bugün
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek7
- kilo verdiren gıda4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- yıllık yazısı3
- sivas divriğiye yerleşmek2
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- linkedin3
- koyun yoğurdu3
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- asansörde kalmak2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- 18 haziran 2026 moskova drone saldırısı2
- gecenin şarkısı5
- 2026 dünya kupası13
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- ulukışla2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- çiftehan2
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- ortalama bir insan olmak2
- sistem patlamış4
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- egay sucukcu7
- kemal derviş5
- vedat muriqi2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- kemal kılıçdaroğlu12
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- en iyi yanık kremi5
- bugün ne yedin10
- çekya2
- ismail kartal9
- 9000 iş günü prim ödemek2
- bir gün ölecek olmak6
- hayatın en acı gerçeği2
- şu anda ne yapıyorsun19
- kademeli emeklilik sistemi2
- sokaktaki çocuk sesleri4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- en iyi terapi6
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- bir daha doğmayacak olmak2
- alternatif sözlük arayışı4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
açıldığı günden bugüne indirimde olan ev tekstil ve aksesuarı mağazası. üzerinde 100 lira yazan ürün, kasaya gidene kadar 15 liraya düşüyo amk.
(bkz: Coco Chanel)
itici reklamları olan firma.
Nasıl bu kadar itici ve berbat reklam yaptığını anlamadığım ama indirimler takip edilirse uygun fiyata gayet güzel ürünler alabileceğiniz firma.
sosyete pazarından tek farkı alışveriş merkezlerinde açılmış olmasıdır. aynı ürünü pazarda daha ucuza bulabilirsiniz. çünkü kendileride pazarcılıktan gelmedir. parisienmiş, bi bitmediniz mk.
Unisex marianno vücut spreyi hoş etki bırakan ev tekstil markası. Mağaza konseptleri, english home mağazalarına göre daha ilgi çekicidir.
her hafta yaptıkları ultrasonik indirimlerle beni benden alan mağaza. bazı ürünleri işe yaramazken bazıları da çok aşırı güzel. english home ile kıyaslamıyorum zira english home indirimdeyken bile pahalı. yalnız havluları cidden çok güzel*. neyse artık her hafta kapındayım madame coco, bi senede çeyizi burdan düzerim işte, mis.
Ürüne para vermek istersen sıradan bir mağaza ancak markaya para vermek istersen madame coco.
ismi ile hafif mamamsı bir çağrışım yapan şu an %70 indirim yaptığı için kadınların birbirlerini ezerek alışveriş yaptıkları mağaza zinciri.
kişisel bakım ürünlerinde çok çılgın indirim olan mağazadır. kapış kapış gidiyor adeta. gül aromalı duş jeli ve kavun aromalı oda spreyi süperdir.
belli bir süre çalıştığım firma olup sürekli indirimdedir.
Duş jelleri gerçekten güzel olan mağaza. Dekor olarak da hoş duruyor.
Sol flamede görünce lady gaganın çakması bir zaat sandığım, sanırım ev malzemeleri falan satan bir marka.
Bugünlerde herhalde çılgın indirimler yapan mağaza. Kadınlar boylarından büyük madame Coco posetleriyle koşuşturmaca içine girmişler avmlerde.
inşallah bayandır.
Hani nerde diye de eklenilir.
Hani nerde diye de eklenilir.
her önünden geçtiğimde içinde beyni yıkanmış ve hunharca alışveriş yapan aynı tip insanları gördüğüm dekorasyon ürünü mağazası.
her şey yerlerde anlamadım ki ne iş. alerjim var mağazaya girer girmez bir hapşırık tutuyor ki sorma.
çıkana kadar astım hastası olur insan. bir mağaza neden bu kadar dağınık ve tozlu olur ki?
çıkana kadar astım hastası olur insan. bir mağaza neden bu kadar dağınık ve tozlu olur ki?
Kremleri ve duş jelleri güzel marka.
Evet izmitteki şubesinin yerini de öğrendim bi daha perdeleri ordan alırım artık. Perşembe pazarından aldıklarım eskisin bi.
avmde dükkanın önünden geçtiğimde avmye 1 milyoncu açtıklarını düşünmüştüm bi an.
bu hafta 3'lü kupa seti 10 tl'ye satılan mağazadır. güzel modeller var insanlar yağmalamadıysa, ilgilenenlere duyurulur.
madam koko diye okunur.
haberi alır almaz köyden akrabalara da haber saldığım sülalecek işgal edeceğimiz mağazadır. 3'lü kupa setini iki elim kanda olsa kaçırmam arkadaş ötesi yok yani.
piyasa malı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
karı satan mağaza. seçip alıyorsun.
bazı markaların isimleri bize uymuyor. yani ne bilim isim değişikliğine gitsin. ya da hiç kampanya yapmasın, direk a sınıf mağaza olsun belirli yerlerde mağaza açsın.
bazı markaların isimleri bize uymuyor. yani ne bilim isim değişikliğine gitsin. ya da hiç kampanya yapmasın, direk a sınıf mağaza olsun belirli yerlerde mağaza açsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar