bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- almanya da yaşayan yazarlar8
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması17
- heidinin dedesi3
- 195 kaslı pilot10
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı10
- mazot fiyatlarının suçlusu9
- islamda namaz yoktur37
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak7
- gocu'nun raci şaşmaz'a benzerliği3
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- manifestten hangi kızla sevişirdin4
- yazarların güncel flört listesi6
- 174 kaslı mühendis4
- ikiz doğurmak6
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim3
- heidinin terörist olma ihtimali2
- sevilen kıza cv yollamak7
- şeftali11
- kaşif kozinoğlu soruşturması raci şaşmaz ifadesi5
- borsa8
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- gece evde şarap kalmaması4
- albenili sözlük yazarı2
- şah sultan3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- sözlüğün reisi kim anketi19
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek4
- allah varsa afrika daki çocuklar neden aç3
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- garajda ev yapımı mazot yapmak3
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- sosis4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- mazotun 100 lira olacağı tarih16
- pestil5
- sözlük erkeğini annesine şikayet etmek4
- çağla idi21
- beşiktaş deplasmanı3
Aslanlar afrika, kaplanlar asya, jaguarlar ise amerika kıtasının büyük ve yırtıcı kedileridir. En büyük silahı ağzı olan jaguar, tüm kedigiller içerisinde en kuvvetli çeneye ve ısırma gücüne sahiptir ve bu da avlarını baş ve boyun bölgesinden bir hamleyle ısırarak çok kısa sürede acı çektirmeden öldürmelerine olanak tanır. Jaguarlar, doğal yaşam alanlarının yerleşim yerlerinden uzakta olması itibariyle insanlarla fazla karşılaşmazlar ve haliyle insanları yaraladıklarına ve öldürdüklerine dair vakalar çok nadirdir. Bir jaguarın insanla karşılaşması, bir leopardan daha tehlikelidir çünkü genellikle insanlardan kaçınsalar ve uzak durmayı tercih etseler de daha büyük bir cüsse ve güce ve daha parçalayıcı bir çeneye sahip, çok tehlikeli bir hayvandır. Klasik leopar desene sahip olabileceği gibi simsiyah da olabilen jaguarların fiziksel özellikleri değişiklik gösterir ve siyah olanları kara panter olarak adlandırılır.
(video artık mevcut değil)
bütün bir amerika'nın en büyük kedileri, ormanın hayaleti. kediler aleminin en güçlü ısırığına sahiptir ki bu ısırıkla kaplumbağanın kabuğunu dahi parçalar.
(video artık mevcut değil)
ingilizlerde bir cenabetlik var heralde araba firmaları hep iflas etmiş dikiş tutturamıyorlar.
şahsen ben tutulmayan araba almıyacağım bir daha elimde bir tane japon harikası var güzel ama parçası pahalı ve yok bozuldun mu mıçtın ? ama arada kaşınıyorum chrysler 300 m var hayalimde geçen yaz alacaktım vazgeçtim keşke alsaydım sırf yedek parça için vazgeçtim
şahsen ben tutulmayan araba almıyacağım bir daha elimde bir tane japon harikası var güzel ama parçası pahalı ve yok bozuldun mu mıçtın ? ama arada kaşınıyorum chrysler 300 m var hayalimde geçen yaz alacaktım vazgeçtim keşke alsaydım sırf yedek parça için vazgeçtim
Insan hep der lan şunun eski kasalarından alsam, canavar gibi binsem. Sonra korkutucu bir düşünce gelir, servis, gerek parca...
Hep bir uktedir ama.
Hep bir uktedir ama.
hayvan olanı araba olanından daha gösterişlidir.
Dünyanın en kaliteli araba markalarından birisi. Alman arabalarından fersah fersah kalitelidir.
Jaguarlar, tüm hayvanlar aleminin en güçlü 5. ısırığına sahiptir. Çene kasları o kadar güçlüdür ki; 74 dişli, 2.5 metre uzunluğundaki kas yığını bir timsahı avlayıp nehir dışına taşıyabilirler.
Gerçek ve tek avcı hayvan. Bir jaguar sizi görür ise, bekleyin. Mutlaka canınızı alacaktır.
Küçükken Xj 220 modeline taktığım otomobil.
Araba olanı firma satıldıktan sonra gözden düşmüştür.
Guzel araba be.
her zaman kalabalıktaki en zayıf halkaya saldırır. önce çocuklara, sonra da kadınlara.
Dünyanın en asıl ve en acımasız hayvanı. Bir Jaguar görürseniz eğer, son anlarınız demektir. Evet.
Avına aman vermeyen hayvan. Bir jaguarı görünce son duanızı edin. Evet.
En sevdiğim hayvandır.
Eski agirligini kaybetmistir. Yeni modellerin hepsi aston Martin veya Maserati'yi andirmakta. Nerede eski uzun kasa xfler?
Jaguar deyince metin milli aklıma gelir noldu acaba sahi?
insanın havasına hava katar.
Karizmadır net.
Keyfekeder ve afilli havlanan bir hayvan.
Bir duruşu var. Klas. Artis. Ağaçtan atlıyor, yağmur ormanlarında pusu atıyor.
Bir duruşu var. Klas. Artis. Ağaçtan atlıyor, yağmur ormanlarında pusu atıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar