bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi11
- trump'ın iran açıklaması9
- 3 kere üst üste 31 çekmek15
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı3
- uludede'nin cenaze eventi11
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
- sabahın köründe işe giden ezik2
- sözlüğün en pick me girl yazarı2
- true'nın iran açıklaması3
- tayyip i sevmeme nedenimiz2
- teknofest güneydoğu da üçüncü gün heyecanı2
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak13
- göz kanlanması8
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak5
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- kömbe7
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın3
- bugün doğum günü olan yazarlar4
- kuyu tipi cezaevleri2
- birbirine iyi gelmek2
- romantizmi bitirmek için burun karıştırmak2
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- sarma4
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- game of thrones taki kerhaneci5
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı3
- kant'ın yalan söyleme yasağı2
- ekim3
- recep tahrik erdoğan4
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması4
- pick me girl6
- yunan adalarına gitmek20
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş6
- fatma betül sayan kaya64
- dinci ahlaksızlığı19
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- tinder'ın eşleşme algoritması2
- napolyon vs atatürk2
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- uludede'yi karıya götürmek7
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- yunan aşığı tip15
- fiziği güzel sözlük kızları47
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
Kürtün parayı bulmuş halidir.
kanal 7'de hababam sınıfı uyanıyor'u izliyordum kumandayı kaybettim ve film bitince mahmut tuncer show ile karşı karşıya kaldım. kumanda yok, kalkıp tv üzerinden değiştirmeye de üşeniyorum. ee madem mecbur kaldık program ile ilgili izlenimlerimi aktarayım:
mahmut abi'nin doğum günüymüş bugün. sürpriz * doğum günü partisi hazırlanmış. konuklardan biri 20 tl hediye etti abimize. arkada da ibrahim tatlıses yazılı bir çelenk dikkati çekmekte. ayrıca yaklaşık 10 dakikadır iyi ki doğdun mahmut şeklinde tezahürat yapılıyor izleyenler tarafından. mahmut da lisede öğrencileri susturmak için elinden gelen çabayı gösteren öğretmen gibi çırpınıyor. hatta "ne hayvan etliymişsiniz bir susun be!" şeklinde bile bağırdı.
ayrıca çelenk içindeki çiçeklerin ismini orkid olarak belirlemiştir. bakalım merakla izlemeye devam ediyorum. allah'tan kumanda kayboldu da böyle estetik bir programı izlememe vesile oldu!
mahmut abi'nin doğum günüymüş bugün. sürpriz * doğum günü partisi hazırlanmış. konuklardan biri 20 tl hediye etti abimize. arkada da ibrahim tatlıses yazılı bir çelenk dikkati çekmekte. ayrıca yaklaşık 10 dakikadır iyi ki doğdun mahmut şeklinde tezahürat yapılıyor izleyenler tarafından. mahmut da lisede öğrencileri susturmak için elinden gelen çabayı gösteren öğretmen gibi çırpınıyor. hatta "ne hayvan etliymişsiniz bir susun be!" şeklinde bile bağırdı.
ayrıca çelenk içindeki çiçeklerin ismini orkid olarak belirlemiştir. bakalım merakla izlemeye devam ediyorum. allah'tan kumanda kayboldu da böyle estetik bir programı izlememe vesile oldu!
arkaaaaaaaaaaaaaşlar lafını dilime doladığım sempatik "sanatçı"msı türkücü şahıstır.
"Mesela yolda bir ördek görüyorsun. Ördek kafasını kaldırıp, tanıyor. 'ibrahim Tatlıses' o kadar büyük bir insan!.." diye bir laf etmiş. nasıl bir pastoral atmosfer içinde söylemişse üstünde sıkça düşünmek gerekir...
aslen kürt zannedillr. ancak kendisi asimile olmuş has türktür.
ingilizlerin sir ünvanı verdiği efsane rakınçiköfte akımını başlatmıştır.
hep bi dalga geçilen, küçük görülen şahış. ulan sen onun yaptığı neyi yaptın, neyi ondan iyi yaptın da mahmut tuncer çıktı değiştirdim, mahmut tuncer ehehe falan. sevmiyosan dinlemezsin, izlemezsin. ama kendi izledikleri şeye laf etsen, dinlediklerini beğenmesen kültürsüz, zevksiz olursun. doğru tabii ya, laflarını bile anlamadığın garip müzikleri dinleyince elit oluyorsun canım. hee tabi.
annemin dediğine göre ticaret lisesi mezunudur. sümüklü halini bilirmiş. sempatik midir? evet sempatiktir. ara sıra sofularda karşılaşmak mümkündür.
bodrumdaki yazligimizda..komsumuz adnan sensese ziyareti sirasinda tanıstıgım on numara bir adamdir.guneslenırken gelip selam vermis hal hatir sormus kisiliktir.
okan bayülgen'in programlarına bülent serttaç ile beraber en çok katılan arkadaştır. ha bir de hayko cepkin var.
bu aralar modadır , reyiz tam bir reyiz.
(bkz: lo)
Yeni keşfedilmiş bir caps malzemesi olmuştur.
tuncertioner.
Caps yapan kişilere ilham kaynağı olmuşdur.
büyük adamdır. halay başıdır.
her dinlediğimde sesiyle beni bambaşka diyarlara götüren efsane müzik insanı. bu adamın sanat anlayışını anlamayan net gerizekalıdır.
teknolojiyi takip eden türkücü. ''hey gidim be, yağ un helvadan nerelere'' dedim twitter hesabını görünce. hakkıdır tabii, hayırlı ''twitler''.*
https://twitter.com/Mahmu...status/303483344979623936
https://twitter.com/Mahmu...status/303483344979623936
vasiyetinde cenazemde halay çekilmesini istiyorum, diye yazdırmıştır kesin.
An itibariyle show tv saba tumer' in programinda. Saniyorum yeni yaptigi muzik piyasasini sarsacak sarkisini soyluyor. Sarki mahmut style, this is mahmut tuncer sozlerine sahip. Allah yardimcimiz olsun.
- adın ne?
+ mahmut tuncer.
- anlamı ne?
+ dağlara düşen ilk cenderme tanesi.
+ mahmut tuncer.
- anlamı ne?
+ dağlara düşen ilk cenderme tanesi.
yakışıklılığıyla ün yapmış türk şarkıcı .
seda sayan ın erkek versiyonu. gücünü avamlıktan alıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar