bugün
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- diyanetten skandal cuma hutbesi10
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması16
- koltukta uyumak9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- anın görüntüsü9
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı18
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8

entry'ler (825)
Geçen sene huzur istedim ama yakalayamadım bu sene de sabır istiyorum.
(bkz: Onur Akın) Gaybana geceler.
görsel
Gözukmuyor amma Tvde kanıt dizisi oynuyor ortamı siz düşünün
Gözukmuyor amma Tvde kanıt dizisi oynuyor ortamı siz düşünün
Deli Kan (bkz: Melike Şahin)
Reddetti, ama o kadar kibardı ki üzmemek için beni, nezaketine hayran oldum.
Reddetti, ama o kadar kibardı ki üzmemek için beni, nezaketine hayran oldum.
Gecenin şarkısı olması gereken parça.
Bi zamanlar delta FM vardı 87.5 te, mesaj atıp da parçasını çalın derdim. Şimdi afilli yalnızlık şarkısını dinleyince 2006lara döndüm.
Ben boğa kadını olduğunu düşünüyorum, nezaket ve düzen düşkünü bu burcun kadınları kendilerine olan yüksek güvenleri sayesinde sizi yıpratmıyorlar. insanın kendine değer vermesi çok mühimdir bu sayede karşınızda kendinden emin,kompleksleri olmayan birisi bulursunuz.Ama ne yazık ki aşırı seçici bu burcun kadınının etki alanına girmek çok zor.
Sesinin tonu cok iyi olan sempatik insan.Grubu da insanlık hali dağılmış olabilir ama sesi ile eksiğini kapatabilir. Çürüsün Gelinliğim şarkısı nedir öyle...
Yanaştığım limanlardan hep uzaklaştırılıyorum çünkü.
Sevdiğim kadın boğa, ne eyledi bana burçlardan medet umacak hale düştüm, her türlü tavsiyeye açığım.
Seninle sana aşık olduğum için evlenirdim, sakın benimle yaşım geçiyor-evde kalırım falan diye düşünerek bişeyler yapmaya çalışma anlarım. Şayet bu kadar ilerlediysek sana her şeyimi, tüm ilişkilerimi,günahlarımı anlatacağım.Seni ölene kadar mutlu edemem,sen de beni edemezsin bu demek oluyor ki mutsuzluğu da kabul edeceksin benimle.2 ayrı birey olacağız ancak iş,kariyer,çocuk,aile gibi herşey 2.planda olacak, sevenlerin hayallerden başka birşeye ihtiyacı olmadığını, puzzle'ı tamamlamak için birbirimizin mütemmimi olduğumuzu kabul edeceksin.
Biri var ki ahhh sabah 8 e kadar onu dusunmekten saat 9:30 da olan butunleme sinavini kacirdim.Senem feda olsun akil cagi diyerek duygularimi koreltmeyecegim.
Öküzün tekiyim ne yapsam telafi ederim.
Belgradi gormek istiyorum.Airbnb ile soyle 10 gunluk ev kiralasam once. Sava nehrindeki adaya gitmek, Tuna nehrini seyretmek,knez mihaylovskide yurumek ve hediyelikler almak,kalemegdanda gun batisini izlemek. Ogrenilen 3 5 kelime Sirpca ve Sirpcaya gecmis Turkce kelimeler ile cumle kurmak istiyorum.Tesla muzesindeki elektrik sovunu izlemek askeri muzedeki alman tanklarinin onunde fotograf cekilmek istiyorum belki muzede Turklerden kalan birseyler,hatta sansli isem Midhat Pasanin Tuna valiliginden izler gormek isterim. Belki kisa zamanligina Sirp gibi yasamak fena olmazdi aslinda.
Ordusunda kusatma silahlari olmayip Habsburg kalesine saldiran Osmanli ordusu gibidir akrep burcunun durumu bu iliskide,kusatma hemen sonuc verir ise muzaffer olunur ancak.is uzarsa meydan cengine donebilir korkulan olur.
Ikindi vakti başlayan savaşta merkeze hücum eden boga kadini kuvvetlerine karşı askeri cesaretlendirmek için öne çıkan akrep erkegi sert bir bakisin isabetiyle şehid düşer.
Ikindi vakti başlayan savaşta merkeze hücum eden boga kadini kuvvetlerine karşı askeri cesaretlendirmek için öne çıkan akrep erkegi sert bir bakisin isabetiyle şehid düşer.
Sen bana bakma parçalı bulutluyum,
Sen mutluysan ben mutluyum.
Sen mutluysan ben mutluyum.
bundan herhalde 7 sene kadar önermişti bir tanıdığım bu grubu, daha doğrusu radyoda çıktığında övmüştü. tabi o yaşlarda bir erkeğin pek de ilgisini çekecek değildi.mount and blade falan oynardım o yıllarda . ama şuan hoş şarkıları olduğunu (bkz: sen ona aşıksın) farkettiğim
ve dinlediğim gruptur. dağıldı falan diyorlar hayırlısı olsun demeli ne gelir elden.
ve dinlediğim gruptur. dağıldı falan diyorlar hayırlısı olsun demeli ne gelir elden.