bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz32
- islamda namaz yoktur9
- kombinlerin efendisi5
- portakallı revani5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması7
- 0 0 719
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım11
- anın fotoğrafı8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri24
- benkimki9
- enayimiknatisii22
- motorin3
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- royall stars2
- gocu29
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- türkiye8
- yaşar dinleyen erkek8
- kırmızı tuborg2
- hamas2
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- avm gezme kültürü7
- humus3
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- seyyid kutub4
- tuğralı doblo3
- bir dönem popüler olan bölümler2
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- kendin gibi biriyle olmak4
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- kahvaltı9
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- günün en güzel kızı3
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- boyumun 2 cm kısalması22
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- beşiktaş9
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
ceyhun yılmaz şovdan ayrılınca programın yarısı kesilip atılmış gibi olmuştu.geri döndü mü bilmiyorum.
an itibariyle saçmalayan hatun. bilerek saçmalıdığı çok belli.
beni çok güldüren, çocuklara özgü bir saflıkla ceyhun'un sorularını yanıtlayan komik insan.
kupacı ismini yayınlarda kupa dağıttığı için alan,yayınlarda çok bağıran neşeli şahsiyet.aynı zamanda kendileri ceyhun yılmaz show dinleyecisi olarak katıldığı proglamlardan sonra ceyhun yılmaz ın yanında yer almaya başlamıştır.
o ses o vücuttan çıkar mı söylenesi hatun.
dün geceki programda ekşi sözlüğü okuduğunu söylemiştir kendisi, fakat uludağ sözlükten bahsetmemiştir okumuyorsa yazık okuyupta söylemediyse ayıp... hee ayrıca da seviyoruz kendisini ...
an itibariyle medya kralı'nda konuk olarak bulunan tatlı, komik yaratık.
an itibariyle etrafa benim bu programda ne işim var bakışları atmaktadır. masadaki konuşmayan tek konuk, belki de konuşamayan. *
ceyhun yılmaz'ın twitter'dan paylaştığı mesajlarla tanınabilecek arkadaştır.
türkiye' nin şüphesiz en seksi oluşumlarından biridir. adeta her uzvu "ben dişiyim" diye bağırıyo.
(bkz: analar neler doğuruyor)
(bkz: analar neler doğuruyor)
çok sevdiğim kadındır. öyle bir kız arkadaş istiyorum ben.
seçim zamanı tanışmıştım efendim kendisiyle.melih gökçekle yaptığı hayali diyalogları anlatırdı seçim propagandası olarak.özellikle
"eyyyy ankara halkı" diye başlayan konuşmaları bu bünyede hep izler bırakmıştır.
fakat kendisi üniversiteyi kazandıktan sonra ayrılmıştır programdan.şimdiyse konçerto diye bi program yapmakta ceyhunla fakat o eski tadı yakalayamadılar bir türlü.
"eyyyy ankara halkı" diye başlayan konuşmaları bu bünyede hep izler bırakmıştır.
fakat kendisi üniversiteyi kazandıktan sonra ayrılmıştır programdan.şimdiyse konçerto diye bi program yapmakta ceyhunla fakat o eski tadı yakalayamadılar bir türlü.
sesi inanılmaz derecede sevimli olan kadın. baygın ses tonu kendisine çok yakışır. sıkça kullandığı kelime saçmalamadır.
saçmalamanın en çok yakıştığı kızdır kendisi.
an itibariyle coşturmaktadır. yok böyle bir şey.
mükemmel bi ses tonuna sahip olan, ceyhun yılmazla birlikte her cuma saat 00.06da konçertoyu başlatan kızımızdır, pek bi tatlıdır.
sesi cins ve kaprisli bir kızı andıran, ama yüzünün süper güzel olduğu radyocu kişilik...
dün ekşi sözlük diyerek bizi unuttuğunu anladığımız ve üzüldüğümüz insandır.arada bizi de hatırla kupacı.
her yayına sarhoş çıktığını düşündüğüm lapacı aman kupacı kız. an itibariyle yine yayındalar*.
dinleyici olarak bağlandığı yayınlar sonrası stüdyoya sızıp radyocu koltuğuna erişmiş ve ceyhun'un kankası olmuş pek eğlenceli , çok sevimli kız çocuğu.
Taksi sanarak bindiği aracın taksi olmadığını anladığı an 'niye sarısın?' sorusuyla araç sahibine hiddetlenecek kadar deli, serseri, cancağız.
Taksi sanarak bindiği aracın taksi olmadığını anladığı an 'niye sarısın?' sorusuyla araç sahibine hiddetlenecek kadar deli, serseri, cancağız.
dinlerken gülümsemekten kendimi alamadığım hatun kişisi.
best fm'i dinleme nedenlerimden biri. dinledikçe keyifleniyorum bu kızı ya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar