bugün
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- göz kanlanması7
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı3
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- uludede'nin cenaze eventi9
- recep tahrik erdoğan4
- napolyon vs atatürk2
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- bugün doğum günü olan yazarlar3
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- pick me girl6
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak3
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- yunan adalarına gitmek20
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- dinci ahlaksızlığı19
- fatma betül sayan kaya64
- uludede'yi karıya götürmek7
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- yunan aşığı tip15
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- ciğer yiyen midesizler10
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- eyeliner çekme yöntemleri7
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- ciğer vs kokoreç8
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- rujlu erkekle öpüşmek14
ne zaman nerde olacağını adı gibi iyi bilen futbolcudur.
balonun tekidir, hüseyin cimşir'in renkli gözlü versiyonudur. yersen...
her avusturalyalı gibi galatasaray da başarılı olup ayrıca taraftara kendini sevdiren defans oyuncusu.
galatasaray defansının patronu olmuş futbolcudur.
aldığı her kuruş helal olsun insanı.
aldığı her kuruş helal olsun insanı.
(bkz: adam gibi adam)
bir fenerli olarak soyluyorum ki harbi tas gibi defans oyuncusudur. ikinci yarinin sonlarinda super mudahaleler yapti, o da yetmedi gitti sabri'nin ayagindan topu alip oyuna soktu ki bu bile futbol bilgisini gosterir walla.
bu akşamki fener maçında sahadaki gs'liler içinde en soğukkanlı oyuncuydu. helal olsun.
lugano'nun partneri olmasını istediğim stoper.
kendisine teşekkürlerimi fışkırttığım futbolcu. bi' adamın her pası, o anda verilebilecek en iyi pas olur mu arkadaş ?! oluyor demek ki. takımın, bi' çok maçta olduğu gibi, ruhuyla oynayan oyuncularındandı. seni seviyoruz dostum, hep bizimle kal.
sağlam, ayağı top yapan, isabetli paslar atan, gereksiz riskleri almayan, pozisyon almasını bilen, bir defans oyuncusunun ne yapması gerekiyorsa bu vasifları en iyi şekilde bünyesinde barındıran sağlam bir futbolcu, 3-4 yıl daha galatasaray da oynar bizde keyifle izleriz..
kalite, istikrar, tecrübe, futbol zekası gibi kavramları somutlaştıran premier league'in tecrübeli oyuncularından. şu adamın sahip olduğu top tekniği ve soğuk kanlılık fazla değil 4-5 topçuda olsa hem galatasaray bugün çılgın atardı, hem de kendisi çok daha rahat oyun kurabilirdi. ne yazık ki an itibariyle servet'in, mehmet topal'ın, caner erkin'in kıçını toplamakla meşgul...
galatasaray'ın son 7-8 yılda yaptığı en iyi transfer. tecrübesi ile işi götürür demiştim, öyle de yapıyor.
fenerbahçe derbisinin ikinci yarısında sağ cenahtan akarken gördüm bir ara , hemen aklıma antalyaspor la oynanan türkiye kupası çeyrek final ikinci maçında servet çetin in sağ açıkta çalım atmaya çalıştığı geldi ufak bir gülümsedim , belki rakibi yanıltmak için bir taktiktir bilemiyorum.
takıma gelir gelmez alıştı. galatasaray'ın son zamanlarda yaptığı en iyi transferlerdendir bana göre.
tek kelimeyle harika bir oyuncu. oyun kurabilen, harika uzun paslar ata, çok teknik bir defans oyuncusu. takımındaki bir çok oyuncudan daha teknik. keşke beşiktaş'ta ferrari'nin yanında oynasa dediğim.
hıncal uluç' un beğenmediği defans oyuncusu.
edit: bu hıncal' ın görüşü tabii ki. bana göre neill' i beğenmeyeni baki mercimek' e havale etmek gerek.
edit: bu hıncal' ın görüşü tabii ki. bana göre neill' i beğenmeyeni baki mercimek' e havale etmek gerek.
kendisini beğenmeyenler eşeğin zikini beğenebilirler.
her yerden saçmalamanın alemi yok..
her yerden saçmalamanın alemi yok..
5 nisan 2010 sivasspor galatasaray maçında yine elinden geleni yapmış futbolcu. yanındaki kazmalar olmasa belki gol yemezdik.
çok cesur bir adam.
hayatında servet kod adlı bir kazmayı tanıdığı için pişman olan futbolcu. sivas maçının 30 uncu dakikalarında 3 oyuncu içerde bomboş gibi top kesmiş. sonra defansa ''size defans deniyorsa bana ne diyorlar.'' şeklinde bir tepkisi vardı. eğer türkiye nin en iyi defans oyuncusu servet ise türkiye yi terk-i diyar etmek istiyorum.
soğuk kanlılığın bkunu çıkarmış hayranı olduğum defans oyuncusu.
11 nisan 2010 galatasaray diyarbakırspor maçı'nda türkiye'deki ilk golünü atmıştır.
Başlarda herkesin burun kıvırdığı ama şimdi taptığı oyuncudur.
her açıdan mükemmel bir insan izlenimi yaratan futbolcudur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar