bugün
- iphone 15 pro max12
- porselen bardakta kolanın gazı neden kaçar10
- bacak uzatma egzersizleri11
- bana aşık olan var mı12
- ak partililer olmasa ülke elden gitmişti18
- ilk sevgilinizin adı13
- gelmiş geçmiş en güzel dizi müziği11
- üstteki yazarla evlenir miydin8
- avrupalıların çok zengin olması8
- kitap alıntıları10
- anın görüntüsü8
- true'dan ayrılmak11
- sinan oğan12
- türk düşmanı yazarlar14
- l l l15
- tek kelime ile yaşadığın yeri anlat16
- yazarların ruh halini anlatan görsel11
- ups boobs'un götündeki 3 çıban8
- israil8
- her sey ups boobss icin9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir8
- true'nun nickaltını sol kısma kapattırması8
- sünnet olmanın saçmalığı11
- durduramazsınız ak parti geliyor8
- islamın nuru tamamlanacak8
- pirinç pilavı kelliğe yol açıyor9
- tüm dünyanın türk düşmanı olması9
- yazacağım kitaba isim önerileri9
- elysium0114
- saraca silsüpüroğlu18
- dinsiz kitapsiz kafir özele gel21
- eloria32
- frenk üzümünün feyk hesapları11
- iş yerinde insanı çileden çıkartan şeyler17
- simge sağın9
- tarikat kuruyorum katılmak isteyen var mı9
- recep tayyip erdoğan10
- kadının eşine ismiyle hitap etmesi edepsizliktir13
- tarkan'ı kim dinliyor23
- kul hakkı yer misiniz14
- zebani efe'nin müslüman olması34
- sözlük yazarları şu an ne giyiyor soruns20
- melek mosso12
- aşık olunan kişiyi unutmak için 6 ay yeterli16
- şeyma subaşının boşanması8
- alucra'nın türkiye en güzel ilçesi olması9
- ups boobss'un poposunda ki ben15
- 27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı24
- yalarım8
- cumhurbaşkanı olunca yapılacak küçük şımarıklıklar16
sözlükte kadın taklidi yapan bir aktrollün hiç de gülemediğimiz benzetmesi. mizahı rahat bırak bence.
Bence gayet klas bi' mizahi argüman olmuş.
erkekse bir derece anlaşılabilecek ama gerçekten kadın ise tövbelerden tövbelere koşturacak olan bir genişin zeka kokan esprisi olan süper komikli söylemdir. böyle kadın mı olur ya saplı sultan resmen..
görsel
geçen günün kuyruk acısı bunlar farkındayım o gün ağzını açamayınca yara yapmış içlerde * erkek olduğunu ispat edecekmişiz. sebep ? sözlük zaten meraktan geberiyor bu çomar erkek mi kadın mı diye. akşam akşam ya feykini de yardıma çağırmış hemen çapsız..
görsel
geçen günün kuyruk acısı bunlar farkındayım o gün ağzını açamayınca yara yapmış içlerde * erkek olduğunu ispat edecekmişiz. sebep ? sözlük zaten meraktan geberiyor bu çomar erkek mi kadın mı diye. akşam akşam ya feykini de yardıma çağırmış hemen çapsız..
(bkz: çomar bella)
sınıftaki bir arkadaşımızın lakabı. epey bi malın teki olduğu için kendisine bu şekilde hitap ediyoruz. komik bulduğum için sizlerle de paylaşmak istedim.
ama sanırım buradaki yazarlardan biri direk üzerine alınıp ''bana hakaret ediyurlar ühühü'' diyerekten mis gibi formata uygun yazımı sildirmeyi başarmış. mal olduğu için mi üzerine alındı bilmiyorum artık. ben başka bir maldan söz ediyordum ahaha.
ama sanırım buradaki yazarlardan biri direk üzerine alınıp ''bana hakaret ediyurlar ühühü'' diyerekten mis gibi formata uygun yazımı sildirmeyi başarmış. mal olduğu için mi üzerine alındı bilmiyorum artık. ben başka bir maldan söz ediyordum ahaha.
(bkz: yazar burada kendisinden bahsediyor) Mel mel gibsonumuz vardı, şimdi birde mal mal gibsonumuz oldu demek. Aslında venus bella da iyiydi.
darbeyi yapıp kaçanlardan evet.
Gördüğüm kadarıyla zaman icinde mallığında hicbir değişme olmamıştır. En dip seviyedeyse demek.
savunması gezi parki nickli ve ülkede gerekse gezinin gerekse muhalefetin ismini kirleten vatan düşmanı pkk dhkpc destekçisinin ağzına yakışmayan; akp ve hdp düşmanı, vatansever, atatürkçü, muhalif, cumhuriyetin temel kurucu değerlerine bağlı, ölçülü fikirlere sahip ve neyi neden neden savunduğunu bilen, dahası eğlenceli ve arada paylaştığı görsellerle yüzümüzde bir tebessüm oluşturan bir yazar olup gerekse sözlükte gerek ülkede aklını ve mantığını kullanabilen az sayıda insandan birisidir.
not : mel olanından bahsettim. *
not : mel olanından bahsettim. *
adamı güzelce uyarıyorsun paylaştığın belge sahteye benziyor dikkat et kendine başın ağrır bundan dolayı diye. geri zekalı gelip beni tehdit ediyor diyor. bokunuzda boğulun oğlum ne diyeyim iyilik de yaramıyor size.
(bkz: mel mel bakan gibson)
az öncede dediğim gibi babanın lakabı bana veya bir başkasına uymaz o nevi şahsına munhasır bir lakaptır kardeşim devam et sen.
Seccadeye mel mel bakan gibson dönüş yapmadın seccademiymiş o .
--spoiler--
seccadeye mel mel bakan gibson dönüş yapmadın seccademiymiş o .
--spoiler--
oğlum allah rızası için türkçe dersleri al artık ne olur. beynim hararet yapıyor senin anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışırken..
seccade değil evet. omo koloştoroğlo ozor dolodo diyeceksin hemen dimi ? adam basiretsiz herhangi bir duruşu yok. oy kaybederim korkusuna çıkmış özür mesajı atmış o onun bileceği iş beni bağlamıyor.
seccadeye mel mel bakan gibson dönüş yapmadın seccademiymiş o .
--spoiler--
oğlum allah rızası için türkçe dersleri al artık ne olur. beynim hararet yapıyor senin anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışırken..
seccade değil evet. omo koloştoroğlo ozor dolodo diyeceksin hemen dimi ? adam basiretsiz herhangi bir duruşu yok. oy kaybederim korkusuna çıkmış özür mesajı atmış o onun bileceği iş beni bağlamıyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar