bugün

entry'ler (4882)

tayt giyip götünü belli eden kızla evlenilir mi

o insan değil mi. onu da allah yaratmadı mı. evlenilir tabi.

rus ordusu

son savaşta kıytırıktan bir ordu olduğu anlaşılan ordu.

czn burakın aylık 30 bin tl kazanması

o kadar şöhrete o kadar çabaya karşılık aylık 30bin kazanıyorsa bıraksın sırıtmayı.

21 cm penisli yazarlara tavsiyeler

^ ^ ^ ^
benim aklım gelen ilk tavsiye de üsttekiydi aslında ama yazılmış.
yarısını siyaha boyarsa karanlıkta farkedilmez. kimse de korkmaz.

irem derici

geçenlerde demet akabağ'ın buna kamera şakası yaptığı bir programa denk geldim youtubeda gezinirken. allahım o ne gıcık bir program. demet akbağ gibi biri öyle sikko bir yapımda nasıl görev almayı kabul etmiş? anlaması zor gerçekten.
irem derici sinirinden ağzına sıçacaktı bunların. yine iyi dayandı kız.

bakire olmayan kızla ciddi düşünülür mü sorunsalı

ortada bir sorunsal yok. gerçekten seviyorsan, yasam tarzı hayattan beklentiler falan da belli bir oranda kesişiyorsa tamamdır.

köy enstitülerinin komunist yuvası olması

köy enstitüleri, kendi kendine yetebilen donanımlı yurttaşlar kazanabilmek için oluşturulmuş çok iyi niyetli yararlı bir projeydi. fakat amerikan kolejinde okumuş toprak ağası ve marshall köpeği adnan menderes denen hainin, insanlar donanım kazanmasın, cahil ve eksik kalsınlar ki hem bir toprak ağası olarak kendisi, hem de köpekliğini yaptığı amerika daha rahat türk halkını sömürebilsin diye böyle bir yalan uydurarak kapatmıştır.
yaptığı tam bir vatan hainliğidir. bazıları da bu haini demokrasi şehidi sayıyorlar.

insan aynı anda 3 kişiyi sevebilir mi sorunsalı

sevebilir mi bilmem ama kesinlikle şevişebilir.

dalgınken yapılan saçma hareketler

balkon kapısını açık unutup eve sivri sinek dolmasına sebep olmak.

bekareti bilardo masasında kaybetmek

bu oyunu iyi oynaymıyorsanız rakibinizle iddiaya girmeyin.
görsel

sözlük yazarlarının rüyaları ve tabirleri

uzun zamandır küs olduğum hiç konuşmadığım eski bir arkadaşımla sarıldık barıştık sonra da bir yolculuğa çıktık.

güzel götlü kadınların yüzünün de güzel olması

görsel

hotwife

evli ve kocasının da bilgisi ve rızasıyla bekar bir kadın gibi cinsel hayatını özgürce yaşayan, kocasından başka partnerleri olan evli kadındır.

mikro etek

topuklu ayakkabılarla birlikte son derece şık olur. ayrica (bkz: hotwife) ve (bkz: cuckold)çiftler için en güzel kıyafet tercihidir bence.
görsel

deniz kenarı güzellikleri

görsel

üstsüz denize girmek

ben kadın olsam kesin yapardım. çünkü adaletsiz geliyor. erkekler nasıl sadece bir şortla veya slip mayoyla girebiliyorsa kadınlar da aynı şekilde denize girebilmeli. konu memeyse erkekte de var kadında da.

deniz kenarı güzellikleri

(bkz: #45753954)
ne yapayım 12500 huriyi. mevzu cennetse, cennet budur. şu denizin güzelliğine bakar mısınız!
görsel

havlayan köpek ısırmaz'ın ingilizcesi

barkers won't bite.

sözlük jönlerinin fotoğrafları

buralarda geyik yaptigina eminim. yoksa doğru düzgün yönetirdi memleketi.
görsel

tanrıya başkaldırmak

(bkz: ben insan değil miyim !!)
(bkz: ben kulun değil miyim !!)
(bkz: madem unutacaktın beni neden yarattın !!)
© copyright 2005 - 2026