bugün
- beyazsemsiyeliyabanci40
- yorgun mermi25
- satranç haram yasaklansın7
- gammazlama yapmamak11
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- sözlükteki vatan hainleri4
- çağrı isimli yazar4
- haysenin1212
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- aziz yıldırım9
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yaz geceleri4
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz7
- bu köyden olsam ne olacak8
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- bir gün bana kudüs valiliğini nasip et2
- toplu taşıma3
- gina carano13
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- sydney sweeney'in memeleri3
- en gey özelliğiniz15
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- iş hayatının kişiyi sıradanlaştırması2
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- yapay zeka moderatörü14
- tai lung2
- zaman baba5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- ormanda jaguar saldırısı karşısında yapılacaklar2
- diamond bosphoruss denen yazar7
- başlık tsunamisinde boğulan kaliteli entry2
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- anın görüntüsü21
- sözlüğün kırbacı8
- katatespizartmasi15
- kavgacı yazarlar3
- isimsiz orospu çocukları3
- baba olmak istemeyen erkek4
- karton toplayan çocuk4
- melis sezen'in memeleri3
- buddy dude17
- heyt bea2
- kilis2
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
Urducada lan demek sik demektir.
yani penisin adına lan deniliyormuş.
yani penisin adına lan deniliyormuş.
Hayat kurtarıyor resmen Küfürden hemen önce ağıza alınıp zincirleme tamlama küfürlerimizin hızını asgariye çekiyor.
Sevilen bir hitap şekli. Evet.
Sadece Samimi olduğum insanlara karşı kullandığım kelime. Geçenlerde dedeme dedim sayma onu,o yanlışlıkla oldu. *
anadoluda la diye karsilik bulur. lan a gore daha kibardir. bir de arapcada ki la olan ve hayir anlamina geleni vardir.
Anneme " lan ne demek anne " diye sormuştum. Oda bana " Lütfen Arkadaşım Nolur " demek diye açıklamıştı. Acı gerçeği 4 gün sonra dayım dan öğrenmiştim.
Eşek demekmiş ya la. @16
(bkz: hassktr rıfat abi)
(bkz: hassktr rıfat abi)
Bir hakaret kelimesi.
Oğlanın kısaltmasıdır. Herhangi bir hakaret içermemektedir.
bundan 2-3 yıl önce olmuş bir olay bu. iki kuzenim ve ben oturuyoruz. kuzenlerimden biri o zamanlar 4-5 yaşında (ki kendisine canavar diyoruz), diğeri benimle yaşıt ve ben o yaşıt olanla sadece bakışarak anlaşacak kadar yakınım (bazen öyle işe yarıyor ki anlatamam) (b: yaşıt kuzenim, c: canavar, s: ben)
(b o sıralar canavarı 'sarı benim ablam, büyük o benden' diye kandırmaya çalışıyor, canavar da dalga geçerek 'hayır yaşıtsınız siz hatta sen bir gün büyüksün ondan' diyor ama ucundan ucundan da inanmaya başlıyor.)
s: bitanem b abin seninle dalga geçiyor, şaka yapıyor. inanma o benden tamı tamına 24 saat yani 1 gün büyük. böylece yaşıt oluyoruz. tıpkı seninle d gibi (d kendisinden 20 gün büyük başka bir kuzenimiz)
c: biliyorum sarı... *
b: yahu ablacığım neden beni büyük gösteriyorsun ki? kabul et işte büyüksün benden!
s: allah aşkına 1.70'sin b. utanmasan ayağıma ip bağlayıp uçuracaksın beni, gelmiş büyüksün deyip leblebi kadar çocuğun kafasını çorbaya çeviriyorsun.
b: (dayılanarak) ne diyon lan sen?
c: (ilk defa duyduğu lan'dan şoka uğramış gözlerini kocaman yaparak) lan ne demek?
s: (sinsi bir gülümsemeyle hıh açıkla şimdi bakışı)
b: (adeta kedi gibi) laaaan? eee lan şey... şey lan... eee... hani bilgisayarda internete giriyoruz ya işte o girmemizi sağlayan ağ adının kısaltması (ne oldu canım? açıklama mı duydun bakışı)
s: (şanslı pislik -.- bakışı) cidden lan o muydu?
b: kih kih kih kih evet ^.^
annesi kadir gecesi doğurdu desem ertesi gün ben doğdum. oradan da tutmuyor mübarek...
(b o sıralar canavarı 'sarı benim ablam, büyük o benden' diye kandırmaya çalışıyor, canavar da dalga geçerek 'hayır yaşıtsınız siz hatta sen bir gün büyüksün ondan' diyor ama ucundan ucundan da inanmaya başlıyor.)
s: bitanem b abin seninle dalga geçiyor, şaka yapıyor. inanma o benden tamı tamına 24 saat yani 1 gün büyük. böylece yaşıt oluyoruz. tıpkı seninle d gibi (d kendisinden 20 gün büyük başka bir kuzenimiz)
c: biliyorum sarı... *
b: yahu ablacığım neden beni büyük gösteriyorsun ki? kabul et işte büyüksün benden!
s: allah aşkına 1.70'sin b. utanmasan ayağıma ip bağlayıp uçuracaksın beni, gelmiş büyüksün deyip leblebi kadar çocuğun kafasını çorbaya çeviriyorsun.
b: (dayılanarak) ne diyon lan sen?
c: (ilk defa duyduğu lan'dan şoka uğramış gözlerini kocaman yaparak) lan ne demek?
s: (sinsi bir gülümsemeyle hıh açıkla şimdi bakışı)
b: (adeta kedi gibi) laaaan? eee lan şey... şey lan... eee... hani bilgisayarda internete giriyoruz ya işte o girmemizi sağlayan ağ adının kısaltması (ne oldu canım? açıklama mı duydun bakışı)
s: (şanslı pislik -.- bakışı) cidden lan o muydu?
b: kih kih kih kih evet ^.^
annesi kadir gecesi doğurdu desem ertesi gün ben doğdum. oradan da tutmuyor mübarek...
türkçede böyle saçma bir ünlem olmasaydı ne yapardık acaba diye çok düşünüyorum bazen, oğlum bizim varımız yoğumuz "lan" üzerine.
severken: "lan gel buraya, ısırırım seni"
kızarken: "ne diyorsun lan sen"
araştırırken: "lan neydi o ya?"
tarif ederken: "lan oğlum, kavşak göreceksin oradan dön işte"
hatırlamazken: "lan onun ismi neydi ya?"
kaliteden bahsederken: "lan malı bir gör dibin düşer"
baştan savarken: "lan oğlum bırak onları"
kalitesizlikten bahsederken: "lan oğlum boş iş onlar"
ulan lan olmasa ne yaparız diye bazen düşünüyorum harbi lan çok yalnız hissediyorum.
severken: "lan gel buraya, ısırırım seni"
kızarken: "ne diyorsun lan sen"
araştırırken: "lan neydi o ya?"
tarif ederken: "lan oğlum, kavşak göreceksin oradan dön işte"
hatırlamazken: "lan onun ismi neydi ya?"
kaliteden bahsederken: "lan malı bir gör dibin düşer"
baştan savarken: "lan oğlum bırak onları"
kalitesizlikten bahsederken: "lan oğlum boş iş onlar"
ulan lan olmasa ne yaparız diye bazen düşünüyorum harbi lan çok yalnız hissediyorum.
Kaba bir seslenme şeysi. Cevap olarak " ne var ulan at uzvu" denilebilir.
LütfenArkadaşımNolur.
lain den turemis sözcük. aşağılık kimse anlami vardir.
selam ve dua ile inşallah caylaklik biter.
selam ve dua ile inşallah caylaklik biter.
Şaşkınlık anında yada bir şeye tepki vermek anında laaaan şeklinde biraz uzatırak söylenmesi güzel olan Tümcedir.
iştirak olunan görüştür, kullanmaktan imtina edile.
lan demesek. : )
dümdüz mıymıy bir şarkı.
bi şeyi de abartmayın.
bi şeyi de abartmayın.
Spotify'ın "parayı veren düdüğü çalar" dediğimiz çalma listelerine girebilecek bir zeynep bastık şarkısı.
ilk kez zeynep bastık dinlettiren parça. Güzel seslendirmiş. Lan kelimesi kullanılmasa baya kaliteli bir eser. Şu kelime basitleştirmiş şarkıyı.
https://youtu.be/-O22D3EV6G0?si=6X7Q4jp0h1rOoVC_
https://youtu.be/-O22D3EV6G0?si=6X7Q4jp0h1rOoVC_
Dağişik ve keleş şarkı; fakat bu Zeynep denen kamilenin iticiliğini azaltmıyor. Mabel denen Fatih kamili şarkı konusunda çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Basit olan güzeldir; ama şarkının adının "lan" olmasını şöyle hayal ediyorum:
—Şarkının adı ne?
Gülerek ve teltik teltik olanca muzip gülümseyişiyle Mabel Matiz:
—Lan!
—Ne?
—Lan :-)
—Şarkının adı ne?
Gülerek ve teltik teltik olanca muzip gülümseyişiyle Mabel Matiz:
—Lan!
—Ne?
—Lan :-)
güncel Önemli Başlıklar