bugün
- kadın olmanın avantajları10
- askerde 200 metre atışı yapmak10
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi9
- nervio20
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler4
- türkiye'ye geldim7
- kadınları anlamak4
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey3
- alevi kızların alev alev yanması13
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması2
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- zayıflama çayına inanan insan2
- her şeyi açıklayan en kısa cümle4
- şişman insanlardan tiksinmek2
- kurtar bizi müsavat16
- ben uyuyacağım sözlük2
- karıncayiyen beslemek2
- mehdi türkiye de3
- aleksey batrakov5
- kedi sidiği kokmak4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- johnny depp olmak isterken kral abdullah olmak2
- mabel matiz3
- tanrı vs şeytan3
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü3
- la taverne des yeux3
- wilfried singo3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- çü be3
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- ellerim bos gonlum hos10
- kolonya kültürünün yok olması2
- devran dönecek8
- aptallara tahammül edememek2
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- korkusuz korkak filmindeki herif3
- atla gel şaban filminde şaban olmaması3
- ahmet baran yazgan10
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- okan buruk12
- baharın uzayıp yazın gelmemesi4
- butlancıların birbirine girmesi5
- sürekli övgüden rahatsız olmak3
- şener şen vs kemal sunal3
- sozlukteki olum sessizligi2
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- cin musallatı3
evli kadınlarla ilgili çok fazla hikaye duyduğum, hatta bir tanesine arkadaşımda rastladığım oyundur.
neden kelimelik bilmiyorum ama gerçekten anlatılan hikayelerle, şahit olduklarımla kendinden tiksindiren oyundur.
neden kelimelik bilmiyorum ama gerçekten anlatılan hikayelerle, şahit olduklarımla kendinden tiksindiren oyundur.
ıs kelimesini kabul etmiyor.
Arap harflerinin okunuşunu alması mantığını çözemedim.
Ayrıca buradan kız düşürmeye çalışan yarım akıllılar için bir filtre gerek!
Arap harflerinin okunuşunu alması mantığını çözemedim.
Ayrıca buradan kız düşürmeye çalışan yarım akıllılar için bir filtre gerek!
Nick verip rencide etmek istemiyorum ama yeni nesillerden bilmem kim, 12 saatlik oyun açıp sabah devam ederiz deyip ben uyurken hamleler yapıp bana oyunu unutturarak haksız kazançlar sağlıyor. Ne uzun cümle ama, ben kurdum tek başıma agdhfj. Ayh neyse.
Fena hilelerin döndüğü oyun. içinizde gözlerini kısmış bir tilki yoksa bulaşmayin zamaniniza yazık.
Fena hilelerin döndüğü oyun. içinizde gözlerini kısmış bir tilki yoksa bulaşmayin zamaniniza yazık.
Evet 7/24 bağımlısı olduğum oyundur. Gelin kapışalım.
bir süre oynadığım ama beni hiç eğlendiremeyen uygulama. çok övüldü, çok beğenildi. bende yeni kelimeler öğrenirim. beynimi çalıştırır diye oynadım ama düşündüğüm gibi olmadı.
harflerin okunuşlarını kabul ettiği için oynamadığım oyun. oyunus sitesi üzerinden oynuyorum ama orada da periyodik cetveldeki element kısaltmaları kabul ediliyor. bu da can sıkıcı olsa da harf okunuşlarına yeğliyorum.
Eli whitney kullanıcı adımla varsa şekliniz kapışmaya bekleriz dediğim oyun. Uzun bir aradan sonra sahaya dönüş yapıyorum.
Cragganmore adıyla gelene geçene dayadığım, herkesle oynamayıp zorlu rakipleri tercih ettiğim oyun.
Oynamak isteyen nickini mesaj atabilir.
Valsarith tiamat
Kılıcımı çektim bekliyorum.
Kılıcımı çektim bekliyorum.
Cragganmore
Yüzdesi düşük kerizler istek atmasın. Kadınlarda kriterim 75% erkekler zaten istek yollamasın.
Yüzdesi düşük kerizler istek atmasın. Kadınlarda kriterim 75% erkekler zaten istek yollamasın.
Eben kelimesini kabul etmeyen oyun. Saçmalığa bakın ya. Argo küfürler, hakaretler bile kabul görülüyor iken, bir terapi kelimesi olan Eben nasıl kabul edilmez??
Çok sinirlendim.
görsel
Çok sinirlendim.
görsel
siz ne kullanıyorsunuz?
varsa oynayan buyursun.
Mal oyun amk. Bi kere kuralları ismine uymuyor. Fiil kabul etmiyor. Türemiş kelime kabul etmiyor. Çekimlenmiş de kabul etmiyor. Kelimenin kökünü de kabul etmiyor. Sadece isim(sıfat falan da var. Yabi isim soylu sözcükler) ve şehir kabul ediyor. Bir de tüm harflerin okunuşunu kabul ediyor.
Be ce çe de fe ge he diye hepsini yazabiliyorsun.
Amınakoyim harflerde "yapma" "gülme" var(ki emir kipi olmanın yanında mastar eki alarak isimleşmiştir kendisi) ama bunları beğenmeyip "baç" diye saçma sapan bir kelimeyi kabul ediyor.
Oyunun adını isim-şehir koy bari amk. Adı kelime lan bunun. Herşey kelimedir kabul et de daha güzel eğlensin insanlar.
Yarrak gibi kurallar koymuş bir de.
Bi yerden sonra sıkıyor.
Hayır geliştirici kabul edilmeyen kelimelere baksa kelime veri tabanını tekrar güncelleyip iki katına çıkaracak belki de.
Be ce çe de fe ge he diye hepsini yazabiliyorsun.
Amınakoyim harflerde "yapma" "gülme" var(ki emir kipi olmanın yanında mastar eki alarak isimleşmiştir kendisi) ama bunları beğenmeyip "baç" diye saçma sapan bir kelimeyi kabul ediyor.
Oyunun adını isim-şehir koy bari amk. Adı kelime lan bunun. Herşey kelimedir kabul et de daha güzel eğlensin insanlar.
Yarrak gibi kurallar koymuş bir de.
Bi yerden sonra sıkıyor.
Hayır geliştirici kabul edilmeyen kelimelere baksa kelime veri tabanını tekrar güncelleyip iki katına çıkaracak belki de.
Uzun süre bıkmadan oynadığım, özellikle j harfi ile bulduğum kelimeleri kaydedip oynarken kayıtlardan yararlandığım oyundur. Kafa çalıştırıyor. kelime hazneni, üzerine düşersen artırabilecek oyun.
Çok uzun süre oynadıktan sonra bıraktığım oyun. Sıkıyor bir süre sonra.
an itibarı ile enteresan bi tipin bana musallat olduğu oyun. herif karısıyla olan fantezilerini anlatıyor. bi yandan engelle gitsin diyorum bi yandan da komik geliyor anasını satim. ne enteresan insanlar var arkadaş.
yesilgozluhatun.
yine kesinlikle cok yaraticiyim.
gelin de yenileyim.
yine kesinlikle cok yaraticiyim.
gelin de yenileyim.
yesilgozluhatun.
can sıkıntısına iyi gelen oyun.
can sıkıntısına iyi gelen oyun.
Şu an oynayacak varsa gelsin.
Buradan düşen hatun kadar başka hiçbir yerden düşmüyor sanırım.
Ya da bana denk gelmedi.
Ya da bana denk gelmedi.
Lm3allem kullanıcı adıyla davet beklediğim oyun. Uyumadan önce istek atan olursa oynarız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar