bugün

/273
bazı dar beyinlilerin sürekli hışmına uğrayan canım şehrim. bu kadar fesat olmaz olsun. sanki pariste yaşıyo pezemeng*
(bkz: dokuz eylül/#16828530)
düşman güçlerinin işgalinden kurtuluşunun 90. yılını kutlayan güzide şehir.

(bkz: 9 eylül 2012)
(bkz: o bayrak göndere çekilecek dedik)
(bkz: başbakanlık izmir de türk bayrağını yasakladı)
(bkz: başbakanlık izmir de türk bayrağını yasakladı/#16809205)
(bkz: size yüzmeyi biz öğrettik)
(bkz: doğum günün kutlu olsun izmir)
edit: ilk eksimizi yedik hayırlı olsun.*
3. büyük şehrimiz.
90 yıl önce bugün yunanlılardan temizlenen, sokakları deniz kokan güzel şehrimiz...
kişiyi bulgaristan'da hissettiren şehir.
iyi ki var.
cehennemin dibidir.
9 eylül!
kutlu olsun...
adamlar ülkeyi bayrak gibi kıpkırmızı yaptı. sevgili izmirliler bayrak çekme derdinde.
çekemeyenlere inat nice yıllara güzel memleketim.

izmir göztepelidir.
son kale, güzellik.

"anne, izmirde yaşasaydık güzel olurdu değil mi"
izmir işte bunun üstüne ne desek boş ne desek eksik. Gelip görmek, birazda yaşamak lazım.
en görkemli kutlamalardan birine ev sahipliği yapan şehir.
görsel
görsel
görsel
görsel
bugün yine beklenildiği gibi akp hükümetine feci tepki koyan şehir.

ertuğrul günay anons edildiğinde ıslık ve yuhalamalardan sağır olacaktık az kalsın amk.
Gösteriler ve sahilde meşale yakilmasi sebebiyle alsancakta adim atmaya yer kalmayan şehrim.
9 Eylül kutlu olsun.. insanıyla, özgürlüğüyle kendini farklı kılan yaşanılası kent iZMiR.. Her daim Ege'nin incisi kalacaksın sanırım.
görsel
özlediklerimi benden çalma yeteneğine sahip izmir. sırf bu yüzden aramız soğuk uzun zamandır. güzel şehir ama benim için hüzünlü bir şehir.
bir kaç gün görmekle hakkında ahkam kesilemeyecek olan şehirdir.
30 dakika sonra kavuşacağım güzel memleketim çok özledim lan.
Geçmiş zamanda bir hafta kaldığım ama sevemediğim şehir.
Göztepe semtinde kalmıştım üstelik. Tamam kordon güzel, insanları kasmıyorlar,**işte medeni felan ama büyük bir koya kurulmuş dev bir köy gibi. Trafik berbat (her yer tek yön), binalar birbirinin içine girmiş gibi dipdibe, yollar, sokaklar daracık. Bunaldım ayol.
Memleketimden mütevellit Ankara'yı sevemmeyen ben, Ankara'ya geldiğimde daşını doprağını öptüm ortaam.
Kizlarinin abartildigi kadar guzel olmadigi sehir.
ilk gittiğimde kendimi uzaylı gibi hissetmeme sebep olan ekim ayından itibaren yaşayacağım güzide şehir.
Benim icin altay demek olan şehirdir.
12 eylül 2012 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 20, en yüksek sıcaklığı 28 derece olacak şehir.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026