bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- ismet birader2
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- nasıl birisiniz8
- müzik2
- hangi tatlısınız10
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- güney amerika3
- fatma betül sayan kaya44
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- napıyorsunuz8
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- kız kardeşlerim6
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- üniversiteye gitme nedeni5
- uruguay2
- orhan gencebay2
- gunluklerim aylik olmus11
- akp seçmeni16
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- dünya4
- ok mesajına cevap veren erkek6
- para2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- protect me and guide me2
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- 5 ekim 20264
- geceye bir tespit bırak5
- yazarların güncel flört listesi7
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- the merich7
- asrın soygunu13
- atlas okyanusu2
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı2
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- futbol20
- brezilya3
- göz teması kuramama9
4 al 1 öde kampanyasını arkadaşımın söylemesi üzerine dün iki kez gidip baya ürünü çok uyguna aldık. Özellikle Kristal bardak arayanlar inceleyebilir çok uyguna geliyor. *
her ne kadar ismi ve ürünleriyle bir fransız markasıymış imajı vermeye çalışsa da gerçekte bir türk markasıdır.
Seviyorum bu reklamı yia.
Ev tekstili ve dekorasyonu sektöründe faaliyet gösteren Madame Coco, fiyatı 179,99 TL olan bir ürünün fiyatını 374,99 TL'ye çıkardı ardından %70 pranında indirim kampanyasıyla satışa sundu.
ev için tüm bok püsür şeyleri dahi bulabildiğiniz için içerisi hep kalabalık.
gözlemelerime dayanarak, ingiliş hom beyaz yakalıyı, madam koko herkesi düdüklüyor.
gözlemelerime dayanarak, ingiliş hom beyaz yakalıyı, madam koko herkesi düdüklüyor.
içerisinde kokain mi satılıyor diye merak edilen mağazalar zinciri.
bu kadar hızlı büyümeleri işkillendiriyor insanı.
bu kadar hızlı büyümeleri işkillendiriyor insanı.
Süslü kokoş bayanlara verilen isimdir.
Kırık dökük süprüntüleri bile utanmadan outlet diye satmaya çalışan mağazalar zinciri.
sultanhamam'daki mağazasında fiyatları daha hesaplı.
Sağ olsunlar sürekli mesaj kutumu işgal ediyorlar. Bi rahat bırakın kardeşim.
2011 yılında ilhan tanacı tarafından kurulmuş ve ev tekstili konusunda şuan Türkiye'nin en başarılı markalarındandır. Fransız markası gibi dursa da bir Türk markasıdır aynı english home'da olduğu gibi. Turkısh home olsaydı halkımız bu kadar ilgi gösterir miydi? Sanmam.
Bie fahişe ismi gibi. Ya da kadın pezevenk.
Kesinlikle ama kesinlikle internet üzerinden alışveriş yapmamanız gereken firma.
Sorumluluk, ciddiyet ve iş ahlakı olarak yerlerde sürünüyor desek yeridir. Bu gerçekten ağır bir itham ama sipariş verilen ödemesi yapılan ürünleri almak için yaşananları bilseniz hak verirsiniz.
Hâlâ da ürünler gelmemiş ve atılan mail edilen telefonlara rağmen adamlarda zerre kadar iş ahlâkı ciddiyet sorumluluk yok ki geri dönüş yapmadılar.
Dua ediyorum da siparişler tam eksiksiz hatasız doğru ürün olarak hasarsız teslim edilir. Yoksa; Sipariş döneminde yaşananları ve şikayetvar.com da yazılanlara bakarak paramızla çile çekmek az gelecek rezil olacağız.
Sorumluluk, ciddiyet ve iş ahlakı olarak yerlerde sürünüyor desek yeridir. Bu gerçekten ağır bir itham ama sipariş verilen ödemesi yapılan ürünleri almak için yaşananları bilseniz hak verirsiniz.
Hâlâ da ürünler gelmemiş ve atılan mail edilen telefonlara rağmen adamlarda zerre kadar iş ahlâkı ciddiyet sorumluluk yok ki geri dönüş yapmadılar.
Dua ediyorum da siparişler tam eksiksiz hatasız doğru ürün olarak hasarsız teslim edilir. Yoksa; Sipariş döneminde yaşananları ve şikayetvar.com da yazılanlara bakarak paramızla çile çekmek az gelecek rezil olacağız.
çalışanlarına eziyet eden marka.
protesto devam etmektedir.
protesto devam etmektedir.
linç kampanyası tarafımdan başlatılmıştır.
lan 3 kuruş kazanan o çalışanına sen kırılan, dökülen malzemeyi her ay nasıl ödetirsin?
mağazacılık çok zor bir iş, ve sen bunun üzerine bir de çalışanlarına kahır ediyorsun.
ha siktir ordan.
lan 3 kuruş kazanan o çalışanına sen kırılan, dökülen malzemeyi her ay nasıl ödetirsin?
mağazacılık çok zor bir iş, ve sen bunun üzerine bir de çalışanlarına kahır ediyorsun.
ha siktir ordan.
Havlu bornoz nevresim vb. Üretimleri türkiyede -muhtemelen Denizlide- yapılıp yurt dışına gönderilip orada daha ucuza satılıp, oradan buraya ithal edilip burada daha pahalıya satılıyor. Öyle de bir marka. Etiketlerinde made in turkey yazıyor zaten.
denizli tekstilmiş. bizim kezbanlar da fransız sanıyor.
kokain satan fransız kadınlara verilen isim.
fuarda satın-almacıları ile karşılaştık.
firma allah a emanet çalışıyor.
ürünler demek ki ondan dandik.
firma allah a emanet çalışıyor.
ürünler demek ki ondan dandik.
parasını nereye harcayacağını bilmeyen insanlar için önerilecek bir mekan.
genele ozel bir durum mu bilemiyorum ama cihangir subesi calisanlarinin krizden krize soktugu magazadir.
Çok seviyorum yahu bu tip mağazaları. Bazen aylak aylak dolaşırken hiçbir şey almayacak olmama rağmen dalıyorum içeriye. Her ürünü incelemeye çalıyorum uzun uzun. Sırf can sıkıntısı. içerisi bana huzur veriyor. Tabi nevresim takımlarını inceleyen benim gibi bir çehre absürt olabiliyor.
hiçbir şeyi iyi değil diyenler sıvı sabununu kullanmamış. vanille de madagascar, onu bir deneyin. kokusu mükemmel, yumuşacık ayrıca.
değişik ve birbiriyle alakasız ürünlerin birlikte yan yana satıldığı enteresan bir mağaza.
bir köşede masa örtüleri, nevresimler; yanıbaşında kokulu sabun ve kolonyalar, az ötede melek ve çocuk motifli vasat tablolar..
bir köşede masa örtüleri, nevresimler; yanıbaşında kokulu sabun ve kolonyalar, az ötede melek ve çocuk motifli vasat tablolar..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar