bugün
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- velvet25
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- mor semsiyeli yabanci8
- kendini değersizleştiren insan3
- dünyanın en değerli şeyi5
- the crow2
- amedspor2
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- nude var mı3
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- evliliğin anlamı13
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- cehalet mutluluktur2
- kürtsüz türkiye11
- evde yoğurt yapmak5
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- bana onu sormayin7
- neden bu kadar yakışıklıyım2
- sözlük yetkilisi2
- eskiden hayalini kurduğunuz2
- halife olacağım7
- unfollow2
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- mehdi cennet vatanda3
- ismet gürbüz8
- her şeyden anlayan adam edası5
- selahattin eyyubi türktü4
- peugeot 404 ile total benzinliğine girmek2
- arabaları yan yana park edip öpüşmek2
- anın görüntüsü33
- 2000 yıl önce doğsan ne olurdun2
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- tarım teknolojisinin gerekliliği2
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- fenerbahçe15
- hilafet gelsin mi6
- 0 0 72
- tarım teknolojisi2
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- golden rose velvet matte ruj 162
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
beşiktaş maçlarında iyi oynayan klasik fener forveti. bir diğeri için (bkz: daniel guiza)
neden böyle oldu sorusunun cevabı bulunamayan futbolcudur. chelseaden sonra bir türlü toparlanamamıştır. sanki futbolu bilmiyor da hatır için oynatılıyor gibi top süremiyor bir garip hareketlerde bulunuyor. gerçekten inanılmaz bir düşüş sürecine sahip futbolculardan.
fenerbahçe taraftarı tarafından futbolcu olup olamdığı bizzat kendisine sorulan sırp forvet.
(bkz: are you player)
(bkz: are you player)
fransa'nın en kötü futbolcusu seçilmiştir.
chelse beğenmedi atletico ya iteledi atletico beğenmedi fenere iteledi fener beğenmedi psg ye iteledi psg beğenmedi zenit e itelemeye çalıştı ama ruslar uyanık davranıp kezman ı psg ye geri yolladı şu an psg bu adamı neresine sokar merak içindeyim , acil futbol şube sorumlusunun görevine son vermeliler bariz kazık yedler çünkü.
ortaokul yıllarında oturup da avrupa'dan futbol isimli programı izlemeye sebep oyuncudur. o dönemki gol ortalaması neticesinde her hafta o programda boy göstermketeydi kendisi. *
psv'de oynarken, trt 2'de yayınlanan avrupadan futbol programında izlediğim ve hayranı olduğum topçu.
Daha çocuktuk o zaman, bu adam da böyle çirkef bir şeydi, severdim keratayı.
fenerbahçe'deyken de severdim, zaten o dönem galatasaray'ın kadrosu bok gibiydi ***, ciddi ciddi formasını almayı bile düşünmüştüm.
Bir gün kendini toparlayacak bu adam, hissediyorum.
benim hala umudum var!
Daha çocuktuk o zaman, bu adam da böyle çirkef bir şeydi, severdim keratayı.
fenerbahçe'deyken de severdim, zaten o dönem galatasaray'ın kadrosu bok gibiydi ***, ciddi ciddi formasını almayı bile düşünmüştüm.
Bir gün kendini toparlayacak bu adam, hissediyorum.
benim hala umudum var!
Zenit ten tekrar psg ye dönmüş ve üst üste 2 hafta mevlüt erdinç ten sonra psg de haftanın en iyi 2. futbolcusu seçilmiş futbolcu.
psv`ye dönse bir nebze de olsa eski günlerine dönebilecek olan futbolcu. tam bir hollanda ligi golcüsü.
fenerbahçenin devam etmesini dilediğimiz kazma golcüler serisinin önemli halkalarından.
kiralık gittikten sonra kendisinden haber alamadığımız futbolcu.
are you player lafından sonra kendini toparlayamadı adam, bitirdi kendini, yazık lan!
