bugün
- yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle12
- sıla bebeğin üzerinde 42 tane diş izi çıkması11
- sokak ortasında 31 çeken adam11
- saraca'nın karizmatik otomobili14
- incel16
- akşam yemeği18
- uludağ sözlük playboyu8
- kimsenin vajinasıyla ilgilenmiyorum13
- sözlük yazarlarının takip edilme anıları12
- anın görüntüsü18
- inci sözlük8
- kızıl goncalar dizisini izleyen sözlük erkeği10
- menuet15
- herkese sevgiyle yaklaşan tip13
- ben albay kemal artık veda etme zamanı geldi8
- klarnet calan sarapci koala 614
- true abi9
- kadınla hesap ödeme kavgasına girişmek12
- önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi20
- bim yerine migros'a gitmek11
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi34
- sözlük erkeklerinin 1 60 boyunda olması14
- dinlenme tesisleri11
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması16
- kadınların hafif şiddetten hoşlanması9
- bik bik vs kuresel ikinma38
- gelinlik9
- roka yedim ölür müyüm16
- sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak26
- kahvaltıya davet edilmek12
- bugün arabama binen mini şortlu küfürbaz kız11
- türkiyede kadın olmanın zorlukları9
- evlenmelik sözlük erkekleri12
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek12
- beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması25
- yemeklere soğan koymak11
- yazarların almanca seviyelerini gösteren cümle9
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri20
- sözlükte yazmasını istediğiniz ünlüler13
- türklerdeki ermeni kompleksi10
- türkiyede festival basılsaydı ne olurdu11
- incel olanların gereksiz ağlaması12
- izmir12
- yarın sabah işe gidecek olmak13
- kızın kafasını kesip intihar eden genç35
- burun estetiği11
- 79 yaşındaki inşaat işçisinin ölmesi13
- nervio11
- 65532111
- bir erkek bir kıza neden sürekli çok güzelsin der19
entry'ler (1631)
son zamanlarda evden is yapabileceğim is ilanlarına bakıyorum. icersinden en güven veren bir ilan buldum derken o da digerleri gibi güven vermedi maalesef. avi butik internet sitesi var, isin nasil yapilacagini ve ne kadar para kazanacagini guzelce anlatmış, ben de etkilenip whatsaptan basvuru yaptim. istenilen evraklarda kimligim de var. kimligini vermezsen isi göndermeyiz diyorlar, peki ben sana güvenip nasıl kimliğimi vereyim ? bir ton soru sorduktan sonra bana vergi levhasini atti. guven probleminiz varsa burdan bizi arastirin dedi. iyi güzel,ama GiB den baktığım da vergi levhası çıkmadı. mali müşavir bir arkadaşa da sordurduk o da boyle bir kayit bulamadi. whatsapp tan yazdım. dedim böyle böyle... cevap yok. vel hasıl evden iş yapmak sanırım bir hayal. üç kuruş para kazanalım derken kimliğimiz çalınacak sonra göreceğiz curcunayı. avi butik ten is bakanlar icin aydınlatıcı olması temennisiyle
bu nasıl bir hayal alemidir. insallah hayaldir, o iş ayranla olacak iş mi...
şu ara hafta sonları yapılamayacak eylem.
zaman çok kötü, evlilik teklifi etmeyen erkek parası olmadığı için de etmiyordur belki.. bir de öyle düşünün..
büyükçekmece de kız arkadaşınızla çay içip sohbet edebileceğiniz mekanların sıralı tam listesidir.
ALO 170 aranır, tazminat alinarak nasil isten ayrilinir sorularak bilgi alinir.
Taksilerin yogun oldugu saatlerde bitaksi kullanan erkeklerin çağrılarına cevap verilmez, kız kullanıcılara ise şimşek hızıyla cevap verilir. inanmayan her kim varsa test edebilir. şahsen ben bir erkek olarak yaşayarak test ettim.
yanında soğuk ayranı, dürümün içine nar ekşisi ve bol limon katılmasıyla yemeyip yanında yatılacak cinsten bir yiyecek. sipariş ettirir.
bayramları boşa çıkarıp kütüphanede kitap okumak.
afferin lan size diyeceğim başlık. çikolatalar hazır ancak para daha ayarlamadım. 5 tl mantıklı geliyor ancak yasadigimiz muhitte cok cocuk var. ben de bozukluk yapacağım. 1 TL ideal.
bekara karı boşamak kolayyyy sözüyle eşdeğer bir başlık.
sorumluluk duydugun her ne varsa o isi hallet, baska turlu siksen gecmez o sıkıntı.
istanbulun ilçesi. amk yerinde ne gece ne gunduz ses eksik olmaz. gecenin şu saatinde bile balkonda konusan mı dersin , sokaktan dakkada bir geçen motorları mı dersin, yandaki tekstilcinin gurultulerini mi dersin... hangi birini sayayım amk
torpili olmamasıdır.
kiraların ucuz olduğu, hemen hemen her duvarda bıyıklı adamların afişlerinin asıldığı,aynı memleketten olan insanların bir sokağı boylu boyunca doldurduğu,sokakların her an karıştığı,1 saniye öncesiyle 1 saniye sonrası arasında sıklıkla büyük farklar olduğu, garip bir mahalle.
tekirdağ istanbul seferi yapan arac 1 saat once dondurma, ve 30 dk once de kahve ve bisküvi ikramı yapmıştır. yolculuk süresi ise 2 saattir. daha ne diyeyim. 10 dakikalık yol bile olsa bu ikramı yaparlar. helal.
kağıda sarılmış ev tozudur.
dipnot: tamamı içilememiştir.
dipnot: tamamı içilememiştir.
bim in moderasyonunu sorgulamak kimsenin haddine değildir!!!
moderasyonumu beğendiniz mi diyerek onaylanma ihtiyacı hissedilmiştir. hissedilmemeliydi. evet.
çoh iyi çoh da güzel oldu amma fekat ve lakin ki öyle değildir. benim yorumlarım bu gadehhh