bugün
- vajinanın iç sıcaklığı10
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği8
- çin'e demokrasi gelsin4
- silikon memenin patlaması9
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- sözlüğün götü en güzel yazarı8
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması4
- ne dedin ne dedin sen4
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı4
- pamuk tatbik edilirken poposunu büzen ölü3
- rujlu kadınla öpüşmek4
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- otobüs3
- s'i l v'e r m'i s t16
- iyi dostlar biriktirdim6
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak3
- pandela5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- kürt fıkraları6
- audi a3 sedan3
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- nervio23
- kendinizde en sevdiğiniz şey6
- amerika'nın görevi ırak ta başarıyla sona erdi2
- 2 milyar lira eft yapmak3
- fiziği güzel sözlük kızları48
- amperest2
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- gözünü am bürümek5
- lahmacun vs hamburger4
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi8
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı2
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- recep tayyip erdoğan27
- gocu15
- salat namaz değildir6
- yazarların akşama dair planları9
- caz dinleyen erkek9
- lahburger4
- ati2422
- mizah algısı müthiş insanlar2
- orta doğu din savaşlarıyla lanetlendi2
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- hayat7
- bursaspor2
öss bunalımdan bıkıp, her an sözlük meydanında bileklerini kesip, suçu üzerimize atacak ruh hallerine sahip yazarlar. *
onlar bizim geleceğimizdir, dokunmayın. birkaç sene sonra herkesten iyi yazacak olanlardır.
format konusunda titiz olmaları beklenmese de -ki bu yönetimin takdiri.- konulara değişik açılardan bakabilmeleri önerilen yazarlardır. kaale alırlar ya da almazlar kendileri bilir tabii.
maşallah dedirten, içinde bulunduğum nacizane oluşum.
lisede okuyan yazarlardır. kendim.
liseli olduklarını deşifre etmeyecekleri sürece çoğu kişinin liseli olduğunu anlamayacağı yazarlardır. içinde bulunmaktan gurur duyduğumdur.
contra...
bir kısmı Derslerde sözlüğe girme amacıyla Turkcell internet için 100 kontör ödeyen internet paketi gelince ders mers dinlemeyip direkt sözlüğe bakan dersleri zamanla tabana vuran insanlardır (bkz: amaçsiz insan)
(bkz: shaqmarion)
kendilerine karsi "buyu de yaz cocuk" kampanyasini baslatmak istedigim,
gereksiz ve sacma entry girme ustadlari.
gereksiz ve sacma entry girme ustadlari.
(bkz: contra)... arka sıralarda oturan, sıfır numara traşlı, elinde sadece kıvrılmış tek bir defterle okula giden tiplerdendir...
yazmalarına sebebiyet veren kafa güzelliklerinin içindeki öss tacizine aldırış etmeyen sevimli yazarlarımız.
çoğu direk yazılarıyla kendilerini deşifre eden kitledir.
(bkz: liseli aylin)
sözlüğü öss'nin üzerinde tutmamaları gereken yazarlardır. yarın bir gün silinirsin gidersin burdan. belki hevesin kaçar gidersin. belki senden nefret eder bütün sözlük haklı ya da haksız yere.
sen git çalışmaya çok daha fazla önem ver iyisi mi. iyi bir yer kazanırsan üniversitede yamulursun ama iyi bir işin olur. çalışıp da kazanamazsan da, geriye dönüp pişman olmazsın "keşke daha fazla çalışsaydım." diye. şanssızlık olur, dikkatsizlik olur, heyecan olur adı. ama bilgisizlik olmaz.
sen git çalışmaya çok daha fazla önem ver iyisi mi. iyi bir yer kazanırsan üniversitede yamulursun ama iyi bir işin olur. çalışıp da kazanamazsan da, geriye dönüp pişman olmazsın "keşke daha fazla çalışsaydım." diye. şanssızlık olur, dikkatsizlik olur, heyecan olur adı. ama bilgisizlik olmaz.
içinde bulunduğum sözlük içi örgüt.
*genellikle düzenlenen zirvelere katılmadıklarını umduğum ve kendi aralarında liseli yazarlar zirvesi düzenlemelerini arzuladığım; benim de içinde bulunduğum kitle.
* boş zamanlarında sözlükte bir kaç başlık okuyup görüşlerini yazdıklarından liseli yazarlar diğer akranlarından çok öndedir.
zira onlar burda eğlenip, kafa patlatırken yaşıtları msn'de flört peşindedir.
zira onlar burda eğlenip, kafa patlatırken yaşıtları msn'de flört peşindedir.
cumartesi gecelerini sözlükte geçirmesinler. ne bileyim yonja filan bunlar güzel siteler.
Facebook ya da msn de vakit geçirmek yerine sözlükte vakit geçirmeyi tercih eden yazarlardır.
(bkz: ben)
(bkz: ben)
hayata erken atılmış yazarlardır. bizim gibi yaşı 30 a dayandığı halde "seni yedinci nesil bebesi seni" gibi ithamlarla karşılaşma tehlikeleri yoktur.
kamyoncu yazarların gözdesi konumunda olan yazarlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar