bugün
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- kasiyer kıza nasıl açılırım12
- 500 ve 1000 tl lik banknotların çıkmama nedeni3
- arkadaşlar sizce bu etek nasıl18
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek14
- z kuşağı kızlarının escort gibi olması13
- true'nin hiç sevgilisi olmasın mı12
- velvet47
- yaşlı kadın yuzırlar10
- en kibirli yuzır11
- gaylik alametleri8
- karşısından gelen güzel kıza bakmayan erkek12
- freddy krueger ı oynayabilecek türk aktör2
- sinagog tavanına çiğ köfte yapıştırmak7
- habire1239
- en merak ettiğin ulu yazarı12
- friedrich hegel la bi cay icek10
- yeni parti25
- hamburger kırmızı çizgimiz10
- hırsızların evdeki altını bulamamasını sağlamak8
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler6
- ulaşamadığı kadına mundar demek5
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- nervio19
- velvet vs nervio24
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- sabah gece yazdıklarından utanmak5
- g'i l d'e d l'i l y16
- 50 yıllık yuzır5
- hoşlanılan kızın buluşmaya opel tigra ile gelmesi4
- uludağ sözlük magazin servisi5
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan10
- her kadının hoşuna gidecek şey4
- bıyığımı alsam ben var'ya diyen kız4
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- ruh hastası sapık yazarlar5
- kezoyu delirtmek5
- merak ediyorsan yaz7
- anadolu insanının anlatıldığı kadar saf olmaması5
- duvara işeyerek sevgilinin ismini yazmak4
- puura10
- ormanda gezerken baygın bir bayanla karşılaşmak4
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- true vs yagmurcu12
- özgünlüğün faydasız olması6
- true yahudi mi10
Sınav başlamadan önceki o kodoman dayılardaki heyecan , kızların ağlaşması , yetişemeyenlerin ortalıkta koşuşturması gibi bir takım olaylara yol açan sınavdır.
izleyici olmak büyük keyif , bi deneyin derim.
izleyici olmak büyük keyif , bi deneyin derim.
bazıları sınava girer, bazılarına bizzat sınavın kendisi girer.
para çok amk, ben komple herkese giriyorum.
para çok amk, ben komple herkese giriyorum.
an itibari ile başlamıştır. içerden bildiriyorum. ilk soru c.
zor valla, umudunu buna ba
Tarihte Göte geldigimiz sinavdir.
amk ne ilkelerden soru geldi ne de Genelgeler kongrelerden.
Bildiğin gecirdiler amk.
amk ne ilkelerden soru geldi ne de Genelgeler kongrelerden.
Bildiğin gecirdiler amk.
Matematik ve Türkçe kısmı kolaydı fakat tarihten kol gibi geçirdiler. Anayasa ve Coğrafya da kolaydı nispeten.
Tarihin sorulmayı unutulduğu sınav. Kesin iptal olur. Nerde lan tarih soruları? Neyse ki nepal, mevlana, markez ile yüzümüz güldü. Tarihin en zor KPS sınavı idi. Anlatım bozukluğu noktalama işareti sormamışlar dayamışlar paragrafı. Çok ama çok zordu.
güncel sorularda malezyadan kalkıp pekine gitmekte olan lakin kaybolan uçağın nereye gitmekte olduğu sorulan beyin fırtınası yaptıran sınav.
o tarihi hazırlayanin anasını sikiym. lan o kadar deneme çözdüm dersaneye girdim amin oğlu nerden buldun o soruları.
alenen hükümet propogandası yapılan sınavdır. serap2ın da mehmet'in de amk.
Hükümetin sponsor olduğu sınavdır. 5 soruda bir reklam vardı resmen.
türkçe mantık kısmı dahil kolaydı. matematik kısmen kolaydı ama tarihte ilk 10 sorudan 2 taneden eminim gerisi yanlıs olsa birbirini fitliyo zaten yok böyle bir olay. ulan soracağınız tarih sorusunun mantığını cibiliyetini sikiyim. saygılar.
bakalım eğitim nasıl olacak.
bakalım eğitim nasıl olacak.
Çok çalışanın değil araştıranların kazandığı sınav demek lazım. Yıllar önce viki den karadenizi okuyordum sırf meraktan. Ve denizin altında gaz olduğunu biliyordum. Şimdi sabah akşam coğrafya çalışan biri bu soruyu nerden bilsin.
sözlüğe girmemle dumura uğradığımı anladığım sınavdır. bana da aksine genel yetenek daha zor geldi. genel kültür direk ezberdi kabul ancak ben kitap okumayı ve araştırmayı seven biri olarak 2. bölümü daha rahat yaptım. efrasyap karakterini, gaziyan-ı rum'u falan biliyordum. normalde yaptığımın aksine matematikte çok çok az yaptım. beni de göçerten matematik oldu.
bayildigim sinav oldu. turkce genel olarak alesden cok daha kolaydi, mantik gayet anlasilirdi. matematik, cografya gayet kolaydi. guncel desen cidden gunceldi ki kalkip mevlanayi sormuslar. kekti.
belki bir tek tarih zorlayabilirdi o da iste bu kolay sinavin ayiricisi olucak. ezberdi ki ben hicbir sey ezberleyemem ama elimden geleni yaptim.
abartilicak bir sinav degildi kesinlikle. hatta eglenceliydi bile denilebilir.
herkese gecmis olsun
allah yolumuzu acik etsin.
belki bir tek tarih zorlayabilirdi o da iste bu kolay sinavin ayiricisi olucak. ezberdi ki ben hicbir sey ezberleyemem ama elimden geleni yaptim.
abartilicak bir sinav degildi kesinlikle. hatta eglenceliydi bile denilebilir.
herkese gecmis olsun
allah yolumuzu acik etsin.
tarih soruları daha çok kültür tarihiyle ilişkilendirilerek sorulmuş nedense. yani artık sadece kongre ezberlemek değil küçük ayrıntılara da göz atması gerekecek girenlerin.
sıkmayın canınızı sağlık olsun.
sınavdan sonra ayılıp bayılanlar... yazık değil mi size?
sıkmayın canınızı sağlık olsun.
sınavdan sonra ayılıp bayılanlar... yazık değil mi size?
tarih soruları başta olmak üzere inanılmaz kazık sınavdır. 1 yılım heba oldu diyebilirim.
bir aday içimdekileri okumuş resmen ki kpss'ye bütün nefretini kusmuş.
--spoiler--
Tibetin en yüksek yerinden pekine giden o uçağın, telefon kulübesinde halay çeken öğrenciler olarak ODTÜ'nün getirdiği ilk internetle size burdan küfür edeyim ÖSYM
--spoiler--
bir aday içimdekileri okumuş resmen ki kpss'ye bütün nefretini kusmuş.
--spoiler--
Tibetin en yüksek yerinden pekine giden o uçağın, telefon kulübesinde halay çeken öğrenciler olarak ODTÜ'nün getirdiği ilk internetle size burdan küfür edeyim ÖSYM
--spoiler--
2014 kamu personeli s... sınavı.
ben böyle güncellemek istedim.
adamı zorla küfürbaz ediyorlar.
ne vakit yetti, ne sorular basitti.
90 alacak olanlarin ben ta...
ben böyle güncellemek istedim.
adamı zorla küfürbaz ediyorlar.
ne vakit yetti, ne sorular basitti.
90 alacak olanlarin ben ta...
victor hugo bu sınava girseydi sefilleri yeniden yazardı. Resmen öğrenciyi sikeriz mesajı verdiler.Hangi kafayla soruları yazıyonuz anlamıyom ki Telefon kulubesinde şuan salya sümük ağlıyorum ya.
adamlar voynuk u sordular ya. bre insafsizlar hangi kitap yaziyor veya hangi derslerde isleniyor da sordunuz?
özellikle tarih soruları siyasi ideoloji doğrultusunda yapılmış sınav. sınavı akademik ele alın be orospu çocukları. bu arada iyiki çalışmamışım çalışsamda yapamayacağım sorular vardı. neyse... bir daha bu sınava girip köle olmayı düşünmüyorum.
Arkadaşlar tarihin en büyük kazığını yedik. Namaz kaldığım halde soruları yapamadım valla bundan sonra siz düşünün ben imam hatip çıkışlıyım bana her Yer mekke.
(bkz: zorsa herkese zor)
vurmayın.
vurmayın.
et - tavuk - balık. 6 tane de lavuk var ne biliyim hangisi tam veya yarım porsiyon yemiş .
son zamanların en zor sınavı olması muhtemeldir. o neydi lan öyle. bir de imam hatip'te girdim. mübarek yerdir, din kardeşlerimin dualarının yakınlandığı duvarların gölgesinde, ilahi bir güç tüm cevapları aklıma getirir dedim. olmadı. neyseki öylesine girmiştim. zaten son yarım saat sınavı bırakıp köşedeki kızı kestim. bir de sürekli bacağımı titrettiğimden salon ahalisinden tepki, görevliden de uyarı aldım. titretme olayı sıkıntıdan falan yani, kızla alakası yok yanlış anlamayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar