bugün
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak10
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni10
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası45
- true'nun yetkili olması19
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi19
- iremga23
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- niye kitap satılmıyor yahu15
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- türkiye'nin başına gelen felaketler11
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler10
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz29
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- borçla elde edilmiş sahte refah ülkesi türkiye15
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- 20259
- ali imran suresi9
- bir daha kumar oynamayacağım11
- allah8
- eski tasarıma ne oldu amk17
- son yapılan yemek9
- kıçımın yetkilisi47
- tc numarasını unutmak9
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek14
- true yu evlendiremiyoruz10
- davinson'a eyüp maçında verilmeyen kırmızı kart39
- sinirlenince çaylak atan yetkili8
- etin yakışmadığı yemekler9
- migren ağrısı8
- arda turan8
- istanbul yolsuzluk hırsızlık çirkinlik abidesidir11
- eve erkek misafir gelince durmadan wc giden kız8
- çocukken okunmuş unutulmaz kitaplar10
- türk siyaset tarihinin efsane sözleri27
- galatasaray neden kırmızı kart görmüyor11
- afganistan'a yerleşip islamı dibine kadar yasamak19
- sevdiği kıza sadece sarılıp uyumak isteyen erkek11
- hayat çok mu güzel8
- okan buruk iticiliği10
- tüm mal varlığınızı karınızın üstüne yapar mısınız10
- fenerbahçe9
- uludağ sözlük vefalı yazarlar veritabanı14
- sadece kızların anlayabileceği kız sinsilikleri16
- yılbaşı gecesi yapılacaklar14
sözlükte kadın taklidi yapan bir aktrollün hiç de gülemediğimiz benzetmesi. mizahı rahat bırak bence.
Bence gayet klas bi' mizahi argüman olmuş.
erkekse bir derece anlaşılabilecek ama gerçekten kadın ise tövbelerden tövbelere koşturacak olan bir genişin zeka kokan esprisi olan süper komikli söylemdir. böyle kadın mı olur ya saplı sultan resmen..
görsel
geçen günün kuyruk acısı bunlar farkındayım o gün ağzını açamayınca yara yapmış içlerde * erkek olduğunu ispat edecekmişiz. sebep ? sözlük zaten meraktan geberiyor bu çomar erkek mi kadın mı diye. akşam akşam ya feykini de yardıma çağırmış hemen çapsız..
görsel
geçen günün kuyruk acısı bunlar farkındayım o gün ağzını açamayınca yara yapmış içlerde * erkek olduğunu ispat edecekmişiz. sebep ? sözlük zaten meraktan geberiyor bu çomar erkek mi kadın mı diye. akşam akşam ya feykini de yardıma çağırmış hemen çapsız..
(bkz: çomar bella)
sınıftaki bir arkadaşımızın lakabı. epey bi malın teki olduğu için kendisine bu şekilde hitap ediyoruz. komik bulduğum için sizlerle de paylaşmak istedim.
ama sanırım buradaki yazarlardan biri direk üzerine alınıp ''bana hakaret ediyurlar ühühü'' diyerekten mis gibi formata uygun yazımı sildirmeyi başarmış. mal olduğu için mi üzerine alındı bilmiyorum artık. ben başka bir maldan söz ediyordum ahaha.
ama sanırım buradaki yazarlardan biri direk üzerine alınıp ''bana hakaret ediyurlar ühühü'' diyerekten mis gibi formata uygun yazımı sildirmeyi başarmış. mal olduğu için mi üzerine alındı bilmiyorum artık. ben başka bir maldan söz ediyordum ahaha.
darbeyi yapıp kaçanlardan evet.
Gördüğüm kadarıyla zaman icinde mallığında hicbir değişme olmamıştır. En dip seviyedeyse demek.
savunması gezi parki nickli ve ülkede gerekse gezinin gerekse muhalefetin ismini kirleten vatan düşmanı pkk dhkpc destekçisinin ağzına yakışmayan; akp ve hdp düşmanı, vatansever, atatürkçü, muhalif, cumhuriyetin temel kurucu değerlerine bağlı, ölçülü fikirlere sahip ve neyi neden neden savunduğunu bilen, dahası eğlenceli ve arada paylaştığı görsellerle yüzümüzde bir tebessüm oluşturan bir yazar olup gerekse sözlükte gerek ülkede aklını ve mantığını kullanabilen az sayıda insandan birisidir.
not : mel olanından bahsettim. *
not : mel olanından bahsettim. *
adamı güzelce uyarıyorsun paylaştığın belge sahteye benziyor dikkat et kendine başın ağrır bundan dolayı diye. geri zekalı gelip beni tehdit ediyor diyor. bokunuzda boğulun oğlum ne diyeyim iyilik de yaramıyor size.
(bkz: mel mel bakan gibson)
az öncede dediğim gibi babanın lakabı bana veya bir başkasına uymaz o nevi şahsına munhasır bir lakaptır kardeşim devam et sen.
Seccadeye mel mel bakan gibson dönüş yapmadın seccademiymiş o .
--spoiler--
seccadeye mel mel bakan gibson dönüş yapmadın seccademiymiş o .
--spoiler--
oğlum allah rızası için türkçe dersleri al artık ne olur. beynim hararet yapıyor senin anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışırken..
seccade değil evet. omo koloştoroğlo ozor dolodo diyeceksin hemen dimi ? adam basiretsiz herhangi bir duruşu yok. oy kaybederim korkusuna çıkmış özür mesajı atmış o onun bileceği iş beni bağlamıyor.
seccadeye mel mel bakan gibson dönüş yapmadın seccademiymiş o .
--spoiler--
oğlum allah rızası için türkçe dersleri al artık ne olur. beynim hararet yapıyor senin anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışırken..
seccade değil evet. omo koloştoroğlo ozor dolodo diyeceksin hemen dimi ? adam basiretsiz herhangi bir duruşu yok. oy kaybederim korkusuna çıkmış özür mesajı atmış o onun bileceği iş beni bağlamıyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar