bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- arkadaşlar iyi geceler7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- nervio4
- çerçeve yasa31
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- hikayenin kötü adamı olmak4
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- türbede dua etmenin şirk olması13
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- tomşak dudaklı kezo4
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- g i l d e d l i l y10
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- fingirdek erkek2
- acıktım lan3
- ekşi sözlük referans19
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- kitap okuma alışkanlığı4
- memleketime şiir3
- dusan vlahovic2
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- özgür özel15
- eve yarasa girmesi3
- recep ivedik'in yoga yapması2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
eski ispanya krali. francisco franco'nun ölümünden iki gün sonra tahta çıkmıştır. 1931 de ülkesinden ayrılan son ispanya krali 13.alfonso, büyük oğlunun bir araba kazasında ölmesi, ortanca oğlunun da 1933 te saglik nedenleriyle taht uzerindeki haklarindan vazgecmesi uzerine, ucuncu oglu barcelona kontu juan carlos tahtin varisi ilan etmisti.
1975'de tahta çıkan ispanya kralı. tahta çıkdığında tek adam olma imkânına rağmen, demokrasi atılımları ile sembolik konuma getirmişdir kendisini.
franco' nun ölümünden önce yerine en büyük aday olarak gösterdiği ispanya kralı. yunanistan kralı 6. paulos' un kızı sophia ile evlidir. *
bugün itibarı ile 76 yaşında tahttan çekilen ispanya kralı. tahtı oğlu prens felipe'ye devretmiştir.
utangaç bir doğum günü çocuğu. çok akıllı çok sevimli bir şovalye.
yine aynı böyle yağmurlu bir gecede dünyaya geldiğinde ben henüz küçük küçücük bir kızdım. benim kardeşimle aram pek iyi değildir. yoğun biridir ve beni pek arayıp soramaz yine de beni çok sevdiğini bilirim. bana yamuk yapanı çok acaip bi şekilde döver mesela. o da sevgisini böyle gösteriyo bence, neyse.
o yüzden, kendisinden çok iyi bir kardeş olurdu diye düşünüyorum. tam hayalimdeki erkek kardeş, valla. bana tıpkı bir prensesmişim gibi davranır, üzmemeye ve mutlu etmeye çalışır ve eder de. çok ama çok düşüncelidir. keşke kardeşimle, onunla aramda olduğu gibi bi ilişki olsaydı, bunu çok isterdim gerçekten. sağolsun, varlığı içimi rahatlatıyor.
neyse bu kadar duygusallık yeter. yağmurlu havalardan nefret ediyom, beni hüzünlendiriyo. şimdi kendime gidip sıcak şarap yapiciğim.
yine aynı böyle yağmurlu bir gecede dünyaya geldiğinde ben henüz küçük küçücük bir kızdım. benim kardeşimle aram pek iyi değildir. yoğun biridir ve beni pek arayıp soramaz yine de beni çok sevdiğini bilirim. bana yamuk yapanı çok acaip bi şekilde döver mesela. o da sevgisini böyle gösteriyo bence, neyse.
o yüzden, kendisinden çok iyi bir kardeş olurdu diye düşünüyorum. tam hayalimdeki erkek kardeş, valla. bana tıpkı bir prensesmişim gibi davranır, üzmemeye ve mutlu etmeye çalışır ve eder de. çok ama çok düşüncelidir. keşke kardeşimle, onunla aramda olduğu gibi bi ilişki olsaydı, bunu çok isterdim gerçekten. sağolsun, varlığı içimi rahatlatıyor.
neyse bu kadar duygusallık yeter. yağmurlu havalardan nefret ediyom, beni hüzünlendiriyo. şimdi kendime gidip sıcak şarap yapiciğim.
bir adet yazar.
çok sevdiğim bir yazar. karizmasından yolda yürürken binalar yıkılıyor.
buradan kendisine tam bin adet öpücüklü smiley yolluyorum.
buradan kendisine tam bin adet öpücüklü smiley yolluyorum.
sevimli bir bıcırık. bu aralar bana pek trip atmadığı için yeniden sevimli görünmeye başladı gözüme. aman da aman şeker şey, minnaaak.
kendisine çok güzel, sevdikleriyle geçecek ve tabi ki de tripsiz bir yıl diliyorum. yeni yılda hep beraber olmak dileğiyle seksi şovalye! akşam evimde vereceğim çılgın partiye davetlisin doritos.
kendisine çok güzel, sevdikleriyle geçecek ve tabi ki de tripsiz bir yıl diliyorum. yeni yılda hep beraber olmak dileğiyle seksi şovalye! akşam evimde vereceğim çılgın partiye davetlisin doritos.
yazar.
önce nickaltıma yazdığını sil tarzında mesaj atarlar, sonra da saçma sapan bkz ler.
şakacı sözlük delikanlıları sizi. fakirlerrr, soluk benizliler.
önce nickaltıma yazdığını sil tarzında mesaj atarlar, sonra da saçma sapan bkz ler.
şakacı sözlük delikanlıları sizi. fakirlerrr, soluk benizliler.
ispanya krali. 1975 yilinda diktator franco'dan kendisinin tum yetkilerini ve ispanya'nin idaresini devralmis bourbon hanedani uyesi adam. aldigi yetkilerin cok buyuk bir kismindan feragat etmis, ispanya'ya demokrasiyi yerlestirmis ve kraliyet ailesinin kaliciligini saglamistir. yunanistan prensesi sofia ile evlidir, iki kizi ve bir oglu (bkz: principe de asturias) vardir. "juan carlos primero, el rey de espana" derler memleketinde.
konseyde, ''sessizce, el altından halledilmeli kraliçem'' gibi çıkışlarıyla saygımı kazanmış başarılı bir adamdır. sağ kolumdur.
Venus bellanın yalakası olan yazarımsı.
5 yıl ilişki yaşadığı kadına 65 milyon euro veren eski ispanya kralı.
https://www.milliyet.com....-euro-verdi-cunku-6286632
https://www.milliyet.com....-euro-verdi-cunku-6286632
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar