bugün
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- sarapci koala68
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak8
- tayland a giden erkeğin asıl amacı5
- salata ile başlanan gün6
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- iremga6
- kıyamet zamanlarında mı yaşıyoruz3
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler4
- ölümden korkmamak6
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçtim4
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri30
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- teoman ın en güzel 3 şarkısı4
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- gocu38
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- halter kaldırırken osurmak4
- e'e f e5
- algı çetesi7
- revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe3
- özgür özel10
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- fenerbahçe11
- mesai bitimi2
- orhan gencebay2
- hostingdunyam7
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- sigaraya kahve sürmek5
- heyt bea birader4
- sözlükteki 4 harfliler4
- 81r4d3r5
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- kargocularla kanka olmak4
- idam anında kendini zehirlemek3
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- günün sözü26
- kabe'ye secde etmek on emri ihlal ediyor mu4
- armageddon savaşı3
- eksilendiğini ağlayarak günlüğüne yazmak2
- anın görüntüsü19
kadın hastalıkları uzmanı olan doktor. bir çok erkek yerinde olmak için can atar ama kazın ayağı öyle değildir. jinekolog olan bir arkadaşım valla sevişirken artık hatunların vajinasına bakamıyorum bakınca muayene edesim geliyor yok mantarın var mı? yok bu siğil ne zamandır var? çok dertliyim çok.... demişti de oradan biliyorum.
Gece-gündüz kavramı olmadan çalışan, çok pis bir bölüm. Yapan kadına da erkeğe de Allah sabır versin.
kendini iyi bir şekilde okutan sekizinci nesil yazarımız, hoşgelmiştir.
nisaiyeci.
sözlükte çakmaları bol miktarda bulunan kişidir.
not:sözlükte herkes çakma jinekolog. özellikle cinsel konularda ahkam kesenler
not:sözlükte herkes çakma jinekolog. özellikle cinsel konularda ahkam kesenler
(#12254763) gereksiz genellemeleri ile sözlüğün yeni ergenlerinden olduğunu belli eden aslan parşası.
çocukluk dönemimde hayatıma yön vermiş meslek kolu. şöyle ki çocukluğumuz;
dolapta pekmez yala yala bitmez
ayşecik cik cik
fatmacık cık cık
sen bu oyundan çık
ve türevi tekerlemelerle başlayan oyunlar oynamakla geçti. misal doktorculuk oynayacakken doktorun kim olacağına bu tekerleme vasıtasıyla karar verirdik. e tabi hep ben doktor olurdum. branş ise pek tabi ki jinekolojiydi. ama kızmayın bana. çünkü suçlu olan ben değil, 90larda çocuk olmuş genç beyinlere ayşe, fatme ve yalamak kelimelerini içeren tekerlemeler ezberleten ebeveynlerde. ayşe, diyeceksin fatma diyeceksin ve bir de yalamak fiilini ekleyeceksin ve benden bu oyunda jinekolog olmamı beklemeyeceksin. pardon ama sen ya da siz, beni hiç tanımamışsınız.
dolapta pekmez yala yala bitmez
ayşecik cik cik
fatmacık cık cık
sen bu oyundan çık
ve türevi tekerlemelerle başlayan oyunlar oynamakla geçti. misal doktorculuk oynayacakken doktorun kim olacağına bu tekerleme vasıtasıyla karar verirdik. e tabi hep ben doktor olurdum. branş ise pek tabi ki jinekolojiydi. ama kızmayın bana. çünkü suçlu olan ben değil, 90larda çocuk olmuş genç beyinlere ayşe, fatme ve yalamak kelimelerini içeren tekerlemeler ezberleten ebeveynlerde. ayşe, diyeceksin fatma diyeceksin ve bir de yalamak fiilini ekleyeceksin ve benden bu oyunda jinekolog olmamı beklemeyeceksin. pardon ama sen ya da siz, beni hiç tanımamışsınız.
Genelde abaza erkekler tarafından düşman ilan edilir. kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ya,o hesap.
kabaca vajina doktoru. (bkz: dizilerde çocukların başta normal doktor zannettikleri adam)
canlı eser bulan arkeologdur.
sexoloji mühendisi.
ilginç bir meslek dalı.
cinsel hayatları merak edilen meslek grubu.
olm insan oraya hissizleşir lan o kadar şeyden sonra. ne bileyim. sex hayatını köreltir bu alan. bir sormak lazım.
olm insan oraya hissizleşir lan o kadar şeyden sonra. ne bileyim. sex hayatını köreltir bu alan. bir sormak lazım.
muayene odasına gelen kadınların yaşlarına göre iyi yada kötü olan tıp mesleğidir.
menopoza girmiş kadın:kötü.
30 yaşında kız:iyi.
20 yaşında kız: beğen butonu çöksün!
menopoza girmiş kadın:kötü.
30 yaşında kız:iyi.
20 yaşında kız: beğen butonu çöksün!
uzmanlığını kadın doğum üzerine yapmış olan doktordur. jinekologunla, muayehane dışında karşılaşmak çok garip bir duygudur evet. ama
spinning dersinde karşılaşmak bambaşkaydı. merhaba derken bile aşağı bakıyor adam. nasıl bir alışkanlıktır?
spinning dersinde karşılaşmak bambaşkaydı. merhaba derken bile aşağı bakıyor adam. nasıl bir alışkanlıktır?
ayda 5000 tl ve üzeri maaş aldıran meslekler arasında yer alır. keyifli olduğu sanılsa da pisi var temöizi var, delisi var akıllısı var. zor yani.
halk arasında "kazı kazancı" derler.
sikeyim öyle halkı.
sikeyim öyle halkı.
her kazısında cenin ya da çocuk bulan arkeologdur.
butun gun kadin vajinasi gormekten, tiksinti gelmistir.
Belki vajina görmeden ultrasonla üstten muayene ediyordur o yüzden tiksinmez. Çok göbek görür o kadar işte. Amaaaan boşverin ya cehalet mutluluktur öyle takılın.
dokuz ay önce gömülen eserleri ortaya çıkaran arkeologdur .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar