bugün
- muz yiyen erkek4
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur6
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- yeni parti52
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- yeni parti için isim önerisi5
- ordu merkez3
- tiramisu yiyen erkek3
- 2002 yılını özlemek3
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- aykirikadin7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- kel erkeklerin karizması3
- ucuza geliyor diye zinaya yönelen erkek2
- aynı bokun laciverti2
- yeni partinin amblemi2
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- nickten isim tahmini yapmak72
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- çocuk kanallarının çok çocuksu olması2
- atm den para yollayanlar3
- şeriatsız dünya2
- eski kitaplar3
- islam medeniyetinin varlığı2
- mehdinin pforzheim da olması3
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- tekne turu6
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- kel erkekler çirkinse johnny sins ne o zaman2
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- ben gerizekalıyım demenin en kolay yolu2
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- açım diyen insana verikecek cevaplar2
- kova dolunayı4
- çikolata soslu ıslak kek2
- batum da ki türkler2
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- bir erkeğin aşko demesi5
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- domuz etli hamburger2
- çağımızın hastalığı8
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması6
- biraz şımardım6
- afganistan islam emirliği2
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi8
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- erkeklerin kızların götüne bakması3
- denge3
gerçek adı ronald william artest olan bir nba oyuncusudur,savunmasıyla çok ünlüdür.daha yeni bir takası gerçekleşti.peja stojakovic karşılığında sacramento ya gitti.
geçen sene seyirciyle kavga etmesi sonrası ceza almış ve dünya da ününe ün katmış başarılı nba oyuncusu
ben wallace'den yumruğu yedikten sonra, seyircileri sıra dayağından geçirmiş, eski indiana pacers'lı oyuncu.
http://www.youtube.com/watch?v=FVFRlSXgjnI
edit: marcus haislip abimizin eski takım arkadaşıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=FVFRlSXgjnI
edit: marcus haislip abimizin eski takım arkadaşıdır.
tam bir çirkef oyuncu. atsan atılmaz satsan satılmaz tarzında. mükemmel savunma yapar, sayı atar her türlü pis işleri yapar. ama özel hayatı tam bir serseri yaşamıdır. gelgelelim geçtiğimiz günlerde bir kadın kendisinden beni tokatladı diyerek şikayetçi olmuş, aşina olduğu mahkeme yolları yine görünmüştür. sacramento kings yönetimi ise kendisini istemeden de olsa * kadro dışı bırakmıştır. bu onu pek fazla etkilemeyecektir,çünkü kontratı gereği 7.5 milyon doları sezon bitiminde cebine indirecektir.
çirkeftir, pisliktir misliktir.. ama inanılmaz taşşak bir adamdır. https://www.youtube.com/watch?v=FD796H08J7w&feature=related
bobby jackson, 2009 1.turdan draft hakkı ve donte greene karşılığında houston rockets'a takas olmuştur.
artest'i t-mac ve yao ikilisinin arasında izlemek enteresan olacak, eğer nakış tuttururlarsa ve t-mac yao ikilisi sağlıklı kalırsa rockets'ı iyi bir sezon bekliyor demektir.
artest'i t-mac ve yao ikilisinin arasında izlemek enteresan olacak, eğer nakış tuttururlarsa ve t-mac yao ikilisi sağlıklı kalırsa rockets'ı iyi bir sezon bekliyor demektir.
dennis rodman'ın guard oynayabileni.
edit: houston'da power-forward oynayacakmış. artık tek fark saç rengi.
edit: houston'da power-forward oynayacakmış. artık tek fark saç rengi.
houston rockets'ın 4 kısalı rotasyonu deli deli oynayacağının ispatıdır bu takas. ha bu kadar savunmacı bir takımla nereye kadar diyeceksiniz! ama bu tip bir takas ele geçince de affedilmez ve rakip takip taraftarlarının aklına malouf biraderlere beddua okumak gelir , o olur. inna sabirin, inna sabirin.
son yıllarda bir skor makinesinden bir lidere dönüşen tracy mcgrady ve ligin dwight howard'la birlikte en iyi pivotu olan yao ile neler yapabileceği, tarafımdan oldukça merak edilen, ayrıca süper de savunmasıyla takımım rockets'a level atlattırabilecek basketbolcu.
houston'da 96 numaralı formayı giyecektir kendileri.
belki de bu yılın en büyük hayal kırıklığı.
kendisini t-mac'le kıyaslıyor galiba. yoksa savunması için alınan bir adamın savunma yapmayıp clutch performans sergilemeye kalkışması çok saçma...
houston rockets los angeles lakers 2009 playoff serisi 2. maçında, yine yapacağını yapmış, kobe'yle tartışarak oyundan ihraç edilmiştir.
30 yaşında ve nba'in hala en iyi savunmacısı ve kalburun üstünde skor üreten oyuncularındandır. nba'de daha önemli ve saygı gören bir yıldız olabilirdi ama ona savunmacı kimliğini zirvelere çıkartan hırsını sinire dönüştürmesi onda çok büyük handikaplar da yaratmakta.
nba'in dayak yemez tek adamıdır , kusursuz bir savunma oyuncusudur . pistons vs. pacers maçında seyircilerin arasına dalarak , şapkalı fatass pezoyu güzel tartaklayıp , 720 gün hak mahrumiyeti almıştır .
ron artest şu ligin en "underrated" 5 adamından biridir gözümde. ayrıca şahsi olarak en çok sevdiğim 2 basketbolcudan biridir(birincisi amare). artest'in dribling ve pas yetenekleri hep savunmasının ve fiziksel gücünün ününün gerisinde kaldı. fiziksel güç olarak gerçekten de oynadığı pozisyonda yanına yaklaşabilecek bir adam varsa o da lebron denen insanımsı şeydir, lakin savunmada artık eskisi gibi çabuk ayaklara sahip olmamasının da etkisiyle çok çok üst düzey bir artest izleyemedik bu sene, ki lakers serisinde kobe'yi battier'nin bırakıp artest'in aldığı kısa dakikalarda daha iyi görüldü bu. fakat, dribling ve pas yeteneklerinin bu kadar kabul görmez olmasının nedenini hiç anlayamadım. pick-n-roll da verdiği paslar olsun, savunmayı üstüne çekip zayıf tarafa yolladığı veya savunma zayıf tarafa yönelirken içeri indirdiği paslar olsun, gerçekten iyi bir oyun görüşü olan bir oyuncu. ayrıca o hayvani gücüyle yaptığı alçak post ve yüksek post hareketleriyle durdurulamaz bir adam. artest, benim gözümde şampiyon mentalitesinde bir oyuncu, ve eğer opt-out yapıp başka bir takıma gitmez ve tracy-yao ikilisi de seneye sağlıklı bir şekilde dönerlerse şampiyon olmaması için hiçbir neden göremiyorum.
lakers-rockets serisinin son maçında görüldüğü üzere saç şekli aynı rober hatemo'ya benzemektedir.
Cleveland Cavaliers'ın gözüne kestirdiği power forward.ama öyle gözüküyor ki Artest'in doğuya gitmeye niyeti yok,Batı Yakası Sahilleri daha cazip gelmiş.
lakers'a çok şey katıcak olan adamdır. lamar odom, trevor ariza gibi adamlar süresini kısıtlayacak olsa da oynadığı süre içerisinde çok verimli olacağından eminim. her iki tarafa da hayırlı olsun.
en kavgalı olduğu isim olan kobe bryant'la nasıl, ne şekilde geçineceğini merak ettiğim adam. karşı karşıya geldikleri her maç mutlaka ya bir söz dalaşı ya bir itişme olduğunu biliyoruz. bence lakers bundan kötü etkilenecek. artest'in houston da ne kadar çok top kullandığını biliyoruz. bunu devam ettirmesi lakers'a yarar değil zarar geririr.
kendisi lakers'ın yolunu tutmuştur.
ha ama trevor ariza falan oyun süresini kısıtlamayacaktır, zira ariza da rockets'a gitmiştir.*
yalnız gerçekten lakers'ın takım kimyasını bu derece bozabilecek bir transferi niye yaptığı meçhul. acıyorum phil jackson'a, bu grubu zor adam etmişken bir de artest girecek işin içine falan. neyse zen master emekliye ayrılmadan son kez sihrini gösterir artık.
ha ama trevor ariza falan oyun süresini kısıtlamayacaktır, zira ariza da rockets'a gitmiştir.*
yalnız gerçekten lakers'ın takım kimyasını bu derece bozabilecek bir transferi niye yaptığı meçhul. acıyorum phil jackson'a, bu grubu zor adam etmişken bir de artest girecek işin içine falan. neyse zen master emekliye ayrılmadan son kez sihrini gösterir artık.
trevor ariza'yı yollayıp yerine daha büyük bir arızayı daha doğrusu en büyük arızayı almıştır lakers. adamın en büyük arızası olan kobe ile aynı takımda oynayacak olması işin diğer garip kısmıdır. merakla beklemekteyiz.
5 yıl 33 milyon dolara Lakers'la anlaşan oyuncunun yeteneklerini kimsenin tartıştığı yok ama bu sezon Michael Jackson'un 37 hafta 1 numarada kalan şarkısı "thriller" ın anısına 37 numaralı formayı giymesi gibi ilginçlikleri sezon boyunca Lakerslılar'ın kendilerini "saatli bomba" üzerinde oturuyormuş gibi hissetmelerine neden olan oyuncu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar