bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük14
- damarsız tüysüz manisa yaprağı10
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- kadının en öpülesi yeri11
- görsel yükleme problemi4
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- from gold from dust18
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- traveler vs iock4
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- başkasının evinde sıçamamak4
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum3
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- uğurcan çakır8
- kuran da namazın olmaması12
- ibneder4
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- biraderi tenhada kıstırmak3
- yağmur sesi2
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı3
- belçika attı2
- insan olmaya çeyrek kala'nın biraz şey olması3
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- intel pentium 43
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- en iyi antidepresan5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- görünmez savaş uçağı5
- claudian clouds6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- queen ravenna'nın komik olması2
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler4
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- fiziği güzel sözlük kızları52
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek3
- sabahın köründe işe giden ezik13
- güllü muhallebi5
- sevgili6
- koç burcu insanları7
- ioanna kuçuradi2
- kalp krizi4
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- akp'nin neo osmanlı devletine hazırlanması7
- hesabını gizleyenler hangi kafayı yaşıyor6
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- ak troller3
eski logosuna geri dönen kanal.
filmin devamı adlı çok ilgiç bir programı bünyesinde barındıran kanal.
sabahları pokemon'un tekrarlarını yayınlayan kanal.
ana haber niyetine her gün fuhuş yapılan otoyolları,sınıflardan cep telefonuyla çekilen görüntüleri,"doğuş boşanıyor,salkım ayrılık mesajı verdi" gibi şeyleri yayınlayan kanalımsı.bir de bu aralar eski dizileri yayınlıyorlar.
bugün 19:40 ta terminatör 2 filmini yayınlayacak olan kanal.
yine logosunu değiştirmiş kanal. lan sabit bişi oturtun be..
yeni yılda ne kadar eski program varsa ısıtıp tekrar yayınlayacak kanal.
en fenası da çarkıfelek dönüyormuş lan. hem de yine mehmet ali erbil'le. yıkıldım resmen.
en fenası da çarkıfelek dönüyormuş lan. hem de yine mehmet ali erbil'le. yıkıldım resmen.
fatih altaylı gibi diksiyon yoksunu bir adama ana haberi emanet etmiş ciner grubu kanalı.
(bkz: bunuda gördüm ya ölsemde gam yemem)
(bkz: bunuda gördüm ya ölsemde gam yemem)
aşkım aşkım isimli eski dizinin yeni bölüm versiyonunu yayınlayan kanal.
avrupa yakası ile yeni sezonda anlaştığı dedikoduları dönen kanal.
yeni logosu yüzünden,türk kanalı değil de sürekli izleyip hiç anlamadığımız yabancı kanalları izliyormuşuz havası veren kanal.
bi dönem (bi iki ay) acayip acayip aksiyon filmlerine sarmış olan kanal. yayınlasın, lafımız yok ama, isimleri pek garip geldi bana. isimlerde -aynı filmlerde olduğu gibi- zerre yaratıcılık yoktu. şimdi tam hatırlamıyorum ama, şöyle şeylerdi: katil kobra. nedir şimdi olay? bi kobra var herkesi öldürüyor filan... böyle, isimden filmin genelini anlayabileceğiniz şeylerdi işte.
neyse ki o dönem bitti gibi. bu haftadan itibaren sağlam filmler göstermeye başlıyorlar. bugün de temel içgüdü 2 varmış. hadi hayırlısı.
neyse ki o dönem bitti gibi. bu haftadan itibaren sağlam filmler göstermeye başlıyorlar. bugün de temel içgüdü 2 varmış. hadi hayırlısı.
ciner'in tekrar sahip olmasiyla kanatlanip ucacak olan kanal. ayrica, fatih altayli burada ana haber bülteni'ni sunmaya baslamistir.
kaliteli filmler yayınlayan bir kanal.
yaşadığı değişimle ekran yüzü ve görselliği oldukça gelişen kanal. kill bill'i yayınlamış olması da ayrıca güzel.
tmsfnin sabah/atv'ye el, cinere de posta koymasından sonra yapılan pazarlıklar sonucu tekrardan turgay ciner'e devredilmiş kanal. taximdedir binası. son derece de güzel bir binası vardır. sabah/atv'yi satın alan guruhun bu şirketleri yakın zamanda batıracakları öngörümle beraber rahatlıkla söyleyebilirim ki turgay ciner başkanlığındaki kanal 1 ve diğer yayın organları tekrardan ve kısa sürede doğan grubunun tek rakibi olacaktır. yayın politikası da muhtemelen atv gibi olacaktır ilerleyen zamanlarda.
(#2773981)
yukardaki entry yi okumuş olmalılar ki logo tekrar değişti. 1 in yanına kocaman kanal yazızı eklemişler.
yukardaki entry yi okumuş olmalılar ki logo tekrar değişti. 1 in yanına kocaman kanal yazızı eklemişler.
bu sıralar verdiği nicholas cage filmleriyle gönlümü fetheden kanal. önce faceoff, ardından gone in 60 seconds, onun ardından con air. sırada henüz haberini duymasam da vereceğine yürekten inandığım the rock var.
eli yüzü hafiften düzelen kanal. bir de fatih altaylı haberleri daha yavaş sunsa.
sürekli logo değiştirmeyi hobi edinmiş kanal.
gün itibariyle rus gelin filmini biipsiz, dııtsız sansürsüz vermiş kanaldır.akabinde pezevenk , siktir vb. laflar havada uçuşmuştur.
edit : yazım hatası
edit : yazım hatası
MEHMET ALi ERBiL LE ÇARKIFELEK GiBi, BiZiM EViN HALLERiGiBi, ŞAHAN GÖKBAKAR LI KOLAY GELSiN iSiMLi PROGRAM GiBi, AYRICA FATiH ALTAYLI NIN SUNDUĞU ANA HABER BÜLTENiYLE ATAĞA GEÇMEK iSTEYEN YENi LOGOLU ESKi KANAL. NEYMiŞ NEŞELi KANALMIŞ.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar