bugün

türlerinden daha güzel olduğunu düşünüyorum. didi içtim bugün lipton kadar güzel değildi mesela.
Kolaya kacmiyorlardi.

Asiri sekerli icecektir. icmeyin, icirmeyin be cok zararli sunlar. Caya limon sikarsiniz, seftali sikarsiniz ne bileyim.
Yeşilcaylisi buz gibi olunca güzel.
Bi fuse tea değil.
şu sıcak yaz günlerinde tek çare. özellikle şeftalisini içmeye doyamıyorum amk.
ben bunun bağımlısıyım. yani bildiğin bağımlı. nasıl sigaraya, alkole bağımlı oluyosan öyle. bırakmayı da çok denedim hep sonuçsuz kaldı. günde en az 1.5 litre içiyorum amk.
Misket limonlu ve naneli olanın tadı çorba gibi.
Kesinlikle tavsiye etmem.
olsa da içsek.
Limon ve şeftalilisi efso.Misket limonu bende beğenmedim.Para olunca alıyorum yoksa bimde ki ice tea.*
pepsico'nun ayakta kalmasını sağlayan en büyük kozu. yenilik yapmasına gerek yok bütün ağırlığı limonlu, şeftalili ve light seçeneklere verse yeter. yok kayısılı, yok naneli misket limonlu gerek yok abi.
şeftali olanı dehşet. yaz günleri iyi gidiyor.
çay markasıdır. evet.
Sahurda harika gider.
ramazanda satışı bir kaç artabilecek içecek...
Nescafeden sonra 2. Favori içeceğim.
Şeftalilisi on numara beş yıldız olan içecek.
En iyi soğuk çaydr.
şeftali olanının şeker oranı idealdir. 100 gramında 6.7 g şeker var. didinin 100 gramında 9 gr şeker var. tercih sizin.
Green grapefruit olanı iç anadolu'nun soluk yeşil otları gibi, kesif kokuyor üstelik tadı da vasat. Denemeyin.
görsel
kışın yalan olan içecek. oysa rize çayım yaz kış aktif.
içmeyin amk bok gibi içecek.
Sabah sabah pendik otobüsünde canımın çektiğidir. Mal istanbul.
şeftalisi favorim olan içecektir. ilk ıce tea lerden olmasına rağmen. Bimde Iceton varken çok tercih edilmez
Çilek - kavun aromalısı da iş yapan içecektir. Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden birisidir. Yalnız 500 ml.lik kutusu çok büyük olmuş sanki, iç iç bitmiyor.
Fuse yanında osuruk gibi kalan efsane soğuk çay. Mangolusunu içmek ayrı keyifli olur. Pek de güzeldir.
© copyright 2005 - 2026