bugün
- mutlu ama uzak olsun5
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı7
- bir yazarı savunmak3
- çalışmadan para kazanmak4
- amedspor6
- özlediniz mi beni7
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- acı gerçekler3
- velvet27
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- karı kıza para yedirir misiniz5
- sözlükte kavga oldu hissi5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- sarı şekerlek2
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- şeker ezmek2
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı6
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- bir kadın için yapılabilecek en büyük fedakarlık2
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- rüyada deprem olduğunu görmek2
- duygulandıran ingilizce şarkılar3
- mor semsiyeli yabanci8
- beşiktaş3
- türklere vize serbestisi4
- kendini değersizleştiren insan5
- evliliğin anlamı13
- anın görüntüsü34
- evlilik balonunun patlaması3
- alihan kuriş9
- çay yapacak hatunun olmaması3
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- dünyanın en değerli şeyi5
- kürtsüz türkiye11
- pirates of the caribbean2
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- insanoğlu kelimesinin cinsiyetçi olması2
- türkiye'ye geldim12
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
-bir ürünün hazırlanması, bir eylemin yapılması için kullanılan gereklilikler bütünü.
(bkz: makyaj malzemesi)
(bkz: asure malzemesine gizlice yumulmak)
-bir konuyla ilgili olmak, aracı tutulmak, dolaylı yoldan da olsa ilgili kişi olmak.
(bkz: malzeme cikarmak)
(bkz: okan bayulgen e malzeme olmak)
(bkz: makyaj malzemesi)
(bkz: asure malzemesine gizlice yumulmak)
-bir konuyla ilgili olmak, aracı tutulmak, dolaylı yoldan da olsa ilgili kişi olmak.
(bkz: malzeme cikarmak)
(bkz: okan bayulgen e malzeme olmak)
malzemeler; metaller, polimerler, seramikler ve kompozitler yarı iletkenler ve biyolojik malzemeler(biomaterials) olarak 6 ya ayrılır. Hatta bu listeye advanced materials i de ekleyebiliriz.
(bkz: malzeme bilimi)
(bkz: malzeme bilimi)
lazım ve elzem sözcüklerinin de kökü olan "lzm"den gelir.
lazım olan anlamındadır.
hoşgelmiş yazar.
lazım olan anlamındadır.
hoşgelmiş yazar.
ahmet kaya,ibrahim tatlıses, hüseyin turan, selda baycan, grup yorum dinleyenlerin türk olmadığını savunan yazar.
ing. stuff.
ciğerimi dağlamış yazar. (#3766275)*
kendisine "amannn, boşver bee." diyorum buradan. zira kutsallara hakaret ettiği, vefat eden kimseye kinini kustuğu, rakip takıma ve taraftarlarına hakaret ettiği, klavye delikanlılığı yapıp sözlüğü her anlamda kişisel egosunu tatmin etme amaçlı kullandığı zamanlar gayet de güzel dolacaktır başlığı.
lakin kendisine 1 sayfalık başlığıyla mutlu olmasını öneriyorum, naçizane. zira biliyorum ki, aklı başında, kaliteli sıfatını sonuna kadar hakeden yazarlar aslında azımsanamayacak çoğunluktalar. her ne kadar birçok kişi tarafından farkedilmemiş olsalar da onlar her şeyin de farkındalar.
velhasıl, (bkz: çorbada tuzu bulunsun istemek)
kendisine "amannn, boşver bee." diyorum buradan. zira kutsallara hakaret ettiği, vefat eden kimseye kinini kustuğu, rakip takıma ve taraftarlarına hakaret ettiği, klavye delikanlılığı yapıp sözlüğü her anlamda kişisel egosunu tatmin etme amaçlı kullandığı zamanlar gayet de güzel dolacaktır başlığı.
lakin kendisine 1 sayfalık başlığıyla mutlu olmasını öneriyorum, naçizane. zira biliyorum ki, aklı başında, kaliteli sıfatını sonuna kadar hakeden yazarlar aslında azımsanamayacak çoğunluktalar. her ne kadar birçok kişi tarafından farkedilmemiş olsalar da onlar her şeyin de farkındalar.
velhasıl, (bkz: çorbada tuzu bulunsun istemek)
sırf çok entry girmek için entry giren girdiği entrylerin kötü oylanması korkusuyla yaşayıp çaylak demekle çaylaklara hakaret edeceğimiz yazar.
kendisine 3999. entrymi armağan ettiğim yazar. kararlıyız bu gece iki sayfaya çıkartacaz nickaltını bel altına vurmadan.
bir hafriyatçılık terimidir. türlü toprakların genel adıdır.
2304. entry mi kendisine adadığım, en yakın kokteylde görüşeceğimiz yazardır. sözlükteki en iyi arkadaşımdır, havyardan ve yazardan anlayanı severim. *
kargının bağrından kopmuş olan güzel insan, sağlam yazar.
benim yüzümden eksi yemiş yazardır kendileri. aynı mesleği paylaşmaktan gurur duyduğum uuserdır aynı zamanda.
(bkz: malzeme bilimi ve mühendisliği).*
dudullu çakalı. boş arsada toplaşan insan. *
önüne konan yemeği sorgusuz sualsiz kabul etmemiş, herkesin "tu kaka" dediği şeytan'ın insan dostu olduğunun bilincine çok erken yaşlarda varmış, gönül gözü açık olan değerli yazar.
(#6753961) yazısında türkçemizi yanlış kullanmasıyla tanıdığım yazar.
some of these days ile bütünleşmeme yardım etmiş yazar, meslektaş. saygılar. *
sözlüğü daha bi sevdiren yazar.
(#7780597) çorumspor'u malzeme yapma furyasına katılmış yazar... arkadaş kullanmayın çorum'u da çorumspor'u da ya... ulan ne zaman biri bi örnek verecek olsa, bi isim lazım olsa hemen çorumspor... gidin maraş deyin, tokat deyin olum ya, ne derdiniz var çorumspor'la... ama ben biliyorum hep o m.ali ibnesi yüzünden... milletin diline doladı mına koyim...
çorumspor'un tecrübeli file bekçisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar