bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi7
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi5
- evlenmeyecek olmak4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı8
- hayatın çok sıkıcı olması5
- yazarların pazar günü planları4
- bilerek ponziye dahil olmak2
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- türk düşmanı piçler6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı32
- ceketimizi koysak kazanırız zaten3
- koç burcu erkeği kabalığı2
- evrene enerji gönderen müslüman6
- barça bu galatasaray'a kaç atar5
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi4
- okan buruk10
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- amedspor'un süper ligin lideri olması5
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- müslüman vikingler3
- kürdü sevin22
- 0 0 713
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- osimhensiz galatasaray5
- fener şampihahahaha3
- dünyanın en iyi müslüman futbolcusu2
- ya ben supernaturalin kaçıncı bölümünde kaldım2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı5
- claudian clouds33
- gary oldman3
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- sözlük kızlarının kekleri24
- iltica16
- islami nato2
- atatürk diyor ki2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- insan ne ister6
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- sanat2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
entry'ler (542)
alana gidiyor metrobüste.
havalimanına giderken sözlükte oyalanan yazardır belkide.
işçi bir adamın doktor bir kadına aşık olması gibi olacaksa olmasındır.
Personeline Kampanya yaptıran havayolu şirketi. gidiş -dönüş 99 tl uçak bileti dağıtılıyor. Havasız havacı twitter hesabından kampanya şöyle anlatılıyor:
Haydi Gelll Gelll... indirim dediniz kralını yaptım, size özel fiyat ayarladım.. Anadolujette dayınız var daha ne olsun.. Bu fırsatı kaçırmayın. Abilerim ablalarım, teyzelerim annelerim, amcalarım dayılarım overclock makinesi değil, ucuz uçak bileti ayağınıza geldi... Zamanı ucuza almak isteyenler haydi gelin uçun, uçuralım.. En son ödeme aşamasına geldiğinizde Personel Kampanyası bölümüne tıkla promo kodu kullan.
3 Ocak Son Gün. 15 Şubat-12 Mayıs arasındaki uçuşlar da geçerlidir.
promo Code :ffomjoc
Haydi Gelll Gelll... indirim dediniz kralını yaptım, size özel fiyat ayarladım.. Anadolujette dayınız var daha ne olsun.. Bu fırsatı kaçırmayın. Abilerim ablalarım, teyzelerim annelerim, amcalarım dayılarım overclock makinesi değil, ucuz uçak bileti ayağınıza geldi... Zamanı ucuza almak isteyenler haydi gelin uçun, uçuralım.. En son ödeme aşamasına geldiğinizde Personel Kampanyası bölümüne tıkla promo kodu kullan.
3 Ocak Son Gün. 15 Şubat-12 Mayıs arasındaki uçuşlar da geçerlidir.
promo Code :ffomjoc
ancak siyah kafa tutar.
bugün gidip yds kursuna kaydolunan Barbaros Bulvarı' ndaki yabancı dil kursu. inşallah boş kurs değildir. sınav sonrası entry Edit edilecektir.
istanbul ' da iyi bir kursu aranandır.
en az 2-3000 tl maaş almaları gereken insanlardır. kimse bilerek ya da isteyerek bu duruma düşmüyor ya da doğmuyor. eğer anayasanda sosyal devlet olduğun ilkesi varsa, engelliye iyi bir yaşam imkanı vermelisin. ama devlet, ancak mazlumu ezer durur. bu ülkede engelli olmak, yaşlı olmak, yetim ya da öksüz olmak çok kötü. dahası gazi maaşları bile yoksulluk sınırının altında.
7 Şubat.
büyük ihtimalle erken seçimde barajı geçmemesine sebep olacak ayardır. hayırlısı olsun.
yıllardır hep aynı konuyu çalışan hocalar ve yeterli bütçenin olmaması. ama en büyük sebebi, hocalardır. hala 1980lerin popüler konularını çalışan hocalar var ve sadece o konuyla ilgili yayınları var. kısacası çok boş beleşler.
her ne olursa olsun, artık bırakmalı. yeter artık, mhp bu durumda olmamalıydı.
3-4-3 e geçirdim.
hiç birşey. dünyanın en ücra yerlerinde tropik adalardan birinde yaşamak isterdim. bungalo bir ev, küçük bir tekne, iyi bir eş, 3-4 tane çocuk.
tam 4 sene boyunca sahip olunan ünvandır.
1.60 civarı boyu olsun, tatlı dili olsun, ince olsun, iş -güç - maaş - araba sormasın, beni ben olduğum için sevsin, bir de allah ı sevsin yeter..
hiçbirşey yapmayan insandır. şirket, adama özel müdürlük kurduysa yapacak birşey yoktur. müdür egosu tavan olunca, bana da Allah'ın unuttuğu bir yerdeki arşiv departmanına geçmek düşer. aldığım para yoksa helal değil.
çok şükür mutluyuz. hdp ye oy veren bir zamanlar beraber yatağa girdiğiniZ feto ve cemaati hani 2010 kpss de bizim hakkımızı yiyen cemaat, kopya çeken cemaat, soruları çalan cemaat ve sizin sesinizi çıkarmadığınız cemaat. hdp zaten bağımsız adaylarla da girse 40 mv alıyordu zaten. boşuna ağlamayın.
dokunulmazlık kalksın.
dokunulmazlığı kaldırıp, yargılanması gerekenleri yargılayıp seçime gitsinler.