bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- ruh hastası aktiviteleri6
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum7
- özel sektör de çalışmak10
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- şeker hastalığı6
- ellerim bos gonlum hos13
- aklınıza gelen şarkı sözü7
- beyaz yaka yazilimci3
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- söğüşçü aco4
- lukaku vs abdülkerim6
- galatasaray büyüklüğü14
- ermenice6
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi8
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kızlar buraya bakar mısınız6
- 3 ekim 2026 finlandiya arnavutluk maçı4
- ben geldim naneler6
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- 3 ekim 2026 hindistan brezilya maçı2
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler6
- sosyoloji vs antropoloji3
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- vincenzo montella7
- arjantin4
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- açık oylayamamak6
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- genelevim2
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- anın görüntüsü19
- 3 ekim alman birliği günü3
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- 3 ekim 2026 isviçre slovenya maçı2
- isviçre3
- slovenya2
- ioçk'nın müziği3
- ceviz kabuğunu kıramayan kargaya yardım etmek2
- arabesk2
- 3 ekim 2026 ispanya çekya maçı2
- ispanya5
- ak parti2
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- çekya2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
sabahları uyandığınızda yanınızda bir sıcaklık hissediyorsanız bilin ki jack bauer gece sizinleymiş.
http://www.jackbauerfacts.com dan ulaşılabilen ve yaran jack bauer atraksiyonlarıdır.
chuck norris'in gerçekleri de uyarlanmış bir halde bulunurken, ayriyetten özgün örnekler ve chuck norris'i fena aşağılayacak şeyler vardır. ama bu jack bauer'dır, ondan beklenir.
chuck norris'in gerçekleri de uyarlanmış bir halde bulunurken, ayriyetten özgün örnekler ve chuck norris'i fena aşağılayacak şeyler vardır. ama bu jack bauer'dır, ondan beklenir.
"if your enemy is weaker, conquer him. if he is stronger, join him. if he is jack bauer, you're fucking dead."
gece gece kopartan gerçeklerdir.
"jack bauer once shot himself ten times, just to prove that 50 cent is a bitch."
"9/11 only happened because Jack Bauer was on vactation. He'll never go on vacation again."
"Kryptonite is not really from Krypton. It is made from Jack Bauer's crap, that is why it can kill Superman."
"Jack Bauer has been to Mars. That's why there's no life on Mars."
"The Boogieman checks his closet for Jack Bauer."
"Jack Bauer doesn't read a book. He tortures it until he has all the information he needs."
"Jack Bauer's cell phone never runs out of battery because the cell phone doesnt want to be mistaken for helping the terrorist."
"Jack Bauer doesn't follow protocol. Protocol follows Jack Bauer."
"jack bauer once shot himself ten times, just to prove that 50 cent is a bitch."
"9/11 only happened because Jack Bauer was on vactation. He'll never go on vacation again."
"Kryptonite is not really from Krypton. It is made from Jack Bauer's crap, that is why it can kill Superman."
"Jack Bauer has been to Mars. That's why there's no life on Mars."
"The Boogieman checks his closet for Jack Bauer."
"Jack Bauer doesn't read a book. He tortures it until he has all the information he needs."
"Jack Bauer's cell phone never runs out of battery because the cell phone doesnt want to be mistaken for helping the terrorist."
"Jack Bauer doesn't follow protocol. Protocol follows Jack Bauer."
- normal insanların panik atağı vardır, chuck norris'in jack bauer atakları.
- tanrı jack bauer'ı 6. emirden (öldürmeyeceksin) muaf tuttu. eğer tutmasaydı jack bauer tanrıyı terörist olarak nitelendirebilirdi, ve tanrı teröristlere ne olduğunu bilir.
- jack bauer gay olsaydı, chuck norris olurdu.
- chuck norris jack bauer'a 15 adam öldürdüğünü, çünkü mermisinin bittiğini söyledi. jack bauer chuck norris'e 93 adam öldürdüğünü, çünkü adamların bittiğini söyledi, sonra chuck norris'in boyununu kırıp 24 parçaya ayırdı.
- bir gün seattle'a giderken jack bauer ilk defa grunge müziği duydu ve iğrenç olduğunu düşündü. 3 gün sonra kurt cobain öldü.
- tanrı jack bauer'ı 6. emirden (öldürmeyeceksin) muaf tuttu. eğer tutmasaydı jack bauer tanrıyı terörist olarak nitelendirebilirdi, ve tanrı teröristlere ne olduğunu bilir.
- jack bauer gay olsaydı, chuck norris olurdu.
- chuck norris jack bauer'a 15 adam öldürdüğünü, çünkü mermisinin bittiğini söyledi. jack bauer chuck norris'e 93 adam öldürdüğünü, çünkü adamların bittiğini söyledi, sonra chuck norris'in boyununu kırıp 24 parçaya ayırdı.
- bir gün seattle'a giderken jack bauer ilk defa grunge müziği duydu ve iğrenç olduğunu düşündü. 3 gün sonra kurt cobain öldü.
bazıları chuck norris facts'ten çakma olan fact'lerdir.
üstüne başka facts tanımayacağım factslardır. (tamam jack abi söyledim kafamdan indirebilirsin o namluyu)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar