bugün

görsel
görsel
görsel
görsel
Ali Eren beşerler, Sabri Sarıoğlu gibi adamlara alkış tutan tam bir futbol ülkesi olan Türkiye, Messi den kendini ispat etmesine odaklanmış.
modriç emminin gereken dersi vereceği bıcırıktır. aslında gönül istiyor ki finali portekiz-arjantin oynasın ve ronaldonun kupayı kaldırmasını izlesin ama işte mevzu oraya kadar gider mi allah bilir.. hiçbir şey yapmadığı sezonda ronaldo yerine buna verdiler ya ballon d'or ödülünü o günden beri herkesin içinde bir ukte kaldı.
Dünyanın en iyi futbolcusu. adamın gol kaçırdığı pozisyonlar bile birer futbol resitali.

https://youtu.be/fNdfhOWwWP8
"Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama o elini uzatmadı. ispanyolca pek anlamam ama eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi"

Wout Weghorst.
son dünya kupasındaki tavırlarıyla kendinden soğutan futbolcu. futbolu bırakmadan o kupayı kaldırmasını çok istiyordum ama şimdi bir sonraki maçta elenmelerini istiyorum.

ayrıca messi, messi, messi, ibnemsi messi, ibnemsi messi diyen yabancı bir spiker abi vardı. haklıymış.
ezelinden beri sevmem , pes de myclup da takıma almadığım nadir oyunculardır o derece sevmem.
Bu akşam Hırvatistan karşısında ne yapacak merak ediyorum.
Sevmeyenlerine ve düşmanlarına inat bugün takımını finale taşımak için mücadele edecek olan (Ronaldinho'yu saymazsak) gelmiş geçmiş en iyisidir. Ne hareketi yaptı da rahatsız oldunuz amk. Adam en tepede. Yarak kürek haberler çıkarıyorlar. Mahallede çocuklar bile maç yaptığında veyahut da halı saha maçlarında birbirinin anasına bacısına dümdüz giden birbiriyle her gün yüz yüze bakan adamlar var. Messi naptı da size battı anlamadım. Adamın dibidir kendisi. Bugün tarih yazmasını ve Arjantin'i finale çıkarmasını merakla bekliyoruz.
Kral yukarıda dediğim gibi düşmanlarına da çaktı. Arjantin önde.
insan olmayan.
adamdır.
Bugün muazzam bir asist yaparak maçı kopardı Arjantin milli takımını finale çıkaran resmen o oldu tabii bunda kura şansını da hesaba katmak lazım.
iyi uykular messi düşmanları. Pazara iyi hazırlanın.
Adamım ne oynadı be..
arjantin takım halinde iyi oynadığı için messi takıntısı olan tiplerin çok iyi oynadığını sandığı vsat topçudur. türk futbolunun neden ilerlemediği belli oluyor gerçekten çok yazık..
Sevmeyelim de taşa mı dönelim?
görsel
görsel
Ne top oynadığı sikimde bile değildir.

insan olmayı becerememiş, kompleksli, beta herifin tekidir.

Abidal kanser olunca kuyusunu kazıp futbol oynamaması için kamuoyu yaratmış, van gaal gibi yılların hocasına tüm dünyanın önünde terbiyesizlik yapmış, weghorst’a hiç gereği yokken tüm dünyanın önünde dangalak demiş, icardi’yi ayak oyunlarıyla arjantin milli takımından etmiştir. Ronaldo kompleksini zaten söylemiyorum.

Sözün kısası ezebileceği herkesi ezim ezim ezen, ezemeyeceği ve kendisinden ötede, hele de suratına çirkinliğini vurup, aşağılık kompleksini körükleyen herkesin de ayağını kaydırmaya çalışmış zavallı ve ezik herifin tekidir.

Goat’luğu ancak 15-25 yaş futbolseveri için geçerlidir. Ayrıca ingiltere, italya, Almanya gibi takkenin düşüp kelin görünebileceği ülkelere bırak futbol oynamaya, ne olur ne olmaz diye turist olarak bile gitmemiştir.

(bkz: Sahte kabadayı)
Maçı da kupayı da kazandıran alverez dir. Buradan glrip göt kesmeyin beni çıldırtmayın . Ne pessiymiş arkadaş ya. Penaltı ile atılan golde alveriz diğer ikisi de. Alışmışlar bir messi messi.
Dün geceki performansıyla portekiz çingenelerinin sesini kesen yıldız.
finalde gene ya fransadan ya fas takımından küsküyü yiyip parisin yolunu tutacak olan yerden bitmedir. bu bebeyi 3-4 sene öncesine kadar severdim hatta faal futbolcular içerisinde elbette ki ronaldo ile beraber en iyisi olarak görürdüm ama bu vitaminsizin şak şakçıları ve girdiği küçük dağları ben yaratttım tripleri yüzünden iyice soğudum. senede isterse 150 tane gol atsın fark etmez her zaman ronaldonun gölgesinde kalmaya mahkumdur. bir de maradonadan daha iyi falan diyorlar ki o konulara girip çarpılmayalım şimdi. maradona kiiim messi kim..

la bebe sen kimsin ki barcelona gibi bir takımı dizayn etmeye çalışıyorsun ? adamlar zaten sana gereğinden fazla tolerans göstermişler teknik direktörün kim olacağına bile sen karar veriyorsun daha ne istiyorsun kulübün tapusunu mu ? oradan ağlaya zırlaya ayrılmak zorunda kaldın ama korkudan premier lige gidemedin gittin fransa gibi lig başlamadan 20 puan farkla mı şampiyon olur 25 puan farkla mı diye tartışılan psg ye transfer oldun. gittin oraya mbappenin de kimyasını bozdun o da seni örnek aldı psg nin tapusunu ister hale geldi. mbappenin girdiği pozlara bakın messinin aynısı. messi de barcelonada onu istemem bu kalsın bu gitsin diyordu mbappe de şimdi neymar gitsin messi kalabilir o orta sahadaki elemanın kaşının altında göz var kovun gitsin pezevengi kafasına ulaştı. kendin bozuktun gittin oraya önümüzdeki 13-15 sene haaland ile beraber sizin messi-ronaldo etkisini yaratması muhtemelen elemanı da kendine benzettin.
Kesinlikle çok iyi bir futbolcu.
Kupayı alırlarsa Maradonaya biraz yaklaşır.