bugün

/18
maşukiye ballıkayalar ve nice güzel yeri ile sevilen yer, tek sorunu ağır sanayii bölgesi kokusu ve sesidir.

Onun dışında kendi halinde güzel bir.
ankaradan güzel olan yaşadığın semte göre insanları değişen güzel şehir. gidip kozlukta m. ali paşada yaşarsanız apaçi kaynıyor ya demeyin,
Halay delisi Karadenizlilerle doludur

görsel
barajın oraları güzel çıkın bir gezin derim.
Ne iğrenç bir havası var lan denilesi yer. An itibariyle yağmur çiseliyor. Islatmadığım insanlara selam.
Sayesinde dün gece süper ay' ı göremedik. Amk senin gibi şehirin.
Büyük bir eli olan il.
Akçakoca isimli komutanın fethettiği aslen Trakyalı bir kavim olan bitinyalıların mekanı. Yol üstü diye herkes istila etmiş aliminyum.
en güzel yeri için (bkz: ilimtepe).
Izmit mi kocaeli mi ikilemine sürükleyen türkiye cumhuriyeti devletinin sanayisi gelişmiş önde gelen şehirlerinden biridir.
Türkiye nin 99 depremine ev sahipliği yapmış ilidir çok kayıp verdik çok.
Umarım içindekilerle beraber yerin dibine göçer. öyle kötü bir yer.
Abi bu nasıl bir soğuktur dondum resmen.
üniversite okuduğum şehir.
hep kasvetli havayla hatırlarım.
evlere bakıp burada gerçekten nasıl yaşıyorlar diye düşünürdüm hep.
Askerliğimi yaptığım şehir. Su altı savunma grup komutanlığı bünyesinde, gölcük'ten dalar yalova'dan çıkardık. Sefere çıktığımızda 500 metre dalgalarla boğuşurduk. Allah sizi inandırsın.
Üniversite okuduğum şehirdir, yürüyüş yolu ve Fethiye caddesinde gezmek en zevkli aktivitedir, şuan Tramvay çalışması yüzünden şehir merkezi trafıği pert durumdadır.

Özlüyorum seni be izmit kesiyon mu?
eskiden Atatürkçü akp iktidara gelince olmayan kent.
Bir kasabası olan Değirmendere'nin de hayır dedigi ilimiz.
7 senedir bulunduğum şehir. Çok güzel anılarımın olmadığı aynı zamanda. Geçen sene bu zamanlarda burayı piç etmiş bulundum. Artık buradan gitme vakti geldi. Seneye bitiyor buradaki işler. Bundan sonraki hedef izmir.
(bkz: il)
(bkz: şehir)

kocaeli ili içindeki şehirler: izmit, gebze.
izmit ve gebze'nin bağlı bulunduğu il: kocaeli.
bıktım lan kocaelinden yeter. her yerde karşıma çıkıyor bide.
ölü şehirdir.
8-9 aydır buradayım, gördüğüm en içi boş, insanı apaçi şehirdir.
seneye kaçmayı planlıyorum buradan, bir de burada ömür geçirenler var.
Beğenmeyenlerin rahatça siktirip gidebileceği şehir.

Zira kara, hava, deniz ve demiryolu altyapısına fazlasıyla sahiptir.
Türkiye'nin oransal olarak en hızlı büyüyen şehridir. Sanayi şehri olma misyonunu tam olarak yerine getirdi son 17 yılda. Türkiye bir büyüme yakalamışsa başlıca sebeplerinden biri kocaeli'dir.
Atatürkçü insanların az olduğu Marmara şehri.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026