bugün
- bakarız diyen erkek14
- kızlar kendinden büyük erkekleri sevseydi5
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı27
- renault fluence5
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- afd'nin lideri alice weidel4
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- oğlak burcu kadını7
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir6
- kötü bir gün geçirmek3
- cübbeli ahmet hoca4
- kadınların evli erkeklere zaafı2
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- kıymalı kaşarlı pide5
- bu kalp seni unutur mu smsi atan evli eski sevgili2
- erzurum gece hayatı5
- vexillarius the slayer12
- nervio25
- anın fotoğrafı5
- aleksey batrakov6
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- nasıl bir işe bulaştığının farkında olmamak5
- bülent ortaçgil dinlerken hüngür hüngür ağlamak4
- şakirt aktiviteleri3
- sözlüğün sarması13
- türkiye kuş konferansı4
- diyarbakırda infaz edilen korucu2
- efkan şeşen2
- akrep kadınları4
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- taze fasulye yiyen erkek8
- amasra3
- çindistan3
- 100 yıl içinde ai bağımsız hareket edecek6
- akp nin devamlı kandırılması2
- juggernaut3
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- ama4
- sözlük yazarlarının ruh hali3
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- akmar pasajı3
- agatha christie2
- pects us sus ual3
- cincinnati çini ile ormanda ara papağanı bulmak2
- torpilsiz iş bulmak4
- cigarettes after sex4
- mecidiyeköy den taksime yürümek3
- pisa 2025 sonuçları2
- ben olmasam burası batar insanı7
Erzincan Üniversitesi'nde ortaçağ tarihi ana bilim dalında öğretim üyesi olan, Doğu Anadolu sevdalısı güzide insan. ispirlidir. Kendisi hakkında en önemli bilgi bu. Ayrıca gerçek bir türk milliyetçisidir. Kıpçak türk'üdür. Tezleri ve makaleleri gerçekten sağlamdır. Öğrenciyi tam anlamıyla yetiştirebilecek yetkinliğe ve donanıma sahiptir.
Biraz da detay verelim. insanları olumsuz yönleriyle de ele alan ve eleştiren bir insanım fakat olumsuz bir tarafına denk gelmedim. Kişiden kişiye mükemmellik algısı değişir. Ama hadi pay bırakayım, benim için mükemmele en yakın insanlardan biridir. Çok esprili ve şirin bir insandır. Kemal hocanın Çekim alanına girdiğinizde şayet tarihçi olma yolunda iseniz, "böyle bir hoca olmam gerek" düşüncesi bütün benliğinizi mutlaka sarar. Sevilen hoca olmak, sevginin getirdiği saygı ve öğrencinin bağlılığı çok önemli. Çünkü hocalarımız bizim için bir nevi süper kahraman. Usta-çırak ilişkisi tarihçilikte çok önemlidir. Çırağı olabildim mi bilmiyorum ama olabildiysem ne mutlu bana.
Biraz da detay verelim. insanları olumsuz yönleriyle de ele alan ve eleştiren bir insanım fakat olumsuz bir tarafına denk gelmedim. Kişiden kişiye mükemmellik algısı değişir. Ama hadi pay bırakayım, benim için mükemmele en yakın insanlardan biridir. Çok esprili ve şirin bir insandır. Kemal hocanın Çekim alanına girdiğinizde şayet tarihçi olma yolunda iseniz, "böyle bir hoca olmam gerek" düşüncesi bütün benliğinizi mutlaka sarar. Sevilen hoca olmak, sevginin getirdiği saygı ve öğrencinin bağlılığı çok önemli. Çünkü hocalarımız bizim için bir nevi süper kahraman. Usta-çırak ilişkisi tarihçilikte çok önemlidir. Çırağı olabildim mi bilmiyorum ama olabildiysem ne mutlu bana.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar