entry'ler (2562)

teketekte solcu mu alır sağcı mı

Sağ gösterip sol vuran alır.

berber

(bkz: Üstleri al yanlar kalsın)

Şaşırın, şaşırtın.

kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması

Hay yaşa.

canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı

Yaman oçmuşsun sen delikanlı.

en etkili beddualar

iki kolun iki yanına düşsün. Duydum ben bunu.

prezervatif önerileri

Dandik büfeden bira al, siyah poşetle. işte şamyelin bedavaya geldi.

öyle bir şey yazın ki sahibinin sesiyle okuyalım

Puh, bunlar babadan oğula nesil.

bi tespitinizi paylaşın

Köpeğin ebatı ne kadar küçükse sahibi bir o kadar varlıklıdır. Bakın zengin demiyorum, varlıklı.

air jordan

Eskiden çok kaliteli ve rahat olan ayakkabı. Şimdi ise ürün kalitesi, sağlamlık yerlerde. Rahatlık desen, çok zor. Naçizane Kişisel tavsiyelim; rugan parçalar içeren modelleri almayın. Ayak aşırı rahatsız oluyor ve rugan çabuk kırılıyor. Klasik serilerden takılmak zorunda değilsiniz. Örneğin f/p modeli vardır one take 4 diye. Rahat ve ucuzdur. Air kısmı dışarıdan görülen modellerinden almaya çalışın çünkü bazı air jordanlarda hava tüpü yoktur. Taban çökme yapar bir süre sonra. Saha ve günlük giyim modelleri ayrılır, bunu araştırın. Tahmin edeceğiniz gibi saha modelini dışarıda giderseniz taban çabuk erir ve kaygan olur genelde. Ucu biraz sivri olan modellerinde rahatlık beklemeyin. Rahatlık için lebron ve luka modellerine bakın. Mesela 2005 model 20-5-5 lebron modelinden rahatlığı hiçbir jordan da bulamazsınız.

Bence üretilmiş en güzel jordan modeli 13 tür.

uzun pantolon bulamamak

Aynı dert eşofman altında da mevcut. Lastiksiz paçalı eşofman altı bulmak zor. Lan dünyada bir lastik bolluğu mu var da her boka lastik takılıp eldeki mal eritilmeye mi calisiliyor? Amk 19. Yüzyıl kırık Fransız asilzadesi gibi oldu herkes.

taharet beziyle yüz silmek

iyi madem, Vileda ile de götünüzü silin o zaman. Aynı mantık. Yüzünüzde olduğu gibi evinizde de gözalıcı bok ışıltısı olsun.

gıdı liposuction

Gıdısuction diye kısaltsanıza ağalar şunu.

karınıza range rover alır mısınız

Almazdım. Audi ya da volvo alırdım. ikide bir servise mi gideceğim bu yaştan sonra.

columbia

Outdoor ürünlerinin giriş segmentidir. Sağlamlık falan hikayedir, o konuda bir anlaşalım. Fiyat olarak, vergilendirmeyi de geçiyorum ülkemizde yine de gereksiz pahalı. Bence tamamen pazarlama hilesidir bu fiyatlar. Ya da belli abidik gubidik bir kesimin bu markayı iyi gibi göstermesidir. Dünya piyasasında outdoor denince akla gelen markalardan biri de değildir. Zaten ince bir araştırmaya girdiğinizde, bazı outdoor markaların şapka veya bere fiyatlarıyla bu markanın botunun aynı fiyatta olduğunu görürsünüz.

Bence artık şöyle oluyor; dünyada her ülkede, belli dönemlerde bazı marka ve ürünler moda diye pompalanıyor. insanlar bunu tükettikten sonra başka bir arayışa giriyor. Yani sanırım o moda oluyor. Olayı bu gibi.

eğitim hayatında alınmış en düşük sınav notu

Üniversitedeki bir hoca bana 0,78 vermişti. Kimse çözemedi neden diye.

kız istersen çarık çürük hata boya var mı demek

--spoiler--
-çarık, çürük, hata, boya var mı?
+valla istersen.
--spoiler--

en etkili içki hangisi

Ulaşılabilir, hatta kolay ulaşılabilir olanı söylüyorum; boğma rakı.

Herkes detaylı bilgi verebilmiş yok şunda bu kadar alkol oranı var bilmem ne diye. Boğma rakıyı yapan adam bile bilmiyor içindeki alkol oranını.

türk dizileri

Bütün oyuncular bağırıyor. Yırtına yırtına. Misafir vs olayı olduğunda açtılar, 15 dakika izleyebildim. Lan yıllarca son ses rock dinleyen insanım, 15 dakika dizi izledim kafam ağrıdı.

iremga da ki ga nın anlamı

insanın kendine yakışanı giymesi demektir.

akpli kafası

Yurtdışında şarap içince haramdan saymayan kafa. Enteresan bence.