve firma bence.

kürdü sevmek ruha iyi gelir

hangi ruha ölü ruha mı

bu saatte hamburger yenir mi

yenir baba neden yenmesin kiiii

bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması

bende bunu anlamıyorum. ne gerek var insanları aşağılamaya, zorbalamaya. düzgün davransanız olmuyor mu? zaten hayat yeteri kadar zor bir de siz zorlaştırmayın.

islam barış dinidir

sanırm hiç bir din barış dini değildir

akrabaların sembolik varlığı

bnana kalırsa herkesin sembolij varlığı tartışılmalı bu hayatta

bugünün iğrenç bir gün olması

dün de çok farklı değildi diye anımsıyorum...

ek kart dezavantajları

Kayınpederim nakit taşımak istemediği için ilk başta ek kart vermiştik ama nereye ne kadar harcadığını takip etmek gerçekten zor oluyordu. Sonra bir arkadaşım Hayat Finans Biz Kart’ı önerdi ve hemen geçiş yaptık, iyi ki de geçmişiz. Mobil uygulama üzerinden harcama yapılabilecek yerleri tek tek ayarlayabiliyorsunuz; mesela internet alışverişini kapatıp sadece market, eczane gibi gerekli sektörleri açık bıraktım, içimiz bayağı rahat etti. Üstelik bir de "Arkadaşını Getir, Kazan" kampanyasından yararlandım, oradan da güzel bir ek getiri sağladım; genel olarak kartın sunduğu bu kontrol ve avantajlardan fazlasıyla memnun kaldım.

ik nefreti

her hazaman canlı kalacakj nefretimizdir
© copyright 2005 - 2026