bugün

7 ya da 8 ay kullandıktan sonra ağzımı çamur gibi yaptığı için bıraktığım sigara. başlarda severek içtim ama daha sonra randıman vermedi doğrusu.
zamanla diğer sigaralar gibi keyif eşiği düşen sigaradır. düşük adetlerde sigara tüketen biri için ideal.

edit: başlığı görünce zam geldi sandınız di mi lan.
Setur'un Duty free shop'larında an itibariyle 3 kartonluk special box 55 €'dan satılıyor. Paketi 5 liraya geliyor usta!
kokusuna bile hasret kaldığım, en güzel bağımlılığım.
Çok çabuk biten Çerez gibi sigara. Marlboro light kısayla iyi gider.
prezervatif markası gibi adı var.
Marlboro Touch mı?

ooooo alırım bi dal.
bugün cebime giren, 10 liralık, parantez içinde hafif ama bıraktığı tad bambaşka olan sigara.
sigarayı 1-2 ay bırakıp tekrar başlandığında 3-4 kat daha çok içmeye sebep olacak kadar iyi sigaradır. biraz ince olması sebebiyle içimi hoş olan canım sigaradır. ilk başta beğenilmeyebilir alışınca çok güzeldir.
gerçek tiryakilerine lafım yok ( ki onlar malbora layt diye ister sigarayı ) lakin tam bir tikky concon sigarası , tadına gelirsek winstone light dan bi fark göremiyorum.
ilk 3-4 dal sigarası dışında hoş tadı bulmak imkansızdır.
ince ve mavi olanı favorimdir. alışınca artık diğer sigaraları içememeye başlıyorsun. kendisiyle tanışınca ebru gündeş gibi haykırarak bu zamana kadaaaaar neeeeerdeydin dedim.
Yeni gözdemdir.
sağlam sigaraymış vesselam.
Uzun zamandır hiç değiştirmeden kullandığım sigaradır. Artık vücudum bağışıklık kazandı bu markaya.
monte carlo nun incesine benzeyen ama daha kalitelisi.
Bence en kaliteli sigara. Yerini sadece kırmızısı doldurmakla birlikte herkesin zevki ayrı olduğundan parliament ve winston içenlere de selamlar saygılar. Eski camel softun da yeri ayrıdır gönüllerde.
blue sunu içtiğim marlboronun light sigara serisidir.
Her zaman içilmeyen, balgam yapan keyif sigarasıdır.
içtiğim en güzel sigaradır. Ne ağır ne hafif. Tadı güzel. Baş ağrıtmıyor.
Pek beğenmediğim sigaradır.Marbloronun en iyi sigarası yandan kapaklı olanıdır.
Yeni Fiyatı merak edilendir.

Edit: oha amk. Tütüne başlıyorum ben.
13 tldir. internetden bakarsan yazıyor.
13₺ olmuştur geçmiş olsun.
gerçekten bok gibi sigara amk. sırf marlboro içiyorum şekilciliğine şunu içenler var. bok gibi aq.
Elde ağızda hiçbiyerde koku yapmaz.
© copyright 2005 - 2026