bugün
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız4
- anın görüntüsü27
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz13
- sadece filistin'i önemsemek13
- petrol bulduk haberleri8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- mazotun litresi 101 lira36
- israil11
- 16 nisan 2028 cumhurbaşkanlığı seçimi3
- 28 bine çalışmak3
- bilgisayar sipariş edip fayans gelmesi3
- yaşlılığı kabullenemeyen insan8
- ülkücülere küfür edip ülkücülerden oy bekleyen tip8
- türkler vs türkiyeliler6
- kürdü sevin9
- as maca8
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- arkadaşlar neden böyle4
- regl günündeki bir kızın aksesuarları4
- israil nüfusunun yarısı müslüman5
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- yetiş ya gavs6
- reagan ridley9
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek20
- atilla uğur'un öcalanın listesinin başında olması5
- arkadaşlar bakar mısınız18
- mhplilerin hala mhpye oy verecek olması7
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- yoruldum2
- türkiyeli ermeniler ve rumlar4
- allah2
- true vs sarı şeker kafes dövüşü7
- en iyi bisküvi9
- sabah uyanınca ilk iş küpelerini takan erkek4
- east of eden3
- ktç'nin küçükken sarışın yeşil gözlü olması11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- başkasını açık oylamış bir erkekle evlenen kız5
- yazarların fobileri20
- g i l d e d l i l y27
- hasan atilla uğur9
- vazgeçtim dünyadan2
- iltica13
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa3
- bonnie blue6
- sıkıldım13
ikitelli hasırlı yı aklıma getiren kelime. açık büfe kahvaltısına doyum olmaz.
tek kişilik çekilmeyendir, mutluluk.
en iyi üç çeşidi öncelik sırasına göre:
1- ciğer kebabıyla yapılanı (yanına közlenmiş acı biber),
2- kelle paçayla yapılanı (yanına kavrulmuş kuzu beyni),
3- bayramlarda yapılan külünçe isimli çörek çeşidi ile yapılanı (yanına peynir, zeytin, reçel, vs)
1- ciğer kebabıyla yapılanı (yanına közlenmiş acı biber),
2- kelle paçayla yapılanı (yanına kavrulmuş kuzu beyni),
3- bayramlarda yapılan külünçe isimli çörek çeşidi ile yapılanı (yanına peynir, zeytin, reçel, vs)
hergün mutlaka yapın. öğlen ve akşam yemeği önemli değil ama kahvaltı çok önemli.
Zeytin ve peynir vazgeçilmezlerdendir.
ekmek yoksa yapmaktan vazgeçilen.
şu an birinin hazırlayıp yatağa getirmesi için tüm varlıgın feda sebebi.
sabah sabah hiç çekilmeyen eylem.
senelerdir yapmadığım olay.
hamiş: evet gizli şeker hastasıyım. tüm gece uyanıp uyanıp ağzımıza bir şeyler attığımız için sabah resmen tok uyanıyoruz.
hamiş: evet gizli şeker hastasıyım. tüm gece uyanıp uyanıp ağzımıza bir şeyler attığımız için sabah resmen tok uyanıyoruz.
Serpme olanı makbul olan öğün.
en önemli öğündür evet.
ve deli gibi açım.
hayrına biri poğaça börek alsın da gelsin la çayı ben koyarım..
ve deli gibi açım.
hayrına biri poğaça börek alsın da gelsin la çayı ben koyarım..
bende hiçbir zaman googleye kahvaltı yazdığımızda çıkan görsellerdeki gibi geçmeyen öğündür. peynir, salam, zeytin.. bilemedin reçel. o ne öyle on bin tane tabak.
Şöyle ortaya bol proteinli(58gr) bi yiyecek yanına peynir zeytin tahin pekmez yanında sımsıcak bi çay ve ardından yakılan ve günde 1 tane içtiğim sigara benim için kahvaltı tanımıdır, kaslı olmak bunu gerektirir.
yalnızken hunharca yenilemeyen tek öğün olsa gerek. şu an deli gibi açım; ama yarın tek başıma kahvaltı yapmak zorunda olduğum için yemeyi düşlediğim hiçbir şeyi yiyemeyeceğim.
Genellikle sabahları ve ikindi üstü yenilen hafif yemek.
uzun süren gece açlığını doyurmak için uyanınca sağlam yapılması gereken beslenme öğünü.
aşkla katıldığım sabah sofrasıdır. bayılıyorum ya kahvaltıya.
aşkla katıldığım sabah sofrasıdır. bayılıyorum ya kahvaltıya.
Hic gerek duymadigim öğün olarak bilinir.
çok yazilmistir ama yazmakta fayda var. gün en önemli öğünüdür efenim. genelde yoğun is hayati yada okul yüzünden birçok insan tarafindan iki kuru poğcayla geçistirilse de kahvalti mühimdir.
benim içinse kahvalti bir tutkudur. 7/24 kahvalti yapmaya programlanmis gibiyimdir. sicacik ekmek, kekikli zeytin, beyaz peynir, bögürtlen reçeli, sahanda yahut rafadan yumurta, domates, salatalik, ve çayim olsun benden mutlusu olamaz. genelde çok yemek yemeyen ben o kahvaltiyi iki buçuk saatten önce bitirmem. nasil bir zevk içinde yaydira yaydira yerim sormayin. hep söylerim
beni akşam yemeğine çikarmayin beni kahvaltiya götürün diye.
son olarak şairin de dediği gibi:
yemek yemek hakkinda ne düşünürsünüz bilmem ama, kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmali.
benim içinse kahvalti bir tutkudur. 7/24 kahvalti yapmaya programlanmis gibiyimdir. sicacik ekmek, kekikli zeytin, beyaz peynir, bögürtlen reçeli, sahanda yahut rafadan yumurta, domates, salatalik, ve çayim olsun benden mutlusu olamaz. genelde çok yemek yemeyen ben o kahvaltiyi iki buçuk saatten önce bitirmem. nasil bir zevk içinde yaydira yaydira yerim sormayin. hep söylerim
beni akşam yemeğine çikarmayin beni kahvaltiya götürün diye.
son olarak şairin de dediği gibi:
yemek yemek hakkinda ne düşünürsünüz bilmem ama, kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmali.
güneş bulutların arasında cee yapıp kaçarken, stadın önünde yüzüne çarpıp duran rüzgarın sinirini çıkarırcasına bağırıyordu simitci; simiydddyyğeeeee!
cebimdeki bozukluklarıma baktım. çoğu 10 kuruştan fazla olmayan, ama cebimde fazlaymış gibin alabildiğine ses çıkaran bozukluklarımın arasından nihayet 50 kuruş buldum. tam simitciye verecektim ki.. rüyadan omlet-sucuk kokusuyla uyandım. rüya değil kabus amına koyum o nasıl fakirlik öyle.
cebimdeki bozukluklarıma baktım. çoğu 10 kuruştan fazla olmayan, ama cebimde fazlaymış gibin alabildiğine ses çıkaran bozukluklarımın arasından nihayet 50 kuruş buldum. tam simitciye verecektim ki.. rüyadan omlet-sucuk kokusuyla uyandım. rüya değil kabus amına koyum o nasıl fakirlik öyle.
holding'in datacenter'inda simit cay seklinde gerceklestirdigim eylem.
Simit, beyaz peynir, yeşil zeytin salatası, hormonsuz domates, çok az sucuk, vişne reçeli ve demlenmiş çaydan oluşursa orgazmdan tatlı olan şeyler listesinde yer bulması sürpriz olmaz.
Şu an ne sevgili ne arkadaş an itibariyle anneme babama kardeşime hazırladıgımdım kahvaltıdır.
Günün en sıkıcı öğünüdur.
Zaten sırf "yemek için yenilir", istek yok, aç da değilim çoğu zaman. Ki, genelde yemekten fazla derin derin düşünülür. Hazır sessiz ortamı bulmuşken...
Ayrıca zamanla yemenin bir anlamı da kalmadı, her şeyin tadı aynı gibi, sıkıcı gibi. Sırf ihtiyaç olduğu için yiyorum. Çoğu zaman akşam yemeğini atlıyorum hatta. Uyuyorum.
Yesen de yemesen de fark yok his açısından.
Zaten sırf "yemek için yenilir", istek yok, aç da değilim çoğu zaman. Ki, genelde yemekten fazla derin derin düşünülür. Hazır sessiz ortamı bulmuşken...
Ayrıca zamanla yemenin bir anlamı da kalmadı, her şeyin tadı aynı gibi, sıkıcı gibi. Sırf ihtiyaç olduğu için yiyorum. Çoğu zaman akşam yemeğini atlıyorum hatta. Uyuyorum.
Yesen de yemesen de fark yok his açısından.
Günün En önemli öğünü dür.
Herkese günaydın, kaçırmayın kahvaltıyı sayın yazarlar.
http://kadinsalmevzular.c...serpme_usulu_kahvalti.jpg
Herkese günaydın, kaçırmayın kahvaltıyı sayın yazarlar.
http://kadinsalmevzular.c...serpme_usulu_kahvalti.jpg
kahve+altı=kahvaltı.. *
insanlar eskiden öyle bir uyurmuş ki.. uyanması için uzun süre geçmesi gerekirmiş..
o süreyi azaltmak için kahve içmek istermiş bunlar..
bir süre sonra kahve içe içe, çıplak olan bu ilkel insanların penisinde işlev bozukluğu görülmüş.. o ereksyon halinde olmayan penisin cazibesi de kalmayınca, kızlar tarafından tercih edilmez olmuşlar..
''kahveden önce bir şey yemek lazım'' fikri öne sürülmüş.. böylece kahve altı yani kahvaltı kavramı doğmuştur..
insanlar eskiden öyle bir uyurmuş ki.. uyanması için uzun süre geçmesi gerekirmiş..
o süreyi azaltmak için kahve içmek istermiş bunlar..
bir süre sonra kahve içe içe, çıplak olan bu ilkel insanların penisinde işlev bozukluğu görülmüş.. o ereksyon halinde olmayan penisin cazibesi de kalmayınca, kızlar tarafından tercih edilmez olmuşlar..
''kahveden önce bir şey yemek lazım'' fikri öne sürülmüş.. böylece kahve altı yani kahvaltı kavramı doğmuştur..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar