bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı37
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- silvermist'in mutfağına konuk olmak10
- bakarız diyen erkek18
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
- beynindeki sesleri susturamamak3
- çine neden bir şey olmuyor3
- ne kadar paranız var5
- 0 0 78
- gta 76
- manisa daki gizli kamera skandalında 1 tutuklama3
- sözlükten hatun indirmek5
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez2
- cübbeli ahmet hoca6
- semicenk vs blok33
- alkol içmek yasak mıdır4
- kiraz cicegi kolonyasi7
- yeni şafak4
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir9
- semicenk şarkıları3
- zengin erkeğin metresi olmayı kabul eden kadın3
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- mehmet ağar2
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- geceye bir söz bırak11
- iphone duo2
- sözlüğün sarması13
- kadınların evli erkeklere zaafı5
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- kızlar kendinden büyük erkekleri sevseydi5
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver2
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- oğlak burcu kadını7
- afd'nin lideri alice weidel5
- victor osimhen10
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- kıymalı kaşarlı pide6
- sırlar denizi2
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması3
- taze fasulye yiyen erkek8
- nervio25
- bir zihinden diğer zihne geçen memler9
- erzurum gece hayatı5
- vexillarius the slayer12
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- renault fluence5
- nasıl bir işe bulaştığının farkında olmamak5
- 100 yıl içinde ai bağımsız hareket edecek6
deniz baykal'ın güngörendeki menfur terör saldırısından sonraki basın açıklamasında başlattığı kampanya. terör lanet edilerek bitiriliyorsa hep beraber başlayalım bu işe. hadi ilk laneti ben yapayım hatta. kardeşim siz siyasetçi değil misiniz? sizi bu halk göndermedimi kendisini temsil etmeniz için? ee o zaman bu paradoks nedir? bırakın lanet manet ayaklarını da adam gibi töröre ve teröristlere karşı çıkın. senin teröristin kötü benimki iyi ayaklarını terkedin. terörün hepsine birden karşı çıkın. lanet falan etmeyin. yeterince lanet var ortalıkta zaten. biz kutuplaşma değil birlik ve beraberliğe muhtacız.
"Buradaki görüntü ileri dönemde bir iç çatışma ihtimalini ortaya çıkarır. Çünkü halkın genelinin empati kurabileceği bir Türk-Kürt çatışmasına götürebilecek bir zeminin hazırlandığını gösterir. O açıdan buna karşı çok dikkatli olunması gerekir. Yani teröre karşı duruş sergilemek iç çatışma için başlangıç sağlayacak şekilde yönlendirilirse ve bir hani Kürtlere karşı Türkiye içerisinde bir tavra doğru dönüşürse bu çok sağlıksız olur.
Ben halkın ayaklanması çağrılarına kesinlikle katılmıyorum. Tam tersine yatıştırıcı çağrılar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde tam arzu ettikleri hedefe doğru götürürler Türkiyeyi."
(bkz: Deniz Ülke Arıboğan)
http://www.ntvmsnbc.com/news/454467.asp
Ben halkın ayaklanması çağrılarına kesinlikle katılmıyorum. Tam tersine yatıştırıcı çağrılar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde tam arzu ettikleri hedefe doğru götürürler Türkiyeyi."
(bkz: Deniz Ülke Arıboğan)
http://www.ntvmsnbc.com/news/454467.asp
babam düzenlese karşı çıkacağım aptal ötesi bir kampanyadır. hayır bunu hükümet düzenseydi daha ağır laflarım olurdu. hem senin elinde tüm devletin imkanları olsun, tüm haberleşme ağı senden sorulsun ve sen bir "haber"i alama. hayır anlamadığım onca istihbaratçı veya sivil polis neye yarar böyle bir şeyi önceden haber alamıyorsa? istihabaratın kelime anlamı haber almak değil mi? yani böyle "menfur" bir saldırı olmadan önlem almak değil mi? ama bakarsın bizde hilmi özkök'e suikast ihbarının birini ingiliz birini amerikan istihabararı ihbar eder. bu kadar aciz olmayalım. bu kadar kolay lokma olmayalım. (bkz: burda yazar hükümetin zaafiyetini eleştirmekte)
önden edit: eksileneceğini bile bile yazılmış bir entrydir.
ancak ezikleri tatmin edecek kampanyadır. atsız ata sergilenmesi gerekeni yıllar önce söylemiştir.
yufka yüreklilikle çetin yollar aşılmaz.
ancak ezikleri tatmin edecek kampanyadır. atsız ata sergilenmesi gerekeni yıllar önce söylemiştir.
yufka yüreklilikle çetin yollar aşılmaz.
ülkem halkının gazını alma politikalarından biri. evet olay üzücü evet masum insanların öldürülmesi kadar iğrenç bir şey yok dünyada. ancak şunuda düşünün be canlar lanet ederek aktivist bir tavır mı sergiliyoruz? ışığa koşan kelebekler gibi gösterilen her yöne uçacak kadar koyun muyuz. bu kampanyaların chp adına oy propogandası olduğu da açık değil mi? daha farklı bir şey olarak kürt ve türk haklarının kardeşliğini ön plana çıkaran bir kampanya yapılamaz mı? bu kadar mı uzak 2 halk birbirinden bu kadar mı kültürümüzü unuttuk. sakağa çıkıp bağırdılar işte geçen sene de eylemlerin sonunda sırf sahibi kürt diye marketleri taşlamadılar mı? kürt vatandaşları dövmediler mi? bunları yapan bir kaç kişide olsa bu tarz kampanyalar ne yazıkki ekmeklerine yağ sürüyor bu densizlerin. aradaki kürt türk uçurumu da giderek büyüyor.
(bkz: yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış)
(bkz: yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar