bugün

entry'ler (52)

mycey bebek ürünleri satıcısı

Ürünlerini anne ve bebeğe yönelik kaliteli içerikler ile tasarlayan bebek ürünleri satıcısıdır.

wee baby bebek ürünleri

Doğal ürünleri varmış ilk defa görmüştüm...

wee baby

annelerin çocuklarına kullandığı markalardan biri olarka görüyorum. Çoğu yerde reklamları da karşıma çıktı. Bugün de bunu görünce yazayım dedim. Herkes kullanıyormuş dmeek ki...

mycey bebek ürünleri

Kızıma bebek ürünleri aldığım marka.

balkondan kavga seyretmek

Türkler için en verimli aktivitelerdendir.

aşiret düğünleri

Passat'ın eksik olmadığı alanlar.

acunmedya akademi

Aldığım ileri Televizyonculuk Eğitimiyle uygulamalı eğitimler ve sektörden eğitmenlerle birebir çalışmalar yapılmakta, gerçek deneyim fırsatları sunan ve toplamda 10 haftada tamamladığım akademidir.

istanbul

dışarıya çıkmak istemediğim, evcimen olduğumu fark ettiğim şehir.

eski sevgiliyi evlenince bile unutmamak

bu doğru olamaaz...

acun medya akademi

Geleceğime umut sağlayan kaygılarımı silen eğitmenlerin hayat tecrübelerinden kendime ve meslek hayatıma katkı sağladığım akademi iyi ki katılmışım ve mesleğime adım atabildim sayelerinde, ilgili bölümleri tercih edeceklerin katılmasını şiddetle tavsiye ederim. *

eski sevgiliden vazgeçememek

takıntılı eski sevgilim daha iyi yorum yapar.

acun medya akademi

Geleceğime umut sağlayan kaygılarımı silen eğitmenlerin hayat tecrübelerinden kendime ve meslek hayatıma katkı sağladığım akademi iyi ki katılmışım ve mesleğime adım atabildim sayelerinde, ilgili bölümleri tercih edeceklerin katılmasını şiddetle tavsiye ederim. *

özel hayatın gizliliğini ihlal suçu

açık alanda dahi bir fotoğraf karesinde gözükmemi ihlal olarak görüyorum.

kyani iş ortaklığı

Takviye denince akıllara ilk gelen isimlerden biri olan Kyani bildiğiniz üzere doğrudan satış yöntemini kullanarak müşterilerine ulaşmaktadır.

Bu satış aracılığını kyani iş ortağı temsilcileri aracılığıyla yaptığı konudur.

fabcio airfryer

kadın- erkek farketmez mutfağa girip yemek yapan herkesin seveceği üründür. Bi çok çeşit yemeği hızlı ve en önemlisi azıcık yağ ile çıkartabiliyorum.

evde yemek yemek vs dışarda yemek yemek

Eskiden olsa dışarda derdim ama Fabcio airfry aldım artık evde hızlıca yapıp yiyorum.

fabcio airfryer

Fabcio Airfry da yemek yapmak eşittir benim aşçılık becerilerim. (Yemek yapmayı biliyor musun diye sorduklarında ben)

sokak lezzetleri

çok değil 10-15 yıl öncesine kadar lokantada yemek için parası ya da zamanı olmayanlar tercih ederdi sokakta yemeyi. şimdilerde sokaktaki köftecide kuyruk var. adam dükkan kirası ödüyor, vergisi, personel maaşı, faturaları.. ama sokaktaki seyyar köfteci ondan pahalıya satıyor. her şey ne kadar da çabuk değişti, akıl ve hesap dışı bir şekilde.

zeytinyağlı yaprak sarması

biraz önce dut yaprağı, üzüm yaprağı, kurutulmuş biber, patlıcanla birlikte gömdüğüm über lezzet.

yazarların kaybettiği en değerli şey

yakın bir zamanda sanırım akıl sağlığım.