yakışıklılığı ile bütün genç kızları etkilemiş futbolcudur.
takımı tarafından sözleşmesi fesh edilmiş futbolcu.
muhtemelen eskişehirspor ile sözleşme imzalıyacak futbolcu.
bursaspor'un ilacı olabilir kendileri.
fenerbahçe'nin emre aydın'a benzeyen eski 9 numaralı futbolcusu. futbola başladığı dönemlerde sol ayağınıda güçlendirmek için sağ ayağını bilerek kırıp sol ayağına daha fazla yüklendiğide ayrı bir gerçek.
hong kong daki south china takımıyla anlaşmış eski yıldız futbolcu.
http://spor.milliyet.com....fault.htm?ref=f5haber.com
http://spor.milliyet.com....fault.htm?ref=f5haber.com
çıktığı ilk maçta ağları 2 kez sarsan yıldız ligini bulmuş gibi ancak attığı gollere bakarsak sanki halı saha ligi gibi bişi bu hong kong ligi.
http://www.sporxtv.com/fu...iSXTVQ21273SXQ?ref=VDGEI1
sonradan düşünülen düşünce: guiza gitse gol kralı olur demeyin adam kaleyi bulduramıyo ki gol atsın.
http://www.sporxtv.com/fu...iSXTVQ21273SXQ?ref=VDGEI1
sonradan düşünülen düşünce: guiza gitse gol kralı olur demeyin adam kaleyi bulduramıyo ki gol atsın.
psv eindhoven yıllarında gerçek bir iş bitiriciydi. chelsea' da zaman zaman parladı, atletico madrid' de gözden düştü. fenerbahçe formasıyla deplasmanda 4-0 kazanılan bursaspor maçında öne çıktı, bir de 2-1 biten galatasaray maçındaki golüyle. paris saint germain ve zenit' te tutunamadıktan sonra, biraz dinlenmeye karar verdi ve soluğu south china' da aldı.
töre gibi adı batasıca.
fenerbahçeli bazı fanatikler ' are you player ? ' sorusunu yöneltmişti nonda' nın golüyle galatasaray' ın fenerbahçe' yi 1-0 yendiği maçtan sonra kendisine.
not: türkçesi ' zampara mısın ? ' anlamına gelmektedir.
not: türkçesi ' zampara mısın ? ' anlamına gelmektedir.
--spoiler--
fanatik'in haberine göre, fenerbahçenin, şikeyle suçlanmasının ardından şampiyonlar liginden men edilmesini şaşkınlıkla karşıladığını belirten sırp golcü, fenerbahçede çok güzel günler geçirdim. taraftarın coşkusunu unutamam. fenerbahçenin şike olayının içinde olacağına inanmıyorum. şampiyonlar ligine alınmamasına da çok şaşırdım. zor günler yaşayan eski takımıma destek vermeye hazırım. bana ihtiyaç varsa, hiçbir maddi karşılık beklemeden dönmeye hazırım. bonservis sorunum da yok dedi.
--spoiler--
haber doğruysa duygulandırmıştır. gelse keşke.
http://spor.milliyet.com.....2011/1433183/default.htm
fanatik'in haberine göre, fenerbahçenin, şikeyle suçlanmasının ardından şampiyonlar liginden men edilmesini şaşkınlıkla karşıladığını belirten sırp golcü, fenerbahçede çok güzel günler geçirdim. taraftarın coşkusunu unutamam. fenerbahçenin şike olayının içinde olacağına inanmıyorum. şampiyonlar ligine alınmamasına da çok şaşırdım. zor günler yaşayan eski takımıma destek vermeye hazırım. bana ihtiyaç varsa, hiçbir maddi karşılık beklemeden dönmeye hazırım. bonservis sorunum da yok dedi.
--spoiler--
haber doğruysa duygulandırmıştır. gelse keşke.
http://spor.milliyet.com.....2011/1433183/default.htm
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar