bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük18
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- from gold from dust28
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- birine aşık olup kafayı yemek9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- senin aklini alirim9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- sözlüğün manyak dolu olması4
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- fatma betül sayan kaya70
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- kadının en öpülesi yeri11
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- şampuan yerine saç kremi almak6
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- kuran da namazın olmaması12
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- memeleri kafam kadar kız24
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- adalet ve kalkınma partisi7
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- gecenin şarkısı5
- uğurcan çakır8
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- balkonda oturan kalmaması3
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- görsel yükleme problemi5
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- recep tayyip erdoğan30
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- koç burcu insanları7
- akp'nin neo osmanlı devletine hazırlanması7
harry potter serisi'nden bir karakter. hufflepuff binası öğrencisi bu kızla, harry potter and the order of phoenix'de tanıştık, biraz garipsedik başlarda, sonuçta babası dırdırcı'nın editörüydü, sonra tıpadan yapılmış bir kolye takıp, tuhaf yaratıklara inanıyordu. ancak zamanla kendisine olan bakışımız epey yumuşadı, pek sevdik kendisini. d.o.* toplantılarının en sadık üyelerinden biriydi aynı zamanda.
harry potter and the order of phoenix'den bahsediyorum eğer okumadıysanız aşağıyı da okumayınız, illa okursanız da bana küfretmeyiniz
ben en çok hulyalı bakışlarını sevdim onun. gözümde uçuk kaçık, yapayalnız, ama çok iyi kalpli bir kız canlandırdım kitabın filmi çıkana kadar. filmdeki luna da tam hayal ettiğim gibiydi. boşa dememiş yönetmen "o luna'yı oynamıyor, o zaten luna" diye.
eşyalarını alıp saklayan piçlere de yakaladığım yerde levicorpus büyüsü yapacağım o derece öfkeliyim.
harry potter and the order of phoenix'i okumayanlar buradan devam edelim lütfen
evet, kendisiyle ilgili bütün güzel düşüncelerimi de sunduğuma göre... *gidelim luna, hım hım'ların beslenme saati geldi *
harry potter and the order of phoenix'den bahsediyorum eğer okumadıysanız aşağıyı da okumayınız, illa okursanız da bana küfretmeyiniz
ben en çok hulyalı bakışlarını sevdim onun. gözümde uçuk kaçık, yapayalnız, ama çok iyi kalpli bir kız canlandırdım kitabın filmi çıkana kadar. filmdeki luna da tam hayal ettiğim gibiydi. boşa dememiş yönetmen "o luna'yı oynamıyor, o zaten luna" diye.
eşyalarını alıp saklayan piçlere de yakaladığım yerde levicorpus büyüsü yapacağım o derece öfkeliyim.
harry potter and the order of phoenix'i okumayanlar buradan devam edelim lütfen
evet, kendisiyle ilgili bütün güzel düşüncelerimi de sunduğuma göre... *gidelim luna, hım hım'ların beslenme saati geldi *
efenim kendisinin halk arasındaki diğer bir adı da laklak lovegood'tur.
biraz garip, puding hastası, sarı saçlarını savura savura, hoplaya zıplaya yürümesine hasta olduğum şeker harry potter karakteri.
kendisi ravenclaw binasında olmasına rağmen, gryffindor özellikleri daha baskındır.
az bilinen bir bilgi, harry ile özellikle "farklı olduğu için dışlanmak" konusunda çok uyuşan luna, harry'nin fazlaca sevdiği bir arkadaşıdır. harry'nin bir kızının ismi lily luna potter'dır.
ayrıca rolf diye biriyle evlenmiş iki bebe sahibi olmuştur.
ayrıca rolf diye biriyle evlenmiş iki bebe sahibi olmuştur.
harry potter and the half-blood prince filminde uyurgezer olduğu için yatakta ayakkabı giydiğini söyleyen şahsiyet.
harry potter'ın enteresan karakteridir. hikayede çok ön planda değildir. renk olsun diye oluşturulmuş karakter izlenimi bırakır.
kendisi hufflepuff öğrencisi değil, ravenclaw öğrencisidir. en belirgin özellikleri soğukkanlı olması ve camlardan hulyalı hulyalı bakmasıdır.
kulağındaki küpeleri kendi tasarlamıştır. hafif saf, biraz da tuhaf bir kızdır. eşyaları çalınıp durmaktadır ama o bunu umursamayacak kadar rahattır. son kitapta ölümyiyenler tarafından kaçırılmıştır.
Uyurgezerdir. Vıdıvıdı Vızcız, Buruşuk-Boynuzlu Hırgür, Hımhım, Yalazgan vb. şeylere inanır. Babası Dırdırcı'nın editörü Xenophilius Lovegood'dur. Beşinci kitapta Bitkibilim dersinden çıkarken kulağında turplu küpelerle Harry'ye inandığını söylemişti. Hermione onunla çok uğraşır. Ama ben Luna'yı çok seviyorum. ilginç bi kız.
Evanna Lynch'in canlandırdığı harry potter karakteridir, filmde tuhaf, sarı saçlı, sevimli bir kızdır.
Kitabın en tuhaf en renkli karekteridir. babası gibi kaçıktır.
kafası biraz kırık olsa da çok sevimli bi kız. sarışın ayrıca. başka sözüm yok.
Sürekli olarak Durgun, düşünceli; ama insanların halinden en iyi anlayan biri.
Mutluluk kraliçesi gibi bişey.
Severim.
Mutluluk kraliçesi gibi bişey.
Severim.
çok iyi biridir. hep harry ile aralarında bir şey olsun istemiştim.
Başlığı görünce gülümseten, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu Raveclaw Binası öğrencisi, Neville Longbottom' un eşi hülyalı bir Dumbledore Ordusu neferidir. Ne zaman adı geçse aklıma Buruşuk Boynuzlu Hırgür' ler geliyor. Telaffuzu çok güzel bir kere. Ve Harry Potter özleniyorsun Sağ Kalan Çocuk.
Harry buna yürüsün demiştim; ama ginny de fena değil.
Hayal gücü yüksek bir kızdır, benim kız versiyonum .
Hayal gücü yüksek bir kızdır, benim kız versiyonum .
tavrıyla, tarzıyla, düşünceleriyle harry potter serisinin en ilginç karakterlerinden biridir. farklı olduğu için alaylara maruz kalsa da, "kendi gibi" olmaktan vazgeçmemiştir.
"Sınır tanımayan bir zeka, en büyük hediyedir insana." -Rowena Ravenclaw.
"Sınır tanımayan bir zeka, en büyük hediyedir insana." -Rowena Ravenclaw.
bana nasıl da seni hatırlatıyor..
beyler :(
beyler :(
Bence harry potter la sevgili olmaları gerekirdi. Bayağı renkli bir karakter. Acaba Aslan Burcu kadını mı?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar