bugün
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği8
- asimilasyon harika bir şey5
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- uludağ sözlük evreni11
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- evliliğin anlamı5
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın3
- yatırım fonu3
- fenerbahçe10
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- tayyip in yakın korumaları2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj3
- kadın olmanın avantajları16
- düşük zeka belirtisi3
- saraca finch house2
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- nervio22
- günaydın4
- gençlerbirliği6
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- 16 ağustos 20262
- g i l d e d l i l y18
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- yaşamak istenilen şeyler10
- hayatın kuralları9
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- ağlayarak 31 çekmek2
- türkiye'ye geldim11
- kurtar bizi müsavat16
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- geceye bir şarkı bırak10
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- penisi seks objesi olarak görmek7
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- kankadan sevgili olur mu5
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- alevi kızların alev alev yanması13
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- okan buruk9
- iremga31
- anın görüntüsü28
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kürtsüz türkiye4
(bkz: lg e400)
3d teknolojisini üreten geliştiren ve diğer firmalara belli fiyatlar karşılığında satan eletronik devidir.
(bkz: lg p725)
özellikle monitör jonusubda rakiplerinden bir hayli önde olan güney kore firması.
(bkz: lg c2500)
(bkz: lg 32ls3450)
(bkz: lg 42lm640s)
ucuz lcd markasıdır.
teknoloji mağazalarında o kadar 3d tv gördüm, lgnin cinema 3d si kadar etkili 3d görüntü veren tv görmedim.
(bkz: lg optimus g)
84 inçlik yeni ultra hd tv' nin tanıtım reklamında 1:06 dk daki sakallı adam kesin türk. adam alev topunu görünce peşpeşe üç sefer amk sıraladı. "şaka lan şaka" dediklerinde ise "sikerim sizin yapacağınız işi ben gidiyom" tarzı bi tribi var. kesin bizden, afferim la.
enteresan şekilde 40 inç ekran televizyon üretmeyen şirkettir. yer sorunu olan ve 42 inç koyulacak yere büyük gelecek müşteriler ne yapacaklar merak ediyorum...
Led televizyon'da çığır açan marka.
Telefon olarak hep mesafeli yaklastigim markaydi ama once led tv aldim memnun kalinca da telefonunu aldim. iyi ki de almisim. Tv kumandasini telefon uzerinden yapmak insani uzay yolunda hussettiriyor. Enerji kalkanlarini indir.falan diyesiniz geliyor o derece keyifli.
ıps ekranın geliştiricisidir. lg marka cep telefonları android os öncesinde java bazlı os kullanıyordu ve sistemi ile değil telefonlarını dizaynları ile iddaalı bir şekilde satmaya çalışıyordu.
android sistemi ile kendisine pazarda yer edinmiş ve mobil telekomünikasyon devleri arasına girmiştir.
samsung ile hemşeridir.
android sistemi ile kendisine pazarda yer edinmiş ve mobil telekomünikasyon devleri arasına girmiştir.
samsung ile hemşeridir.
Birçok kalem üründe başarılı marka,
G2 gibi bir mükemmel cihazı üreten firma.
(bkz: lg g pad 8 3)
(bkz: lg 55la860v)
satın aldığımızdan bu yana hiç sorun çıkarmadan, takır takır çalışan ürünlerin üreticisi olan marka.
bir bilgisayar monitörümüz, bir adet lcd tv'miz var, bir kere bile sorun çıkarmadılar bize. çamaşır makinesi de yıllardır tık demedi, ki samsung'un envai çeşit ev aletinde sorun çıktığını çeşitli yerlerde duyuyorum. yakın zamanda telefonlarına da göz dikeceğim gibi duruyor.
fanboy olanlara, markalar üzerinden küfür edecek noktaya gelenlere çok kızıyorum amma, bu marka beni hiç pişman etmedi arkadaş. umarım etmez de.
bir bilgisayar monitörümüz, bir adet lcd tv'miz var, bir kere bile sorun çıkarmadılar bize. çamaşır makinesi de yıllardır tık demedi, ki samsung'un envai çeşit ev aletinde sorun çıktığını çeşitli yerlerde duyuyorum. yakın zamanda telefonlarına da göz dikeceğim gibi duruyor.
fanboy olanlara, markalar üzerinden küfür edecek noktaya gelenlere çok kızıyorum amma, bu marka beni hiç pişman etmedi arkadaş. umarım etmez de.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar