bugün
- kız yazarlara sataşmak vs meriçlik8
- clydeless vs velvet7
- 15 18 yaş arasına müebbet hapis düzenlemesi11
- velvet korumam altındadır22
- borsayı kim 14 000 de tutuyor6
- mason greenwood29
- keşke yunan galip gelseydi diyen kitle3
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi11
- erdoğan'ın gerçekten asrın lideri olması9
- öğretmenlikte sürekli motivasyon beklemek3
- sözlükte kadın yazar kalmaması4
- tas kafa saç modeli5
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın14
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu16
- güne bir tespit bırak6
- sinir bozucu şeyler14
- geceye bir kemal kılıçdaroğlu sözü bırak2
- iki birayla yatağa atılan kız devri bitmesi5
- hiç eksi vermemek8
- fiat egea vs renault fluence3
- simit4
- 3 bin tl'ye ekmek arası döner satan işletme2
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek12
- ben geldim naneler33
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı9
- gocu21
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek23
- suça sürüklenen çocuk düzenlemesi tbmm de4
- tinder kıza selamın aleyküm yazdım2
- velvet17
- ekşi sözlük yazarlarının kahvaltıları3
- danla bilic3
- aylık 445 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kütüphane2
- saçma sapan ritüeller2
- 14 temmuz şempanze günü7
- suca suruklenen cocuk2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı7
- skoda superb2
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki9
- parliament night blue3
- kilo vermek isteyenlere tavsiyeler3
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız5
- kadidi çıkmak4
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi13
- kahve içmek3
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- pasif sıçıcılık3
kuş'un doğum günümü olur ya, neyse artık kutlayalım bari.. sonuçta ne kadar hayvan da olsa allah'ın verdiği bir canı taşıyor..
doğum günün kutlu olsun kardeşim.
doğum günün kutlu olsun kardeşim.
(bkz: hakkında bu kadar entry girilince öldü diye sevindim)*
kendi şanssızlığından ötürü bana sayısal loto, kazı-kazanoynatmaya çalışan ama başkalarına* taktik vermekten de geri durmayan muhtemel dolandırıcı* * *.
Anneannenin evinin tuvalet camından çalı çırpı atan kuş cinsi.
ne zaman ne yapacağı belli olmayan hiperaktif yazar ceviz peşinde koşan aklının estiği yere uçan bir serseri. * ama biz öyle sevdik onu ayrıca saçları hiçte fena değil gözlükleri de öyle...
100 yıl süren ömrü boyunca nelere şahit olduğunu düşündüğümde içimi ürperten bir hayvan.
delikanlı genç bir insandı. saçları kestirmiş şimdi, çocuk gibi kalmış.
bana utanmadan şişko diyen pis yazar.. bu yazar'ın yediği şeyLeri herhangibir insan yiyemez.. çatLar.. öLür.. he birde yine herhangibir insan bu yazar'ın saçLarı tarzında saç kestirirse oLmaz.. yakışmaz.. karga saç stiLi muazzam.. sen kimsin "Lan" , bana nasıL şişko dersin "Lan" demek istediğim "Lan" yazar..
karga işte uzun soze ne gerek var. Berberin biri herkese yaptıgı sac modelini itelemis saclarini bayramda yeni kestiren cocuklara donmustur. Ama en az 15 sene genc gostererek yasakani ile koyu sohbete koyulmustur. Bir anda ortamdan kendini soyutlayıp tavla alemlerine girmesi ise kacınılmazdır. Cok hızlıdır.
uludag sozluk tophane zirvesindeki en obur ama buna rağmen en kilolu olmayan yazar. 2 eline, 2 dürüm alıp giyebilme potansiyeline sahip karga. ve tabi ki; "iyi ki sadece 2 eli var" dedirten yazar. saçını gördükten sonra imaj maker'inin kim olduğunu öğrenmek için yanıp tutuşuyorum.
yalanci bunye lan bu. krem karamel muhabbeti dondurmusuz sozde. ben nefret ederim lan bir kere ondan.
bu bir sirtlan yalanci bir karga inanmayin buna. bir de guzellik mi? cirkinlik mi ? oynuyor kendi kendine uzuldum. ben boyle adamlarla konusunca bir garip oluyorum direk allerset aldim baksimdi bir adet.
bu bir sirtlan yalanci bir karga inanmayin buna. bir de guzellik mi? cirkinlik mi ? oynuyor kendi kendine uzuldum. ben boyle adamlarla konusunca bir garip oluyorum direk allerset aldim baksimdi bir adet.
yahu bu altima hangi curretle bir entry girmis boyle. lan benim meciksel yeteneklerim var, istedigimin kafasini ufalta biliyorum. ha senin de kafani ufaltacagim diyecegim ama gagandan baska bir seyinde yok zaten.
neyse kendisi lanetli bir kus olmakla birlikte gozleri cok cirkindir.he bir de boku mesur oldugu gibi baskalarina da bok atiyor. * * *
neyse kendisi lanetli bir kus olmakla birlikte gozleri cok cirkindir.he bir de boku mesur oldugu gibi baskalarina da bok atiyor. * * *
simultane eksi oy verdiğim yazar. bakıyorum sözlükten bir kıza yazılıyor, hemen basıyorum eksiyi. bütün gelen hatun nicklilere de pm atıp "karga'nın hapisten afla çıktığını, gasp ve tecavüzden 18 sene yattığını, aids olduğu" gerçeğini anlatıyorum.
ahahaha yok olm sana bu sözlükten hatun. kapat kapıyı çıkarken. ahahahaha.
ahahaha yok olm sana bu sözlükten hatun. kapat kapıyı çıkarken. ahahahaha.
içi acıyarak zor bir karar almış. lakin yaptığının doğru olduğunu düşünmüş yazar. hatta dün yanlış tanındığını ve suçlandığını anladığı için daha da üzülen ama, kararının ve bu kararına neden olan düşüncesinin daha da doğru olduğuna inanan kişi. *
gün itibari ile msn de kişisel ileti kısmına yazdıkları ile yerlere yatırmış yazardır. bu kadar komik olunmaz be kardeşim.
latincesi de corvus . (bkz: corvus)
5000. beyanını da yine kendine yazan dangalak. dünya üzerinde pek çoğundan çok zaman geçirip, pek çoğunun sahip olduklarına, sahip olamayacak kadar aciz...
bahçesinde öttüğü aileden birinin ölümünün habercisi olarak nitelendirilen o iğrenç ötüşü akabine terlik v.b. eşyaların saatte 80 km.lik hışmına maruz kalası hayvan.
burnunu karıştırırken, bokundaki boncuklardan birini bulmuş bünye. bak nerde araken, nerde bulduk, iyi mi...
dürüst yazardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar