bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- yeni parti39
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- parmak patates vs elma dilim patates7
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- soğan salatası6
- gece yatağın altından uzanan el5
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- cinleri olan sözlük kızı5
- en güzel sevişme13
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- iştahın kapanması7
- türkler barbar ve köpektir7
- nervio35
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- güne bir şarkı bırak14
- cin mısır kabilesi5
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- bu koyden olsam ne olacak18
- havanın buz gibi olması4
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak3
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- enayimiknatisii10
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- velvet53
- mercimek çorbası4
kanal 1 in dünya kupası için hazırladığı renkli program. renkli çünkü ümit aktan var, ahmet çakar var, tahminci abi tolga var. bu üçünün de ortak yanı teşbihsiz, tasvirsiz, abartısız cümle kuramamaları. * * bu portekiz var yaa, iranı teomanın parçası gibi yapar, paramparça böyle! * bu iran amerikaya kafa tutmuş ülke, portekize mi kafa tutamayacak yani? *
ümit aktan' ın rengarenk ceketleriyle parladığı program.
bazı takımların aldıkları ve her türlü durumda başkalarına laf söylemek için kullandıkları,ne hikmetse bir türlü kendi çaplarında önemini yitirmeyen deyiş.
24 haziran 2006 arjantin meksika maci sonrası kafasında meksika şapkası, üstünde arjantin forması ile programa başlayan aslan* lakaplı iddaacı baba'nın ahmet çakar'a "ne oldu yavru kuşum ?" tarzındaki bakışlarıyla beni benden etmiş program.
tolga alpaslan'ın 24 haziran arjantin maçına yaptığı arjantin bahsinin yatmasıyla programda agrasif tavırlar sergilemesine neden olan program.
maç sırasındaki bağlantı kesintilerini, iğrenç maç sunuşlarını, hele hele ömer üründül de varsa yorumcu olarak, maçtan sonra izlenip maç esnasında yüklenen stresi atabilen programdır, helal olsundur.
tahminci abi arjantin forması ve meksika şapkasıyla çıkınca evcek yarmış, geçirmiştir. şapkanın altından ahmet çakara attığı bakış ise süperdir, az da olsa haklı çıkmanın verdiği üstünlük hissi içerir, verdim mi eline şimdi demesini bekler insan, bekledim de, demedi tabi. yaptıkları bu abukluğa kendilerinin de gülüşleri daha bir renkli, matrak yapmıştır olayı. zaten ilk programdan anladık sorunun kalite olmadığını, alıştık da böyle napalım!
beklenen olmuş, ahmet çakar ve tolga alpaslan, bir sonraki maçlar için de ters tahminler yapmıştır. biri crouchla dalga geçerken, diğeri; riquelmeyi pablo aimarı topçudan saymayan olanı, maçın yıldızı seçmiştir.
ömer üründülü aradı bu akşam gözlerim, kollektif bir uyum göremedim bu sebepten! yok yok olmuyor, bloglarım arasında pas trafiği aksıyor, çağdaş bir vücuda erişemiyor, modern izleyiciliğin gereklerini yerine getiremiyorum onsuz.
tahminci abi arjantin forması ve meksika şapkasıyla çıkınca evcek yarmış, geçirmiştir. şapkanın altından ahmet çakara attığı bakış ise süperdir, az da olsa haklı çıkmanın verdiği üstünlük hissi içerir, verdim mi eline şimdi demesini bekler insan, bekledim de, demedi tabi. yaptıkları bu abukluğa kendilerinin de gülüşleri daha bir renkli, matrak yapmıştır olayı. zaten ilk programdan anladık sorunun kalite olmadığını, alıştık da böyle napalım!
beklenen olmuş, ahmet çakar ve tolga alpaslan, bir sonraki maçlar için de ters tahminler yapmıştır. biri crouchla dalga geçerken, diğeri; riquelmeyi pablo aimarı topçudan saymayan olanı, maçın yıldızı seçmiştir.
ömer üründülü aradı bu akşam gözlerim, kollektif bir uyum göremedim bu sebepten! yok yok olmuyor, bloglarım arasında pas trafiği aksıyor, çağdaş bir vücuda erişemiyor, modern izleyiciliğin gereklerini yerine getiremiyorum onsuz.
26 haziran 2006 italya avustralya macinın yorumlarında tolga alpaslan kuruyemişçi açacağını, italya için bu maçın çekirdek, çerez olacağını söylemesine, ahmet çakarın yarın akşam kangruyla geleceğim buraya cevabı çığırından çıkarmıştır, daha doğrusu yeni bir çığır açmıştır!
(bkz: masa da masaymış ha)*
portekiz-hollanda maçı sonrası tolga alpaslan'ın "bu skorda bazılarına kapak olsun" şeklinde inceden ahmet çakar'a laf sokmasının ardından durumu güçlükle kıvırmasıyla kahkahalarla güldüren dünya kupası programı...(bkz: sizin gibi gençleri telegolde görmek isteriz tolga bey)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar