bugün

/17
vicdana çekilen bir mastürbasyondur..
bazen insana sırf var olduğu, yaşadığı için bile acı veren bir kelime.
keşkenin doruklarında hissediyorum kendimi. keşke yarın mutlu olabilsek sözlük, ya da keşke o da mutlu olamasa yarın.
ağzı buran bir tat. bazen itiraf niteliğinde döküldüğü oluyor dudaklardan, sizin bile kabullenmekte zorlandığınız olaylarda. hep hayatımızda olan ve olacak olgu. keşke hiç olmasa demi? hayat belki o zaman yaşanabilir olurdu.
soylendiğinde şeytanın güldüğü iddia edilen, geçmişte yapılan hatalardan pişmanlık duyulup onları düzeltme isteğinin önüne getirilen ek.
şeytan'ın en çok söylediği kelime derler.
iş keşkelerle bitmiyor ki.
dün için "keşke" diyeceğine yarın için "belki" de.
zamanı geri alabilsek azizim...*
Bu ritmik şarkı sizi ritmik hareketlere sevk ediyorsa kendinizi tutun. Yoksa mns de kameranı açık olduğunu unutup karşınızdaki yakışıklının sizi keyifle izlediğini hissedemeyebilirisiniz. O yakışıklı sizin içten hareketlerinizle mest olduğunu söyler ama siz yerin dibine geçmişsinizdir.
(bkz: Bu da böyle bir anımdır)
olayların bitişinden sonra söylenen pişmanlık belirten kelimedir.
Keşke, keşke diyecek bir durumumuz olmasa. Aklında kalacağına canın çıksın.
pişmanlık bildiren cümlelerin vazgeçilmez kelimesidir.gönül ister ki hiç keşke olmasa hep iyi ki olsa sonsuza kadar iyi ki.*.neyse öyle işte.
hiç kimsenin sevmediği ama çoğu kez de dediğimiz kelime.
yapılan veya yapılamayan çeşitli şeyler için pişman olunduğunda bolca sarfedilen kelime.
söylemekten en çok korktuğum sözcük. korkunç bir kelime bence bu.
--spoiler--
keşke hiç keşkemiz olmasa..
--spoiler--
tek başına kullanılması bile bir çok anlam içeren söz.
keşkesiz hayat susuz yaşamamız gibidir.
yapmadığın ve sonucunu asla bilemeyeceğin bir şey için keşke savurmak ne abuk! kaldır çöpe at hepsini. hem kelime manasız; hem çok itici.
Bugünkü aklim olsaydi,dün yaptiklarimi yapmazdim...ama dün yaptiklarimi yapmasaydim,bugünkü aklim olmazdi...
'Keşke'cilerin hayatı, kasvetli bir pişmanlıklar mezarlığıdır.
(bkz: malesef)
Keşkeleriniz, 'iyi ki'lerden çoksa...
Telafi için elinizi çabuk tutun. Tutun ki, yolunuzu gözlerken terk ettiğinizle bir gün yeniden karşılaştığınızda siz susarken, feri sönen gözleriniz 'keşke' diye nemlenmesin...

Can Dündar
Bana gore degil adınin gectigi herhangi bi cumlede keske demek...
kullanım nedenine inilip tekrarlanılmaması için çaba gösterildiğinde insanın gelişimine vasıta olan kelime.
göte giden şemsiye sonrası kullanılan ilk kelime.
oyunlar oynamasaydık.
© copyright 2005 - 2026