bugün

/212
görsel

ahah tipe bak, karlara yatırıp göbüşünü ısıracaksın bunun.
net canımı veririm ben bu şapşala. o kadar çok seviyorum.
görsel
Hasta olduğumda annem gibi başımda bekleyen, koynumda hırıldayan canlı. Benimle hiç uyumaz aslında annemle uyur ama bu gece ben nereye gittiysem uykudan kalkıp peşimde dolaştı. Hissediyorlar azizim.
her ne kadar ''ben köpekleri kedilerden daha çok seviyorum.'' deseniz de anneniz evcil hayvan olarak sadece kedi beslemenize izin verdiğinde bunu alabiliyorsunuz.

deli gibi özledim lan yellozu. bi de köpek olsa kimbilir napardım.

kaldım yurt köşelerinde minnoşuuum
sahipleri de en az kendileri kadar çatlak olan canlılardır.

- ne zaman dans etsem, kedimle göz göze geliyorum ve bana dışkıya bakar gibi bakar.

- az önce uykulu,şefkatli,sıcaklı,sütlü bir deneyim yaşayan yavru kediye ingilizce bir şeyler söyledim; ne diyor bu salak der gibi baktı.

- anne kedi hayatın bütün yükü kendi omuzlarına gibi etrafa boş boş bakarken, ona yaklaştım ve şöyle dedim:

"burası benim evim ve bu bebekler de bana ait" kedimin tepkisi ise, meow, oldu.
görsel

özgüveni çok yaratıklardır.
En yanlış bilinen bilgiler arasında, ilk sıradadır kedilerin nankör olduğu yargısı.
Kişilikli, prensipli, kurallı kaideli havandır, öyle her canınız istediğinde, sevişip koklaşamazsınız, kucağınıza oturtup okşayamazsınız zira onun da istemesi lâzım. Zorlarsanız yersiniz tırmığı...
" ayyy ne yapışık şeysin beee, istemiyorum işte anlasana" dır bu patinin anlamı.
Öyle kızıp, durduk yere çemkiremezseniz de...
Gene yersiniz tırmığı...
" bak bozma asabımı, kodum mu oturturum haaaa" demek istemiştir.
Uzun lafın kısası eve kedi almak demek, eve bir kedi değil, insan almakla eşdeğerdir.
Yiyorsanız alın...
Yoksa tavşan, kuş, köpek filan alın...
(img:#1319845)

Size böyle bakan canlılardır.
Yapılan bilimsel araştırmalara göre bir kediye sahip olmak kalp krizi riskinizi azaltır.
Adı bonbon olan minnoş tatlı bir kedim var. Geceleri oradan oraya koşturup beni tepiklemese daha dünyanın en tatlı kedisi olduğunu iddia edebilirdim ama ne yazık ki yapamam. Tam bir manyak psikopat ama sahibi de normal olmadığı için iyi anlaşıyoruz
görsel
görsel

burnu beyaz, minik bir panda'ya benziyor.
Başlığı görür görmez gözlerimin aradığı,biriciğimdir. Dostum,oğlum,kardeşim,meleğim,sevdiğim özetle her şeyimdir. Şimdi, daha yaşına yeni girecekken, ilerde buna bir şey olsa ben ne yaparım diye ağlatandır. Çok seviyorum sözlük öyle böyle değil.
kedi derken? sanırım asilzade demek istediniz. * görsel
Çoğu kızın neden sevdiğini anlamadığım hayvan. Tüyleri yumuşak gözleri renkli diye bayılıyorlar, hayvan işte. iguana neyse o da o.
Meraklısına kedi dili ve edebiyatı.

https://www.youtube.com/watch?v=TRYvF9AsTHU&t=1s
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

fotoğraftaki hayvandır.
şu göbek birçok antidepresandan daha etkili huzur veriyor.
görsel
(bkz: Agzini gozunu yedigimin hayvani)
Evet.......
görsel

Şu hayvanlar kadar karizma, görkemli olamadı insanoğlu!

Kendilerine saygım sonsuz!
© copyright 2005 - 2026