bugün

/212
görsel
Kedilerin aslında anlatmak istedikleri.
sevgi dolu bir canlı. bir süredir hiç azgınlık yapmıyor, ısırmıyor, sakin, sevecen bir kedi oldu kedim. gördüğü muameleye göre hareket ediyor o da. mutlu galiba. bizle yaşamayı seviyor.
4 değil 2 pati izi bırakan canlıymış.

görsel
sevimli canlı insanın negatif enerjisini alıyor.
Ben çekmedim, kendisinin çektiğini iddia eden bir arkadaş yolladı.

Tanım: zeki hayvandır.
görsel
tartışmasız dünyanın en tatlı ve karmaşık canlısı.
görsel insanlarla birlikte büyüdükten sonra da süt içen canlı türü.
insanın stresini alan sevimli yaratıklardır.
Kedi'yi değil ama son dönemde hortlayan kedi hassasiyetini sevmiyorum çok yapmacık duruyor.
görsel
evimde yaklaşık olarak iki senedir her türlü nazını niyazını, bokunu püsürünü çektiğim ama bir o kadar da bağrıma basasımın geldiği canlı. adı da limos, açlık tanrıçası demek. zira kendisi hunharca yemek yemesiyle ünlüdür.
Sülalesi raat canlı!

görsel
Altın oran!

görsel
sözlükte artı mı kasmak istiyorsun? bir kedi fotoğrafı at yeter. samimiyetsizlik akıyor. evet.
En yakın arkadaşımın lakabıdır,tanışma hikayemizin ana karakteridir. seni çok seviyorum serk!
görsel
sahip olduğum kedim yeni doğum yaptı, 6 adet yavrum mevcut, 2 ay sonrasında sahiplendirebilirim istanbul içi. herhangi bir sağlık sıkıntısı yok. iletişime geçebilirsiniz benimle.
Sevimsiz bir cins. Bu arada parkta bankta kitap okurum ben burası zaten Paris. Hahahasiktir ulan sözlük meriçleri neler yapıyor böyle. Evet.
patileriyle her şeye fıtı fıtı yapan yaratık.
Tüylü bir hayvan. Yumaş yumaş.
görsel bu kedi sayesinde ileride *doğum günümü hatırlamayanlardan tek tek hediye mi istesem acaba?* düşünüyorum. hoş davranış pisicik insanı çocuklaştırıp çok güzel okşanıp sevilirsin sen cici minnoş seni.
görsel
dünyanın en güzel hayvanı.
görsel
görsel
yağmuru izleyen bir kediniz varsa, ona bakarken hayat size çok tatlı gözüküyor.

görsel

bu yaşımın bana getirdiği en güzel şey bu küçük can.
© copyright 2005 - 2026