bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet12
- kadir inanır16
- true'nun çaylak olması16
- velvet28
- üniversitelerin gereksiz olması13
- türk soyu ve arap soyu birdir7
- israil6
- kemalist dünya19
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- aile evinde yaşamak13
- 2026 dünya kupası27
- sedat pekmez21
- a milli futbol takımı'nın dünya kupası ndan dönüşü2
- sözlüğü bırakmak istemek8
- yazarların iyi olduğu konular9
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- salak erkek neden bu kadar çok8
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- futbol21
- galatasaray lobisi11
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek5
- seri gizli artı oy veren melek7
- memesi güzel olan bir kadını alıp çıkacağım4
- birader yazar olmak13
- anın görüntüsü17
- sözlük yazarlarının kombinleri9
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- arapça okuyabilen yazarlar3
- hiçbir şey yapmadığınız halde aşık olan erkekler2
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil4
- özlü sözler5
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- 26 haziran 20266
- hızlı para kazanmanın yolları14
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- tüm mahlukatın cenneti yaşayacak olması3
- kürtçülük5
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim6
- ingiliz aksanı6
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- ktç abinin çaylak olması5
- herzevekil'in biraz şey olması6
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası7
- cemevinde hain kemal sloganları8
şu sıralar facebook'Laşan bir kitle tarafından amacından saptırılarak kullanılmak suretiyle ırzına geçirilmekte olan profesyonel networking ve sosyal medya platformu.
işin garibi başta garipseyen ve muhtemelen neler olduğunu anlamaya çalışan yabancı kitle de bir şekilde alet olmaya başladı. sanırım bu anlamda onları da kendimize benzetmeyi başardık. bağlantılarınızdan en ketum olan falanca şirketin bilmem ne'si orta yaş üzeri ablayı gecenin bir yarısı olabilecek en sığ duyar postunun altında intern'lere laf anlatmaya çalışırken gördüğünüzde işin vehametini daha iyi anlıyorsunuz.
insanların profesyonel anlamda kendilerinden çok şirketlerinin göz önünde bulunduğu ve bir şekilde o şirketleri temsil ettikleri yerlerde daha az kişisel olmaları taraftarıyım. sonuçta bunları da yapabilecekleri başka sosyal medya platformları var, öyle değil mi?
işin garibi başta garipseyen ve muhtemelen neler olduğunu anlamaya çalışan yabancı kitle de bir şekilde alet olmaya başladı. sanırım bu anlamda onları da kendimize benzetmeyi başardık. bağlantılarınızdan en ketum olan falanca şirketin bilmem ne'si orta yaş üzeri ablayı gecenin bir yarısı olabilecek en sığ duyar postunun altında intern'lere laf anlatmaya çalışırken gördüğünüzde işin vehametini daha iyi anlıyorsunuz.
insanların profesyonel anlamda kendilerinden çok şirketlerinin göz önünde bulunduğu ve bir şekilde o şirketleri temsil ettikleri yerlerde daha az kişisel olmaları taraftarıyım. sonuçta bunları da yapabilecekleri başka sosyal medya platformları var, öyle değil mi?
Herkesin tedx konuşmacısı olduğu uygulama.
türkiye'de kullanıcı sayısı 5.838.393 olan uygulaması.
Heppi pörtdey.
Kedi canını senin.
Kedi canını senin.
Bugün kaç herif doğum günü mesajı attı sayamadım. Hiç birini de tanımam etmem. Bir tane bile kadın mesaj atmamış. Yahu burası iş bulma ağı mı eş bulma ağı mı?
tam olarak iş bulma platformu denemez çünkü çok fazla iş ilanı yoktur daha çok sosyal medya sitesi gibidir.
Facebook kafasinda takilanlari dogrudan sildigim, is bulma platformu.
Okunmamis 500 kusur tane mesaj var. %99 cv.
Okunmamis 500 kusur tane mesaj var. %99 cv.
kadınların dekolteli, askılı fotoğraflarla iş arayışı içinde bulunurken yüzlerce paylaşım, beğeni aldığı erkeklerin ise pek iplenmediği platform.
tırt eğitimlerde berbat selfieler çeken eğitmenler ve neden gençlere iş yok diye ağlayan yeni mezunlarla doludur.
tırt eğitimlerde berbat selfieler çeken eğitmenler ve neden gençlere iş yok diye ağlayan yeni mezunlarla doludur.
Facebook a dönüşmesine az kalmış sosyal medya şeysi.
Ticari sosyal medya.
nedense ik calisanlarinin ilah olarak goruldukleri, ik calisanlarinin da is arayan insanlara ustten baktiklarj platform.
bana is bulma konusunda firsat olusturmadi.
bana is bulma konusunda firsat olusturmadi.
iş bulabilmek umuduyla aktif olduğum, o süre zarfında da önüme geri zekalı insan kaynakları profesyonellerini düşüren platform. iş bulsam da şu grubun zeka seviyesi yükselse artık*.
Edit: buldum.
Edit: buldum.
Eğer yönetici, direktör değilseniz Pek bir numarası olmayan profesyonel platform.
Kim hangi şirkette işe başlamış, kimin doğum günü vs onu takip Edersiniz sadece.
Kim hangi şirkette işe başlamış, kimin doğum günü vs onu takip Edersiniz sadece.
premium üyeliğin aylığını 380 tl imiş. keriz silkeleyen sosyal mecra.
her ay 380 tl harcanarak seminere/kursa gidilse profesyonel ağınız daha çok genişler.
her ay 380 tl harcanarak seminere/kursa gidilse profesyonel ağınız daha çok genişler.
amacı dışında her şey için kullanılan platform.
babam yaşındaki adamlar mevkilerine güvenip, utanmadan asılıyorlar.
babam yaşındaki adamlar mevkilerine güvenip, utanmadan asılıyorlar.
Atanamayan tedx konuşmacılarının kendini tatmin ettiği yer. Tamam dostum sen en iyi mentor, patron, çalışan yada neyi istiyorsan osun ve çalışma hayatının lamborghini anahtarı da sende. Tamam anladık.
Ney millet oradan karı kız düşürmeye sohbetlere mi başlamış ? Vay arkadaş bende kariyerim için daha neler yaparım onun arastirmasindayim millet birbirine yürüyormuş oradan hunharca.
Kardeşim siz gerizekâlı mısınız? Neden geçen etkinliklerinizi buradan haber veriyorsunuz; "şunu şunu yaptık" diye? Gelecek etkinlikleri söyleyinde katılalım amk öyle değil mi?
insanların cumartesi pazar geceleri bile 12-1 de online olup dakikalarca kaldığı, tanışma mesajlasma arkadaş arama sitesine dönüşen platform.
üyeyim ama nasıl kullanılıyor hâla çözemedim.
Hayatımda gördüğüm en aptalca premium satma mesajlarını gönderen ortam. Neymiş profilim dikkat çekiyormuş, onlarca insan bakmış hadi bak bakalım kimlermiş. Ulan 2 ay tinder kullandım da tinder bile böyle sunmadı avantajlı paketlerini. Bir de iş dünyasının feysboku.
aslında iş hayatı için son derece önemli bir mecra. bu mecrada sadece iş çevrenizi genişletmekle kalmaz profesyonel bilgi ve tecrübenizi de paylaşımlar (bkz: https://mehmetortac.com/l...ini-bulmasi-icin-7-oneri/) aracılığıyla çevrenize gösterebilirsiniz. inanın uzun vadede kişisel markanızı iyi bir yatırım olacaktır.
teknik birikim ve altyapı yerine ambalaja verilen değerin ve harcanan emeğin akıllara zarar olduğu, ekseriyetle pazarlamacıların sözümona kariyerlerini pazarlamaya çalıştıkları bir sosyal medya platformu.
Kapital kapital kokan bir microsoft sitesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar