bugün

entry'ler (128)

bodrum

tekrar gitmek istediğim bir yerdir kendileri.

dualingo

gerçekten faydasını gören var mı? pek sanmıyorum ama

girişimcilik fikirleri

Bütçeniz ve güzel bir iş fikriniz varsa yapabileceğiniz bir şey. Tabi bütçe dediğimiz şeyin de çok çok büyük bir bütçe olmasına gerek yok bence. Adım adım işinizi büyütebilirsiniz. Bunun e-ticaret ve pazaryerlerini kullanmak günümüzde çok daha mantıklı olan. Tabi bilmeyen varsa ideasoft gibi eticaret çözümü sunan bir firmadan yardım alırlarsa işlerinde çok daha mantıklı adım atmış olurlar.

haribo

eskiden çok yerdim de şimdi yemiyorum. malum kiloma dikkat etmem lazım.

bayram alışverişi

Bayram hazırlığı diyince ilk akla gelenler şeker, çikolata ve bayramlıklar. tatlıyı da unutmayalım. Şirket bana verdiği ticket market kartı ile şeker, kuruyemiş, lokum ve çikolatayı hallettim de geriye bayramlıklar kaldı. Çocuklar sevinsin diye kendimizen önce çocuklara alışveriş yapıyoruz. Onlardan kalırsa kendimize de alıyoruz. Şirketin bayram için çalışanlara verdiği edenredin hediye kartı olmasa bu kadar rahat alamazdık tabi orası ayrı.

gaming

kardeşim eve daha geçen excalibur g911 aldım kendime doğum günü hediyesi niyetine ama sonra bir baktım hanım başına çöktü kalkmıyor gururlanamdım da değil ama ha meğersem gamermışta imkan verilmemiş o kadar iyi oynuyor şuan minecrafta kalsakta zamanla uff’de kapışıcaz.

cold brew

damak zevki mükler anlar.

pazardan ne alsam

bir pazardan alabiliyom meyveyi.

ümit özdağ ın ilk kez bahçeli yi eleştirmesi

Adam karşı parti kurdu daha ne kadar eleştirsin. Güçünüzün yetmediğine mındar demeye devam edin. Vatan hainleri.

tek atatürkçü partinin zafer partisi olması

Zafer partisinin olmayan maddi gücü ile, bir avuç teşkilatı ile milyonlarca vatan haininin g0tünü yapmasına hala hayret ediyorum. Artık bizimde zpli olma vaktimiz geldi. Artık durum vatan savunmasına geçti.

akp nin eski amerikancı çizgisine geri dönmesi

Eski? Biden'ın seçim vaadini yerine getiriyorlar. Batıyı yunan'a güneyi pkk'ya kuzeyi ermeniye kalanıda arap ve selefilere dağıtıyor.

laptop çantası

casperden bir pc aldım yanında haliyle çanta hediye ettiler bu çanta ile okul bitirdim, işe gittim, pikniğe gittim, yurt dışına gittim. Laptop iyi hala çalışıyor ama up grade yaptık tabi oyun meselesine 4 yılda bir değiştiriyorum ama bu çanta sabit kalıyor.

kürtmen beyi

Kim dedin gülüm?

sayaçları pkk lılar okuyacak

pkklılar mecliste.

tarihe tanıklık ediyor olmamız

Bu ülke tekrar bağımsızlığına kavuşacak tekrar ihanet edenleri geldikleri çukurlara sokacak.

özel in bahçeli nin açıklamasına destek vermesi

akp-chp-dem-mhp-hüdapar aktif olarak türkiye cumhuriyetini yıkmak istediklerini söylüyorlar. Bunlara fırsat verenler mutlu musunuz?

kürtleri yok sayma politikası

pkklılar bebek öldürdü, öğretmen öldürdü, soy kırdı, suç işledi yine en ayrıcalıklı azınlık olarak yaşamını sürdürebildi. Ama hala biz yok sayılıyoruz diye zırlanıyor hocam kürtler yok sayılmıyor. aksine siz kürtleri yok sayıyorsunuz. Naziları kıskandıracak kadar ırkçı ve canavarsınız. Kürtlere de bu ülkeyede yaptığınız ihanetin bedelini ödeyeceksiniz.

biji serok devlet bahçeli

0rsplar kaynaşıyor.

1 ayda 34 kadının katledilmesi

kadın, çocuk, hayvan ve erkek. Dur yere öldürüyorlar canı sıkılan öldürüyor.

toplu taşımada bacaklarını açarak oturan hanzo

at gibi bacaklarını ayırıp oturan lavuklara çok kuruluyorum bak kilolu olursun amenna istesende olmaz ama kuru götünle ne yayılıyorsun, memleket olarak gelip kucağına oturalım da rahatlasın.