bugün
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- kız troller6
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- çöp yanına torbada bırakılan kitaplar2
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- yazarların anlık durumları9
- çocuklar niye sünnet edilir7
- avokado yiyen insan8
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- mafya kızı olma isteği6
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kız kankanızı banyoda yıkar mısınız3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- boğaz ağrısı7
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- feminen erkek davranışları6
- eurovision song contest asia4
- tayt vs mini etek5
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- mersin de yolsuzluk soruşturmasında döviz ve altın2
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- özel sektör de çalışmak11
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- uludağ sözlük görükle ofisi3
- feminizm2
- şeker hastalığı9
- galatasaray büyüklüğü14
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- kalabalığı seviyor musunuz5
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- pontiac firebird2
- arkadaşlar bakar mısınız14
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
(#10531215) bu entrysinde bir şaheser yaratmış, yarım saat gülmekten kendime gelemedim. akşam akşam gülme krizinden öbür tarafa yollatacaktı beni.
8. nesil yazar değildir. bluevelve'ye pes etmemmiş daha yılmamış bıkmamış ölümüne giderler düşünen 7. nesil yazardır. az kaldı bluv çok az. bu nick altından tüm 1. 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. nesillere sesleniyorum. olum biz kaç bin kişliyiz lan . bu buluevelve spartalı mıdır lan? tırsmayalım çekinmeyelim. sarım sarım saldıralım. saydım tam 783 tane diğer nesilleri aşağılamak için başlık açmış. hadi millet birlik olup kenetlenme zamanı. etten duvar olma, birbirimizi cimdiklemeden pandiklemeden bluve hücum etme zamanı.
zeki arkadaşları başlık açmaya davet ediyorum. haydinnnnn..
zeki arkadaşları başlık açmaya davet ediyorum. haydinnnnn..
(bkz: daha adam akıllı götümüzün donmadığı gerçeği)
(#10517622)
yine yarmıştır. bu arada 8. nesil yazar, hoş gelmiş diyelim beyler.
(#10517622)
yine yarmıştır. bu arada 8. nesil yazar, hoş gelmiş diyelim beyler.
pipiciğim hakkında ileri geri konuşmaya devam ederse, kendisine çok kötü şeyler yapacağım.
(bkz: küçük şeyler)
-kukla
+kuklamam
-kuklaycaksın
+kuklamaycem
-kukletcem ben sana. dur sen.
(bkz: küçük şeyler)
-kukla
+kuklamam
-kuklaycaksın
+kuklamaycem
-kukletcem ben sana. dur sen.
küçük pipi seven yazardır.
umarım istediğini bir an önce bulursun..
umarım istediğini bir an önce bulursun..
(bkz: her seks muhabbetinde penisini öven abazan genç)
(bkz: götünde durmayan şortla dalgalı denize giren mal)
ergen psikolojisini müthiş bir şekilde anlatan yazar.
(bkz: götünde durmayan şortla dalgalı denize giren mal)
ergen psikolojisini müthiş bir şekilde anlatan yazar.
(bkz: master of puppets)
yunanca'da bebek anlamına gelen kelimedir. yanına bir de sahiplik eki "mou" getirirseniz işte o zaman çok tatlı olur bu kelime, daha bir can olur, söylenesi.
(bkz: karısıyla yaptığı seksi anlatan mal erkek/#9720675)
--spoiler--
ne haklısı olum, inmiyor ne yapim, ip bağla sallan, kopart domatese kazık yap o derece.
--spoiler--
güldürmüştür.
--spoiler--
ne haklısı olum, inmiyor ne yapim, ip bağla sallan, kopart domatese kazık yap o derece.
--spoiler--
güldürmüştür.
hayranlıkla takipteyim.. bir numara..
http://uludagsozluk.com/k...a%c4%9flayan-dindar-adam/
http://uludagsozluk.com/k...a%c4%9flayan-dindar-adam/
kolpacının hası yazar.
bırakın abeeem bu işleri. ufak hesaplar, masallaaa masallaa.
9 ocakmış bak. gönderdiğimiz hediyeleri iade etmiyor, 9 ocakta yenilerinin peşine düşmüş efendi.
dün gece paşalar gibi takıldın ama cıvırlarla. parası da bana girdi. hiç kusura bakmasın, 9 ocakta bi daha kutlayamam doğum günü falan. bi de kolpadan özür diliyo sempatik abin benim. keh keh. tamam lan kızmayın, şaka yapalım dedik ne var yani. içince sapıtıyorum. (bkz: öpüjem)
bırakın abeeem bu işleri. ufak hesaplar, masallaaa masallaa.
9 ocakmış bak. gönderdiğimiz hediyeleri iade etmiyor, 9 ocakta yenilerinin peşine düşmüş efendi.
dün gece paşalar gibi takıldın ama cıvırlarla. parası da bana girdi. hiç kusura bakmasın, 9 ocakta bi daha kutlayamam doğum günü falan. bi de kolpadan özür diliyo sempatik abin benim. keh keh. tamam lan kızmayın, şaka yapalım dedik ne var yani. içince sapıtıyorum. (bkz: öpüjem)
doğum günü 9 ocak olan yazar...
doğum günümün bugün olması şeysi kumdan kaledeki kolpa prens`in kolpasıdır efenim. ama ben dedim ona '' fazla içme dağıtıyon olum '' dedim. senin limitin iki çay bardağı biradır, 50 lik birayı bitirmeye uğraşma dedim. hani arkadaşlarının yanında içip hava atacaksan da, yalandan yere dudağını değidirip, kimse görmeden saksıya dök yarram dedim.
ama dün gece içmiş yine ibiş...
sabah bana msj attı. '' abi kankamla alem yaptık, kafam 1 milyon olmuş, tek başıma tek votkayı bitirip sızmışım '' dedi. '' sabah kalkıp lavaboya gittiğimde apartmanı ayağa kaldırdım abi '' dedi. '' benim kankam burnumun altına kedi bıyığı yapıp, yanaklarıma nokta koymuş, dudaklarıma da ruj sürüp, uzun uzun kirpikler çizmiş '' dedi. '' resmen tazmanya canavarının dişisi gibi olmuşum abi '' dedi. '' morelim çok bozuk şu an ağlıyorum, valla dün gece senin nick altına yazdığım yazıyı bile hatırlamıyorum abi '' dedi...
severim keratayı, kızmadım tabi. ama buradan onun adına şu özrü yapmak istiyorum ;
nick altıma gelip de sayfalar dolusu doğum günü tebrikleri yazan başta pulp fiction olmak üzere; ve tabi 100 lerce kutlama mesajları çeken diğer yazar arkadaşlardan özür diliyorum..
sarhoşun mektubu okunmazmış...hoş görün...
doğum günümün bugün olması şeysi kumdan kaledeki kolpa prens`in kolpasıdır efenim. ama ben dedim ona '' fazla içme dağıtıyon olum '' dedim. senin limitin iki çay bardağı biradır, 50 lik birayı bitirmeye uğraşma dedim. hani arkadaşlarının yanında içip hava atacaksan da, yalandan yere dudağını değidirip, kimse görmeden saksıya dök yarram dedim.
ama dün gece içmiş yine ibiş...
sabah bana msj attı. '' abi kankamla alem yaptık, kafam 1 milyon olmuş, tek başıma tek votkayı bitirip sızmışım '' dedi. '' sabah kalkıp lavaboya gittiğimde apartmanı ayağa kaldırdım abi '' dedi. '' benim kankam burnumun altına kedi bıyığı yapıp, yanaklarıma nokta koymuş, dudaklarıma da ruj sürüp, uzun uzun kirpikler çizmiş '' dedi. '' resmen tazmanya canavarının dişisi gibi olmuşum abi '' dedi. '' morelim çok bozuk şu an ağlıyorum, valla dün gece senin nick altına yazdığım yazıyı bile hatırlamıyorum abi '' dedi...
severim keratayı, kızmadım tabi. ama buradan onun adına şu özrü yapmak istiyorum ;
nick altıma gelip de sayfalar dolusu doğum günü tebrikleri yazan başta pulp fiction olmak üzere; ve tabi 100 lerce kutlama mesajları çeken diğer yazar arkadaşlardan özür diliyorum..
sarhoşun mektubu okunmazmış...hoş görün...
hayatta attığın tüm rövaşataların 90'a gitmesi dileğiyle mutlu yıllar.
/________/
bak umarım kolpa değilidr. dünya vaktimi aldı pastayı yapmak. sen şimdi bu pasta arak dersin.
eğer doğum gününse;
hayatta attığın tüm rövaşataların 90'a gitmesi dileğiyle mutlu yıllar.
herkesten önce ben kutliyim istedim.
iyi ki doğdun aga, mutlu bi hayat dilerim sana.
iyi ki doğdun aga, mutlu bi hayat dilerim sana.
yazdıkları takip edilesi, kaliteli yazar. Ha, askerde keskin nişancı bir komandoymuş ayrıca. (bkz: #9688514)
(bkz: puppet)
(bkz: recep tayyip erdoğan)
...
açıklama: bu kişinin adı verilirken, burada yazar olan "kukla" değil, iplerle oynatılan bildiğimiz "kukla" ele alınmıştır.
kukla nickini seçmiş olan sözlük yazarı ile, şimdiki başbakan recep tayyip erdoğan kişisinin bir ilgisi *yoktur.
mesaj gönderip beni uyardığı için kukla nickli yazara teşekkür ediyor, tekrar özür diliyorum.
...
açıklama: bu kişinin adı verilirken, burada yazar olan "kukla" değil, iplerle oynatılan bildiğimiz "kukla" ele alınmıştır.
kukla nickini seçmiş olan sözlük yazarı ile, şimdiki başbakan recep tayyip erdoğan kişisinin bir ilgisi *yoktur.
mesaj gönderip beni uyardığı için kukla nickli yazara teşekkür ediyor, tekrar özür diliyorum.
güldürüyor evet. bu konuda pek bir şey söylemeye gerek yok sanırım.
hep bir tezim vardır, onu doğruluyor bu adam. esprili adamlar genelde duygusal olur. yoğundurlar. içlerindeki fırtınayı geyiğe vururlar. yansıtmazlar çok fazla. (bkz: kukla/#10257486) (bkz: babasını öldüren adam/#9748412) (bkz: ağlayarak entry yazmak/#10016572)şu üç entry her şeyi özetliyor.
sözlüğü benimsemiş ve sahiplenmiş bir tavrı var. okumayı seviyor. değer verdiğini gösteriyor, burnu havada değil. iki övgü alınca egosu tavan yapmıyor. umarım böyle de kalır.
gelelim tanıma. ankara, konya, mersin ve adana'da şubeleri bulunan kebapçı zinciridir. iskenderini tavsiye edebilirim. aşağıdaki adresten ulaşılabilir.
http://www.kuklakebap.com.tr/
hep bir tezim vardır, onu doğruluyor bu adam. esprili adamlar genelde duygusal olur. yoğundurlar. içlerindeki fırtınayı geyiğe vururlar. yansıtmazlar çok fazla. (bkz: kukla/#10257486) (bkz: babasını öldüren adam/#9748412) (bkz: ağlayarak entry yazmak/#10016572)şu üç entry her şeyi özetliyor.
sözlüğü benimsemiş ve sahiplenmiş bir tavrı var. okumayı seviyor. değer verdiğini gösteriyor, burnu havada değil. iki övgü alınca egosu tavan yapmıyor. umarım böyle de kalır.
gelelim tanıma. ankara, konya, mersin ve adana'da şubeleri bulunan kebapçı zinciridir. iskenderini tavsiye edebilirim. aşağıdaki adresten ulaşılabilir.
http://www.kuklakebap.com.tr/
(#10257486) bir insan bu kadar mı içten, samimi yazar dedirten yazar.
formaliteyi geçip asla* gelelim; sözlüğe ilk geldiğim zamanlar tanışmıştım kukla ile. ilk izlenimlerim açıkçası iç açıcı değildi lakin entrylerini okuyunca anlamlandırdım mesajlarını. (bkz: sevilir ki bu)*
formaliteyi geçip asla* gelelim; sözlüğe ilk geldiğim zamanlar tanışmıştım kukla ile. ilk izlenimlerim açıkçası iç açıcı değildi lakin entrylerini okuyunca anlamlandırdım mesajlarını. (bkz: sevilir ki bu)*
temiz kalpli,kalemi güçlü yazar
(#10257486) aldırma gönül.
(#10257486) aldırma gönül.
sözlüğün en seksi adamıdır.
benimle sevişen ve bu söylediğime hak veren kızlar şukulasın da yalan mı değil mi hep beraber görelim.
edit: seviştikçe edit eklicem. 96 kişi oldu şuan evet.
benimle sevişen ve bu söylediğime hak veren kızlar şukulasın da yalan mı değil mi hep beraber görelim.
edit: seviştikçe edit eklicem. 96 kişi oldu şuan evet.
(#10200427) entrysinden dolayı asker arkadaşlarını dahi oylamak istediğim yazar.
Gündemdeki Haberler