bugün
- bu koyden olsam ne olacak13
- bir kilo patatesin 50 lira olması6
- true'yi eskorta emanet etmek10
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı6
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- reis olmasaydı ismimiz gocutakis uğurtakis olurdu4
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu5
- yeni parti31
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- tai lung6
- hastane randevusu5
- kuteybe bin muslim3
- dünyaya nur gelecek3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- opel rekord3
- kasiyer kıza nasıl açılırım20
- tepenin gözleri filmindeki seks sahnesi3
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- benzetildiğiniz ünlü10
- insan olmaya ceyrek kala18
- adnan oktar9
- türkiye chp ile dünya devi ülke olacak2
- tarihin en başarılı sporcusu4
- true'nin üzerine şişme kadın atmak2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- burnu olmayan insanla sevgili olmak2
- nasıl gidiyor hayat6
- yeni parti'nin logosu4
- sözlük yazarlarından aforizmalar2
- güne bir şarkı bırak6
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse2
- büyük sözü dinlememek5
- rakı tokuşturan tipler5
- namazında niyazında erkek3
- hırt10
- topluma nasıl faydalı olunur3
- cumhuriyet halk partisi16
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- chp nin camileri ahır yapması4
- bik bik sözlüğün kraliçesidir4
- goku vs sarı şeker2
- barış yarkadaş8
- güne bir soru bırak5
- ronaldo vs messi2
- enayimiknatisii4
- manyak bey birader ne yapıyor sorusu2
- özlü söz3
- bu mudur yani2
- true ahlaksızlığı6
kanal 1 in dünya kupası için hazırladığı renkli program. renkli çünkü ümit aktan var, ahmet çakar var, tahminci abi tolga var. bu üçünün de ortak yanı teşbihsiz, tasvirsiz, abartısız cümle kuramamaları. * * bu portekiz var yaa, iranı teomanın parçası gibi yapar, paramparça böyle! * bu iran amerikaya kafa tutmuş ülke, portekize mi kafa tutamayacak yani? *
ümit aktan' ın rengarenk ceketleriyle parladığı program.
bazı takımların aldıkları ve her türlü durumda başkalarına laf söylemek için kullandıkları,ne hikmetse bir türlü kendi çaplarında önemini yitirmeyen deyiş.
24 haziran 2006 arjantin meksika maci sonrası kafasında meksika şapkası, üstünde arjantin forması ile programa başlayan aslan* lakaplı iddaacı baba'nın ahmet çakar'a "ne oldu yavru kuşum ?" tarzındaki bakışlarıyla beni benden etmiş program.
tolga alpaslan'ın 24 haziran arjantin maçına yaptığı arjantin bahsinin yatmasıyla programda agrasif tavırlar sergilemesine neden olan program.
maç sırasındaki bağlantı kesintilerini, iğrenç maç sunuşlarını, hele hele ömer üründül de varsa yorumcu olarak, maçtan sonra izlenip maç esnasında yüklenen stresi atabilen programdır, helal olsundur.
tahminci abi arjantin forması ve meksika şapkasıyla çıkınca evcek yarmış, geçirmiştir. şapkanın altından ahmet çakara attığı bakış ise süperdir, az da olsa haklı çıkmanın verdiği üstünlük hissi içerir, verdim mi eline şimdi demesini bekler insan, bekledim de, demedi tabi. yaptıkları bu abukluğa kendilerinin de gülüşleri daha bir renkli, matrak yapmıştır olayı. zaten ilk programdan anladık sorunun kalite olmadığını, alıştık da böyle napalım!
beklenen olmuş, ahmet çakar ve tolga alpaslan, bir sonraki maçlar için de ters tahminler yapmıştır. biri crouchla dalga geçerken, diğeri; riquelmeyi pablo aimarı topçudan saymayan olanı, maçın yıldızı seçmiştir.
ömer üründülü aradı bu akşam gözlerim, kollektif bir uyum göremedim bu sebepten! yok yok olmuyor, bloglarım arasında pas trafiği aksıyor, çağdaş bir vücuda erişemiyor, modern izleyiciliğin gereklerini yerine getiremiyorum onsuz.
tahminci abi arjantin forması ve meksika şapkasıyla çıkınca evcek yarmış, geçirmiştir. şapkanın altından ahmet çakara attığı bakış ise süperdir, az da olsa haklı çıkmanın verdiği üstünlük hissi içerir, verdim mi eline şimdi demesini bekler insan, bekledim de, demedi tabi. yaptıkları bu abukluğa kendilerinin de gülüşleri daha bir renkli, matrak yapmıştır olayı. zaten ilk programdan anladık sorunun kalite olmadığını, alıştık da böyle napalım!
beklenen olmuş, ahmet çakar ve tolga alpaslan, bir sonraki maçlar için de ters tahminler yapmıştır. biri crouchla dalga geçerken, diğeri; riquelmeyi pablo aimarı topçudan saymayan olanı, maçın yıldızı seçmiştir.
ömer üründülü aradı bu akşam gözlerim, kollektif bir uyum göremedim bu sebepten! yok yok olmuyor, bloglarım arasında pas trafiği aksıyor, çağdaş bir vücuda erişemiyor, modern izleyiciliğin gereklerini yerine getiremiyorum onsuz.
26 haziran 2006 italya avustralya macinın yorumlarında tolga alpaslan kuruyemişçi açacağını, italya için bu maçın çekirdek, çerez olacağını söylemesine, ahmet çakarın yarın akşam kangruyla geleceğim buraya cevabı çığırından çıkarmıştır, daha doğrusu yeni bir çığır açmıştır!
(bkz: masa da masaymış ha)*
portekiz-hollanda maçı sonrası tolga alpaslan'ın "bu skorda bazılarına kapak olsun" şeklinde inceden ahmet çakar'a laf sokmasının ardından durumu güçlükle kıvırmasıyla kahkahalarla güldüren dünya kupası programı...(bkz: sizin gibi gençleri telegolde görmek isteriz tolga bey)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar