bugün
- true'nun çaylak olması17
- kemalist dünya22
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet13
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek2
- antalyada üşümek3
- kadir inanır17
- türk soyu ve arap soyu birdir9
- aşk3
- hiçbir şey yapmadığınız halde aşık olan erkekler3
- fatsalı kadir'in yeşilçam'a uzanan hikayesi2
- velvet28
- ispanya'nın uruguay'ı elemesi2
- üniversitelerin gereksiz olması13
- evagreen2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- yeni bir kitaba başlama sorunu3
- ona bir şey söyle9
- israil6
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- aile evinde yaşamak13
- 2026 dünya kupası27
- sedat pekmez21
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- yazarların iyi olduğu konular9
- sözlüğü bırakmak istemek8
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- salak erkek neden bu kadar çok8
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- futbol21
- galatasaray lobisi11
- seri gizli artı oy veren melek7
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- a milli futbol takımı'nın dünya kupası ndan dönüşü2
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek5
- anın görüntüsü17
- memesi güzel olan bir kadını alıp çıkacağım4
- birader yazar olmak12
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- hızlı para kazanmanın yolları14
- özlü sözler5
- 26 haziran 20266
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil4
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- arapça okuyabilen yazarlar3
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
son günlerde 'işsizim, arsız değilim, iş arıyorum' mesajlarının 'like' edilmesiyle anasayfada bir yığın işsizlik hikayesinin dolanmakta oldugu bir platform haline gelmiştir.
son gördüğüm paylaşımda arkadaş yaza evlilik planları yaparken şu an nişanlısınla ayrılma noktasına geldiğinden bahsetmiş. çünkü yaklaşık 15 bin tl üniversite geri ödemeli kredi borcu varmış ve GSS borcu da 700 tl'ye çıkmış. sonra kendini tanıtmış falan. bu samimiyet seviyesiyle iş aranmaz bence ya, her şeyin bir sınırı var.
son gördüğüm paylaşımda arkadaş yaza evlilik planları yaparken şu an nişanlısınla ayrılma noktasına geldiğinden bahsetmiş. çünkü yaklaşık 15 bin tl üniversite geri ödemeli kredi borcu varmış ve GSS borcu da 700 tl'ye çıkmış. sonra kendini tanıtmış falan. bu samimiyet seviyesiyle iş aranmaz bence ya, her şeyin bir sınırı var.
tuvalete ekmekle girenlerin hazin sonu.
Hollanda yasalarına göre tipsizlikten 6 ayları kesin ..
görsel
Kimlerin diline düştük be. Yorumları saymıyorum bile. Şu güruh sadece evde otursa, bazılarıda biraz sussa inanın ülke sakinleşicek.
Kimlerin diline düştük be. Yorumları saymıyorum bile. Şu güruh sadece evde otursa, bazılarıda biraz sussa inanın ülke sakinleşicek.
Buradan yürüyen insanlarımız da var. Gıda mühendislerine dönercilik teklifi geldiği de oluyor ne yapacaklarını şaşırınca, tabi sektör çok uzakta değil ama olsun teklif etmemek lazım absürd.
olum bu ne samimiyetsizlik ya resmen kuscam aq.
olum adam muhasebeci neler yazmış neler sanırsın harvard ekonomi mezunu.Modernizmin ve kapitalizmin bokunun çıktığı yer.
olum adam muhasebeci neler yazmış neler sanırsın harvard ekonomi mezunu.Modernizmin ve kapitalizmin bokunun çıktığı yer.
sağlam emek verilip düzgün kullanılırsa işe yarayan bir ağ.
türkiye'de de sanıldığından fazla kullanılıyor aslında. öğrenci arkadaşlar son yıllarına doğru yavaş yavaş profillerini düzgünce donatarak kariyer başlangıçlarına ufak da olsa bir yatırım yapmış olur.
türkiye'de de sanıldığından fazla kullanılıyor aslında. öğrenci arkadaşlar son yıllarına doğru yavaş yavaş profillerini düzgünce donatarak kariyer başlangıçlarına ufak da olsa bir yatırım yapmış olur.
samimiyetsiz bir yer. Allah'ın amatörlük akıyor insanların yüzünden.
umarım univercity yazmiyorlardir.
Herkesin title'ı aşağı yukarı şöyledir;
Siksukent univercity of Turkey Senior project manager of human resources management and sales executive real estate agency insurance broker (kh)
Siksukent univercity of Turkey Senior project manager of human resources management and sales executive real estate agency insurance broker (kh)
Is bulma konusinda Kariyer netten daha etkilidir.
Beyaz yakalı sexting otağıdır.
6 iş teklifi aldım. 4 beyaz yakalı hatun götürdüm. Hey gidi gençliğim.
6 iş teklifi aldım. 4 beyaz yakalı hatun götürdüm. Hey gidi gençliğim.
Ego tatmin sitesi resmen yakında anneler kizlarina buradan damat bakarlarsa şaşırmam.
Bu gün gittiğim mülakatta insan kaynakları yöneticisinin güya bimiyormuşçasına bizlerden yardım alarak tahtaya bilumum sosyal medya mecralarini yaztiktan sonra üzerlerine koca bir çarpı atıp bunlar size hiç bir katkı sağlamaz zaman kaybı. Linkedin kurun telefonunuza benim 7 bin tane takipcim var. Deyip kendince hava attığı iş dünyasıyla iletişimi sağlayan sosyal paylaşım platformu.
çok senelerdir ara ara baktığım platform. şimdilerde paylaşım, pardon sharing delisi türk kullanıcılar tarafından facebook'a dönüştürülen platform aynı zamanda. bakkalın dahi CEO olduğu, stajyerin Human resource proffessional intern şeklinde kendisini tanımladığı yer. ek olarak ingilizce bilginiz zayıfsa ünvan veya kademenizi türkçe yazın kimse sizi ayıplamaz.
Kullandığım ve faydasını ancak mezun olduktan sonra görebileceğime inandığım uygulama.
Yeni nesil kartvizit.
türkiyede işe yaramayan,
en çok yazılan kelimenin "bağlantılarıma" olduğu
yurtdışında ise headhunter ve recruiterların cirit attığı platform.
türkiyede insan kaynaklarında çalışanların gidip yurt dışındakileri taklit etmesinde baya aracı olmuş bir business network platformu diyebiliriz.
en çok yazılan kelimenin "bağlantılarıma" olduğu
yurtdışında ise headhunter ve recruiterların cirit attığı platform.
türkiyede insan kaynaklarında çalışanların gidip yurt dışındakileri taklit etmesinde baya aracı olmuş bir business network platformu diyebiliriz.
Profilime bakanları bana anında yetiştiren ispiyoncu uygulama,site.
Kızın haberi yok herhalde günlük ziyaret ediyor. Swh
Kızın haberi yok herhalde günlük ziyaret ediyor. Swh
kısaca çalışan facebook'u olarak tanımlanabilir.
anlayamadığım bir sosyal medya kuruluşudur.
gereksiz resmi gibi gelen bir sosyal ağ. daha çok iş ağı gibi. siteye girince kendimi mesaide gibi hissediyorum.
Bu sitede çalışanlar yöneticilere bir yalakalık yapıyor aklınız durur.
Bunun doğru okunuşuna benim yabancı dilim yetmedi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar